Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Životní lásku nejčastěji nacházíme mezi 27 a 35 lety. S hledáním pravého partnera bychom však měli začít o něco dříve
Životní lásku nejčastěji nacházíme mezi 27 a 35 lety. S hledáním pravého partnera bychom však měli začít o něco dříve Čekáte stále na pana pravého, který nepřichází? Taková první láska i další vztahy, kterými dnešní lidé prochází, když jim je „náct“, jen málokdy trvají celý život. Právě na tuto skutečnost si posvítila matematička z University of London Hannah Fryová, která v rámci svého výzkumu došla k tomu, že ta pravá láska k nám přichází mezi 27 a 35 lety.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí Nejvíce nám mohou ublížit lidé, kteří nám jsou nejblíž. O vztahu matek a jejich dospělých dcer by se mohly psát sáhodlouhé romány. I když mezi sebou mají silné pouto, často mezi nimi bývají velké neshody. Pro svou mámu zkrátka budete stále ta malá holčička. Jaké věty, které rozhodně nepřinesou nic pozitivního, by si vaše máma měla odpustit?
Článek
Lidé si o Jeanette a Tiffiny myslí, že jsou sestry. Matka s dcerou však vypadají skvěle díky fitness
Lidé si o Jeanette a Tiffiny myslí, že jsou sestry. Matka s dcerou však vypadají skvěle díky fitness Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. V případě 35leté fitness trenérky Tiffiny Hall a její maminky Jeanette toto rčení platí dvojnásob. Když se na tyto dvě ženy podíváte, jenom stěží byste řekli, že jde o matku s dcerou, mezi kterými je 30letý rozdíl. Proč vypadají tak skvěle? Díky tomu, že se zamilovaly do světa fitness.
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
Eva Burešová promluvila o svém vztahu k Emmě Smetana: Není mezi námi žádná rivalita
Eva Burešová promluvila o svém vztahu k Emmě Smetana: Není mezi námi žádná rivalita Herečka a zpěvačka Eva Burešová patřila díky výrazné roli v seriálu ZOO k hlavním tvářím televize Prima. Letošní podzim je tomu ale jinak. Vzhledem k účinkování v novinkovém seriálu Eliška a Damián se dostala na TV Prima do popředí zpěvačka a moderátorka Emma Smetana. O těchto dvou ženách se říká, že se vůbec nemusí. Jak je to ale ve skutečnosti?
Článek
Zásadní rozdíly mezi muži a ženami: Hlavní roli hraje biologická minulost
Zásadní rozdíly mezi muži a ženami: Hlavní roli hraje biologická minulost Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Toto rčení vyplývá z naší vzájemné rozdílnosti. Ačkoliv to ve vztahu s protějškem myslíme dobře, dochází mezi námi k nechtěným střetům a nedorozuměním. Proč to tak je? Muži a ženy jsou ve své podstatě velmi odlišní. A to hlavně v následujících bodech.
Článek
8 signálů nastávající krize ve vztahu
8 signálů nastávající krize ve vztahu Připadá vám, že se od vás vzdaluje nebo se vztah ubírá špatným směrem? Pak je možné, že se blíží rozchod. Na to mohou upozornit určité signály, které váš partner vysílá či spíše už nevysílá.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Mít sestru má spoustu výhod. I když je sesterské pouto pevné, bývá velmi složité
Mít sestru má spoustu výhod. I když je sesterské pouto pevné, bývá velmi složité Máte sestru? Možná, že vám až příliš často leze na nervy. Na druhou stranu máte po svém boku ženu, která vám bude celoživotní oporou i přítelkyní. I když se ve vašem vztahu objeví mráčky, přesto byste měla být za svou sestru vděčná. Mít sestru je totiž jedna velký výhoda. Z jakých důvodů?
Článek
Lindsey McCaffry nafotila pár při rande naslepo. Při prvním pohledu mezi nimi proběhla elektrizující chemie
Lindsey McCaffry nafotila pár při rande naslepo. Při prvním pohledu mezi nimi proběhla elektrizující chemie Absolvovali jste někdy rande naslepo? Určitě jste se předem báli toho, jak vaše setkání dopadne a zda to nebude jedna velká katastrofa. Rande na slepo bývá plné emocí, proto se fotografka Lindsey McCaffry rozhodla, že jej sama zorganizuje pro vybraný pár. Následně nafotila každičký moment, který mezi dvojicí při prvním setkání proběhl.
Článek
Ulevit si před partnerem by pro vás nemělo být tabu. Je to klíč k trvalému a pevnému vztahu
Ulevit si před partnerem by pro vás nemělo být tabu. Je to klíč k trvalému a pevnému vztahu V prvních měsících vztahu se snažíme před svým partnerem či partnerkou skrývat všechny tělesné zvuky, za které bychom se mohli stydět. Postupem času se však osmělíme a menší nehody nejsou nic výjimečného, ba dokonce někteří se s nimi vůbec netají a stud jde stranou.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči Myslíte si, že žijete ve zdravém partnerském vztahu, v němž mají oba partneři rovnocenné podmínky? Pozorně otevřete oči a rozhlédněte se. Láska totiž někdy umí překročit určité hranice. Spousta žen se tak dokáže ponížit jenom proto, aby svého partnera či manžela nezklamala nebo dokonce neztratila. Poznáte se v následujících bodech i vy?
Článek
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou Říká se, že největší jistotu v našich životech nám poskytují rodiče a partner. Že to nemusí být zas tak úplná pravda, se bohužel náhodou dozvěděla jedna žena, která se ostatním se svým šokujícím rodinným tajemstvím svěřila na sociální síti Reddit. O co konkrétně šlo? Tuto ženu podváděl její manžel celých 22 let s její vlastní matkou!
Článek
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály
Je vaše láska ta pravá? Prozradí to tyto signály Najít někoho, s kým vám je dobře a dokonale si rozumíte, je opravdové štěstí. Ale najít si zároveň i někoho, s kým vám to vydrží už napořád, je hotový zázrak. A jak tedy poznat, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaše láska i hory přenáší?