Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí Není pochyb o tom, že Eva Burešová a Přemek Forejt žijí spokojeným rodinným životem. Krásná herečka totiž na Instagramu sdílela fotky jejich společného domu s velkou zahradou, který si pořídili na vesnici. Jak se vám jejich bydlení líbí?
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění Česká vláda v boji proti novému koronaviru přitvrzuje. Její opatření zmrazují kulturu, sport a prakticky všechny volnočasové aktivity. Omezení se vztahují i na návštěvu restaurací a obchodů. Ztrácíte se v jednotlivých zákazech a nařízeních? Máme pro vás stručný přehled nových opatření, která nově platí od 9. října 2020.
Článek
Zemřel zpěvák skupiny S Club 7. Paulu Cattermolovi bylo pouhých 46 let
Zemřel zpěvák skupiny S Club 7. Paulu Cattermolovi bylo pouhých 46 let Koncem 90. let 20. století se stala celosvětovou senzací kapela S Club 7. Kdo by neznal jejich hity Don't Stop Movin’, Bring It All Back nebo Reach? Fanoušky S Club 7 nyní bohužel zastihla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 46 let náhle zemřel zpěvák této skupiny Paul Cattermole.
Článek
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici Každým rokem přejeme 15. května vše nejlepší k svátku Sofiím a Žofiím. V tento den rovněž slavíme Mezinárodní den rodiny a také Světový den proti mozkové mrtvici. Čím jsou pro nás tak významné?
Článek
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu 21. března si celý svět každoročně připomíná, že jsou mezi námi lidé, kterým příroda nadělila jeden chromozom navíc. Datum Světového dne Downova syndromu je zvoleno zcela záměrně, je to totiž právě jednadvacátý chromozom, který lidem s tímto postižením přebývá.
Článek
Vánoční papírová hvězda podle Lucie Borhyové. Postup je jednoduchý, ovšem výsledek dechberoucí
Vánoční papírová hvězda podle Lucie Borhyové. Postup je jednoduchý, ovšem výsledek dechberoucí Hledáte návod na tu nejkrásnější vánoční papírovou hvězdu? Inspirovat se můžete na Instagramu Lucie Borhyové. Tato oblíbená moderátorka krok za krokem ukázala, jak si tuto úchvatnou DIY vánoční dekoraci vyrobit jednoduše a během chvíle.
Článek
Dvojitá dávka designu v Brně
Dvojitá dávka designu v Brně Neobvyklá doba si žádá neobvyklá řešení, a proto se o víkendu populární předvánoční MINT Market uskuteční hned na dvou místech současně.
Článek
Vyberte psí plemeno a zjistěte, kdo ve skutečnosti jste
Vyberte psí plemeno a zjistěte, kdo ve skutečnosti jste Psi nesou mnohá pojmenování, ovšem to nejvýstižnější je „nejlepší přítel člověka“. Pravděpodobně nejeden z nás se o pravdivosti tohoto tvrzení přesvědčil sám, protože jak je o nás Češích známo, jsme národem pejskařů.
Článek
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně 24. března 2023 – Další ze série nejprestižnějších světových soutěží pod patronátem OIV (Mezinárodní organizace pro révu vinnou a víno) a UIOE (Mezinárodní unie enologů) BERLINER WEIN TROPHY 2023 opět potvrdila, že Mucha Sekt patří mezi špičková světová vína. Mucha Sekt Brut inspirovaný tvorbou Alfonse Muchy si z Berlína odváží zlatou medaili.
Článek
Krásné vánoční překvapení: Babička upletla vnučce stylový vánoční svetr, předlohou byl dívenčin obrázek
Krásné vánoční překvapení: Babička upletla vnučce stylový vánoční svetr, předlohou byl dívenčin obrázek I když jsou Vánoce za námi, stále se těšíme z dárků, které jsme dostali od ostatních. Z jakého máte tentokrát největší radost? Možná, že jste pod stromečkem našli vlastnoručně vyrobený dárek, který vás zahřál u srdce. Své o tom ví sedmiletá britská školačka, které její babička tajně upletla nádherný vánoční svetr. A to přesně podle jejího obrázku.
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo Dnes už v podstatě celý svět má obavy z následků koronaviru. Setkání s pandemií je pro mnohé z nás něčím novým a zcela neznámým. Pokud však zabrousíme do historie, zjistíme, že lidské dějiny jsou protkány nemocemi pandemických rozměrů. Víte, které byly ty nejhorší?
Článek
Sestra v akci: Jak se změnili a co dnes dělají hlavní představitelé?
Sestra v akci: Jak se změnili a co dnes dělají hlavní představitelé? Film sestra v akci vznikl v roce 1992 a slavil úspěch po celém světě. Od natáčení tak uběhlo už více než 27 let a některé tváře bychom dnes skoro nepoznali. Podívejte se s námi, jak se za ta léta změnila představitelka Deloris, matka představená, sympatický policista a další.
Článek
Spousta lidí nosí přívěsek strom života. Nezná však jeho význam
Spousta lidí nosí přívěsek strom života. Nezná však jeho význam Šperky mají nejen estetický, ale také symbolický význam. Zvlášť v případě přívěsku na řetízek je vhodné znát jejich přesnou symboliku a nenosit jej pouze proto, že se nám zkrátka líbí. Řeč je zvláště o přívěsku stromu života, v jehož případě spousta lidí nezná jeho přesný význam.