Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kačenka česká patří k nejchutnějším jarním houbám. Už roste
Kačenka česká patří k nejchutnějším jarním houbám. Už roste Těšíte se, až vyrazíte do lesa na houby? Rozhodně nemusíte čekat až do léta. Když budete mít štěstí, narazíte na kačenku českou, která se řadí k prvním jarním houbám. Kačenku se rozhodně vyplatí nasbírat, protože v kuchyni patří ke skutečným delikatesám.
Článek
Kde roste medvědí česnek? Tento zdravý zázrak, který využijete v kuchyni, hledejte ve vlhkých a stinných místech
Kde roste medvědí česnek? Tento zdravý zázrak, který využijete v kuchyni, hledejte ve vlhkých a stinných místech Máte chuť na chleba s máslem a medvědím česnekem nebo si chcete připravit pesto z medvědího česneku? Pokud nevíte, kam se vypravit na tuto oblíbenou jarní bylinku, máme pro vás hned několik tipů, kde ji hledat. Kde tedy roste medvědí česnek nejčastěji?
Článek
Jak poznat hlívu v lese: Vyplatí se to vědět, neboť tato zimní houba je zázrakem na imunitu
Jak poznat hlívu v lese: Vyplatí se to vědět, neboť tato zimní houba je zázrakem na imunitu I v zimním období můžete vyrazit do lesa s košíkem a rozhodně neodejdete s prázdnou. Les je bohatý na zimní druhy hub, jimž kraluje hlíva ústřičná. Jak ale hlívu v lese spolehlivě poznat? Stačí se držet několika pravidel, díky kterým se při sběru této léčivé houby rozhodně nespletete.
Článek
Jak skutečně bezpečně vytáhnout klíště?
Jak skutečně bezpečně vytáhnout klíště? Rok od roku výskyt klíšťat jen roste a bohužel roste i počet těch infikovaných. Z tohoto důvodu je potřeba chránit nejen naše domácí mazlíčky, ale i sami sebe. Ačkoliv se spousta z nás mylně domnívá, že se klíšťata vyskytují jen v lese, ve skutečnosti se objevují i na loukách či dokonce i na naší zahradě.
Článek
Slovenský praktický lékař Rastislav se nakazil koronavirem ve své ordinaci. 48letý muž bojuje o život v ružomberské nemocnici, jeho stav je vážný
Slovenský praktický lékař Rastislav se nakazil koronavirem ve své ordinaci. 48letý muž bojuje o život v ružomberské nemocnici, jeho stav je vážný Dva tisíce pacientů, starosta obce Lokca, kolegové, přátelé a rodina. Ti všichni si nepřejí nic jiného, jen aby praktický lékař Rastislav, který se nakazil covidem-19 v práci, boj nad touto nemocí vyhrál. Jeho stav je vážný, momentálně je připojený na umělou plicní ventilaci v Ústřední vojenské nemocnici v Ružomberku.
Článek
Sledujte růst hřibů smrkových v přímém přenosu. Za jak dlouho z nich budou výstavní kousky?
Sledujte růst hřibů smrkových v přímém přenosu. Za jak dlouho z nich budou výstavní kousky? Čeští houbaři zažívají v současné době doslova žně. Patříte také k vášnivým milovníkům hub? Možná, že vás zaujme originální počin, díky kterému můžete i z pohodlí domova sledovat růst houby. Jestli jste někdy přemýšleli nad tím, jak rychle roste takový hřib smrkový, máte unikátní možnost vidět vše online na vlastní oči.
Článek
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti
Krvavé koleno, skákání gumy či Nebe, peklo, ráj. Osvěžte si pravidla těchto her, kterými v nouzovém stavu zabavíte své děti Zabavit děti doma v době nouzového stavu je pro rodiče stále náročnější. Mají už vaše děti dost vyrábění a malování a nebaví je ani koukat na videa na YouTube? V tom případě je naučte hry svého dětství. Z Krvavého kolena nebo ze hry Cukr, káva, limonáda budou doslova unesené. Nepamatujete si už pravidla? Osvěžíme vám paměť.
Článek
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život Svět je místem, kde se dějí nepředvídatelné a překvapující věci. Ačkoliv si svůj život dokážeme do detailů naplánovat, věřte, že nic z toho nevyjde tak, jak má a osud si s námi pohraje podle svých vlastních pravidel.
Článek
Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní
Dcera Leoše Mareše je v 10 týdnech velmi upovídané miminko. Oblíbený moderátor sdílel video, které vás rozněžní Moderátor Leoš Mareš se před 10 týdny stal trojnásobným tátou. Jeho manželka Monika mu porodila roztomilou dcerku Alex, která se evidentně velmi potatila. Jak dokazuje video, které Leoš Mareš sdílel na svém Instagramu, malá Alex je neskutečně upovídaná. Po kom asi?
Článek
Hvězda seriálu Ženatý se závazky Christina Applegate má roztroušenou sklerózu a bez hole se nikam nedostane. Tuto zprávu oznámila na Twitteru
Hvězda seriálu Ženatý se závazky Christina Applegate má roztroušenou sklerózu a bez hole se nikam nedostane. Tuto zprávu oznámila na Twitteru Světoznámé herečce Christině Applegate uštědřil osud další ránu. Před 14 lety vyhrála boj nad rakovinou, hvězdě seriálu Ženatý se závazky nyní lékaři diagnostikovali sklerózu multiplex. O svém aktuálním zdravotním stavu herečka informovala na Twitteru s tím, že se její zdravotní stav zhoršuje a bez hole se prakticky už nikam nedostane.