Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Této dívce v cukrárně řekli, že je moc tlustá: Její pomstou se baví celý internet
Této dívce v cukrárně řekli, že je moc tlustá: Její pomstou se baví celý internet Když 19letá Vega Blossom čekala ve své oblíbené cukrárně, až na ni přijde řada, zažila něco, s čím absolutně nepočítala. Žena, která stála ve frontě za ní, na celou cukrárnu prohlásila, že doufá, „že toto tlusté prase jí nevykoupí všechny její oblíbené dortíky“. Co na to Vega? Vymyslela geniální pomstu, kterou se baví celý internet.
Článek
Holčička se sama oblékla na školní focení. Svým originálním stylem a výběrem oblečení rozesmála celý internet
Holčička se sama oblékla na školní focení. Svým originálním stylem a výběrem oblečení rozesmála celý internet V průběhu října a listopadu se každým rokem děti i celé rodiny účastní vánočního focení. Jak to vypadá, rok 2020 bude v tomto případě výjimkou. Když ale dojde na focení, také se nemůžete rozhodnout, co si oblečete na sebe? Až to bude zase možné, vezměte si příklad z tříleté dívenky Kaylieann, která svým oblečkem rozesmála celý svět.
Článek
Chlapeček s hlasem démona baví internet. Poslechněte si, jak řekl poprvé “máma”
Chlapeček s hlasem démona baví internet. Poslechněte si, jak řekl poprvé “máma” Když dítě poprvé řekne slovo “máma”, je to pro jeho rodiče neopakovatelný zážitek. Že slovo “máma” může mít i nadpozemský význam, dokazuje 16měsíční irský chlapeček Aiden, který svým hlasem dostal své rodiče do kolen. Při vyslovení slova “máma” totiž promluvil téměř démonickým hlasem. Z tohoto okamžiku vzniklo video, které je nyní hitem internetu.
Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet O kočkách se říká, že mají osm životů. Že je to skutečně pravda, letos v květnu dokázala jedna černá kočka žijící v chicagské čtvrti Englewood. Při požáru výškové budovy vyskočila neohroženě z pátého patra a bez úhony dopadla na zem. Její kaskadérský kousek natočili chicagští hasiči. Video s kočičí kaskadérkou je nyní hitem internetu.
Článek
Spočítáte, kolik je na obrázku trojúhelníků? Zapeklitá hádanka mate celý internet
Spočítáte, kolik je na obrázku trojúhelníků? Zapeklitá hádanka mate celý internet Sociálními sítěmi se šíří obrázek trojúhelníku, který v současné době nedá spát spoustě lidem. V trojúhelníku je různými směry nakresleno několik čar, které jej dělí na několik částí. Následující otázka pak zní, kolik trojúhelníků vidíte ve skutečnosti. Dokážete to spočítat?
Článek
Svou přítelkyni načapal v posteli s cizím mužem: Jeho reakce baví internet
Svou přítelkyni načapal v posteli s cizím mužem: Jeho reakce baví internet Toto je ta největší noční můra: Večer se neohlášeně vracíte domů, protože chcete překvapit svého partnera. Nahlédnete do ložnice a ejhle, vedle vašeho miláčka spí někdo cizí. Podobný šok, ale v reálu, zažil Texasan Duston Holloway. Vedle jeho přítelkyně ležel úplně cizí muž. Duston si ale zachoval chladnou hlavu a zareagoval zcela nečekaně.
Článek
Televizní rosnička Jennifer McDermed pohotově reagovala na chybu při předpovědi počasí. Jejím originálním přístupem se baví internet
Televizní rosnička Jennifer McDermed pohotově reagovala na chybu při předpovědi počasí. Jejím originálním přístupem se baví internet Předpověď počasí nemusí být nuda. Předvedla to americká rosnička Jennifer McDermed, která moderuje pořad o počasí pro televizní stanici FOX 9. Sympatická meteoroložka se postarala o senzaci, neboť během živého vysílání skvěle zareagovala na chybu v grafice na pozadí. Z její reakce se stal obrovský hit, který se šíří internetem jako lavina.
Článek
Senzace, která obletěla celý internet. 29letý otec zveřejnil svůj postoj k rodině a dětem
Senzace, která obletěla celý internet. 29letý otec zveřejnil svůj postoj k rodině a dětem Když teprve 29letý otec 3 dětí Ted Gonder z Chicaga na svém Facebooku zveřejnil příspěvek o postoji k ženě a dětem, okamžitě se stal senzací. 
Článek
Děvčátko namalovalo maminku ve sprše. Její kresba pobavila celý internet
Děvčátko namalovalo maminku ve sprše. Její kresba pobavila celý internet Dětská představivost a pohled na svět bývá velmi nekonvenční. Nejvíce vás jistě pobaví dětské výtvarné projevy. Kresby dětí jsou totiž originální a jedinečné. Někdy je ale lepší, když své malůvky vytváří doma, a ne ve škole. Souhlasíte?
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Není sladký? Tento 4měsíční chlapeček je díky svým hustým vlasům hvězdou internetu
Není sladký? Tento 4měsíční chlapeček je díky svým hustým vlasům hvězdou internetu Když miminko vykoukne na svět, většinou se rodí s holou hlavičkou nebo jemným chmýřím. To ale nebyl případ australského chlapečka Bostona, který se v prosinci loňského roku narodil s neuvěřitelně dlouhou a hustou hřívou. Díky jeho výjimečnosti se z něj doslova přes noc stala hvězda internetu. Jeho maminka poznamenává, že za vše můžou geny.