Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X Víte, co je Genesis X? Je to první automatizovaná prodejna pomalé módy na světě a najdete ji v Brně na Josefské 19! Ty nejlepší, doslova X-etrémní kousky z celé nabídky Genesis, najdete jedině v této prodejně budoucnosti!
Článek
Projede křižovatkou jako první bílé, nebo červené auto? Určete, kdo má přednost
Projede křižovatkou jako první bílé, nebo červené auto? Určete, kdo má přednost Připravili jsme si pro vás křižovatku, přes kterou je průjezd více než jasný. Některé řidiče však mohou zmást dopravní značky, kterými je osazena. Podívejte se na obrázek a určete, které auto projede křižovatkou jako první. Bude to bílé, nebo červené?
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Kdo má přednost na této rušné křižovatce? Jen zlomek řidičů odpoví správně
Kdo má přednost na této rušné křižovatce? Jen zlomek řidičů odpoví správně Jsou vaší slabinou rušné křižovatky? Připravili jsme si pro vás opravdovou lahůdku, na které si můžete vyzkoušet své řidičské dovednosti. Podívejte se na obrázek křižovatky a určete, které auto jí projede jako první a které jako druhé, třetí a čtvrté. Víte, že tato křižovatka opravdu existuje? A to v australském Queenslandu.
Článek
Kdo projede kruhovým objezdem jako první? Ověřte si své znalosti pravidel silničního provozu
Kdo projede kruhovým objezdem jako první? Ověřte si své znalosti pravidel silničního provozu Pro řidiče jsou věčným problémem křižovatky. Proto vznikají kruhové objezdy, které se snaží účastníkům silničního provozu dopravní situaci o něco zjednodušit. Ovšem někdy to vyjít nemusí. Tak jako v případě, kdy kruhový objezd protínají tramvajové koleje. Podívejte se na obrázek této situace a určete, kdo kruhovým objezdem projede jako první.
Článek
Princezna ze mlejna po 28 letech: Eliška v podání Andrey Černé vypadá stále fantasticky
Princezna ze mlejna po 28 letech: Eliška v podání Andrey Černé vypadá stále fantasticky Princezna za mlejna patří k nejoblíbenějším českým filmovým pohádkám, kterou lidé rádi sledují nejen o vánočních svátcích. Pohádka režiséra Zdeňka Trošky měla v kinech premiéru 1. června 1994, tedy před neuvěřitelnými 28 lety. Zajímá vás, jak dnes vypadá Eliška z Princezny ze mlejna? Herečka Andrea Černá v sobě usměvavou Elišku stále nezapře.