Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Influencerka za peníze testuje věrnost zadaných mužů. Najímají si ji ženy, které pochybují o svých partnerech
Influencerka za peníze testuje věrnost zadaných mužů. Najímají si ji ženy, které pochybují o svých partnerech Influencerka Carolina Lekker má velmi neobvyklé povolání, které jí ale perfektně vynáší. Věnuje se testování věrnosti. Za peníze si ji najímají ženy, které chtějí otestovat věrnost svého partnera.
Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží
Desatero hlavních příznaků rakoviny, které ženy velmi často přehlíží Ačkoliv je o nás ženách známo, že na své zdraví dbáme přeci jen o něco více než muži, i nám se může bohužel stát, že příznaky, které mohou být známkou rakoviny, začneme přehlížet a nepřipisovat jim žádnou váhu. Jenže to je obrovská chyba!
Článek
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů Některé ženy nedají na nošení tamponů dopustit, především v letních měsících je tampon komfortnější než vložka. Jenže při nošení tamponů se ženy dopouštějí více chyb než u normálních vložek. V některých případech může být tato zanedbaná péče pro jejich zdraví opravdu nebezpečná.
Článek
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí Fitness influencerka a trenérka Kylee Austinová z americké Arizony byla vždy hrdá na svou postavu. A poté si pořídila děti. Dnes je pyšnou trojnásobnou maminkou, na které se však proběhlá těhotenství výrazně podepsala. Kylee Austinová má po dětech vrásčité břicho, které se však nestydí veřejně ukazovat. A tak je pro spoustu žen velkou inspirací.
Článek
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět?
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět? Kdo na vlastní kůži nezažil spánkovou paralýzu, může být jenom rád. Kdo ji musel prožít, ví bohužel, o čem je řeč. Spánková paralýza je doslova noční můrou mezi bděním a spánkem. Tato porucha spánku spojená s ochromením celého těla i halucinacemi, může postihnout každého z nás. O co tedy konkrétně jde?
Článek
Vyberte si slunce, které vám jako první padne do oka. Co o vás tento psychologický test vypovídá?
Vyberte si slunce, které vám jako první padne do oka. Co o vás tento psychologický test vypovídá? Psychologické testy jsou způsobem, díky kterému o sobě můžete zjistit nové, dosud neobjevené informace. Ať už jim věříte, nebo ne, zapojujete při nich svoje přirozené instinkty, které vědomě nijak neovlivníte. Prohlédněte si následující řadu 8 sluncí a vyberte si to, které vám jako první padne do oka. Co všechno o vás toto slunce řekne?
Článek
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout?
Není banán jako banán. Které kupovat a kterým se raději vyhnout? Určitě to znáte, stojíte před regálem s banány a přemýšlíte, jaký koupit. Bude lepší ten hodně zralý, nebo raději ten zelený, ale co když bude lepší ten pěkně žlutý? V článku vám odhalíme, které jsou ty nejlepší a které raději nikdy nekupujte.
Článek
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče Manželka Karlose Vémoly Lela se nikdy netajila tím, že si svůj vzhled vylepšuje plastickými operacemi. První zákrok podstoupila ihned po dovršení dospělosti, kdy si nechala udělat nová prsa. Kromě ňader následně Lela Ceterová podstoupila úpravu rtů, nosu nebo zubů. Na Instagramu se nyní rozepsala o tom, na kolik let si po svých proměnách připadá.
Článek
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí
Pět věcí, které my ženy děláme, a muži z nich šílí My ženy jsme pro muže naprosto nevyzpytatelné, ale především okouzlující bytosti, bez kterých jednoduše nemohou být. Ačkoliv samy o sobě jsme neodolatelné, existuje pět věcí, které na nás muži milují a kterými na každého z nich zapůsobíme i beze slov. Které to jsou?
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
Co pomáhá proti koronaviru: Obraťte se na bylinky a přírodní prostředky, které působí jako silná antivirotika
Co pomáhá proti koronaviru: Obraťte se na bylinky a přírodní prostředky, které působí jako silná antivirotika Koronavirus má u většiny nakažených lidí velmi slabý průběh, mnohdy dokonce probíhá bez příznaků. V těžších případech se projevuje jako velmi silná chřipka doprovázená zápalem plic. Při boji proti tomuto závažnému infekčnímu onemocnění virového původu vám mohou pomoci některé bylinky a přírodní přípravky, které mají silný antivirotický účinek.
Článek
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily?
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily? Brad Pitt, Jim Carrey, Madonna a další. To jsou jen některá jména osobností, kteří jsou slavní, obdivovaní a kteří mnohdy nemohou vyjít ven bez ochrany bodyguarda. I tito lidé však zažili období, kdy měli hluboko do kapsy, nikdo je neznal a o své současné slávě jenom snili. Zajímá vás, čím se tito lidé živili?