Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hannah Kritzeck se narodila s primárním nanismem. I přes svůj handicap si užívá života naplno
Hannah Kritzeck se narodila s primárním nanismem. I přes svůj handicap si užívá života naplno Když Hannah před 25 lety přišla na svět, všem bylo na první pohled jasné, že je jiná. Ve srovnání s dalšími miminky měla jinou stavbu těla, byla o mnoho hubenější a kratší. Diagnóza zněla primární nanismus. Její biologická matka se jí hned po porodu vzdala. Jak se daří 25leté Hannah dnes? Má milující rodinu, spoustu přátel a šťastný život.
Článek
Kordula Stropnická v Karlových Varech překvapila svou krásou. Podle její mámy Veroniky Žilkové svůj vstup do společenského života zvládla na jedničku
Kordula Stropnická v Karlových Varech překvapila svou krásou. Podle její mámy Veroniky Žilkové svůj vstup do společenského života zvládla na jedničku Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary 2022 skončil již v sobotu 9. července. Slavnostního ukončení festivalu se se svou mámou Veronikou Žilkovou účastnila také Kordula Stropnická. Tato 16letá slečna svou krásou snad všem vyrazila dech a někteří lidé ji dokonce označují za nejkrásnější dívku karlovarského festivalu za rok 2022.
Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle. 
Článek
Náplasti na pupínky vás zbaví akné přes jedinou noc. Jak fungují?
Náplasti na pupínky vás zbaví akné přes jedinou noc. Jak fungují? Není nic horšího, než když se vám na tváři objeví vřídek, který kazí vzhled. Jeho mačkáním problém ještě znásobíte, protože akné se může zanítit. Jak se však pupínku zbavíte co nejrychleji? Zkuste sáhnout po speciálních náplastech, které váš problém vyřeší přes jedinou noc. Na jakém principu tyto náplasti fungují?
Článek
20letá Brazilka bojuje od narození s nemocí motýlích křídel. Fernanda Tanajura svůj příběh vypráví na Instagramu
20letá Brazilka bojuje od narození s nemocí motýlích křídel. Fernanda Tanajura svůj příběh vypráví na Instagramu Nemoc motýlích křídel. Přesně tuto diagnózu si brazilská dívka Fernanda Tanajura vyslechla již v raném dětství. I když její tělo “zdobí” bolestivé puchýře, o které se musí dennodenně starat, je pozitivně naladěná. Fernanda Tanajura se svůj život snaží užívat se vším, co přináší. Tato silná dívka je pro mnohé velkou inspirací.
Článek
Mezinárodní gesto pro oběť násilí #signalforhelp zachránilo život 16leté dívce. Naučila se ho na TikToku
Mezinárodní gesto pro oběť násilí #signalforhelp zachránilo život 16leté dívce. Naučila se ho na TikToku Mezinárodní gesto #signalforhelp, které v dubnu 2020 vytvořila nezisková organizace Canadian Women's Foundation, zachránilo v americké Severní Karolíně život 16leté unesené dívce. Pomocí tohoto gesta, které se naučila na TikToku, dívka uvězněná v autě upozornila projíždějící motoristy, že potřebuje pomoc.
Článek
Jak držíte váš mobilní telefon? Vypoví to o vás opravdu mnohé
Jak držíte váš mobilní telefon? Vypoví to o vás opravdu mnohé Mobilní telefony jsou nedílnou součástí nás všech a jen málokdo si dokáže bez nich svůj život představit. Každý den je dlouhé hodiny držíme v ruce, a právě ono uchopení toho o člověku dokáže leccos vypovědět. Jak tedy držíte vy svůj mobil?
Článek
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů Shanai, dívka z Walesu, byla velmi překvapená, když zjistila, že ji její přítel podvádí. Překvapení však již brzy vystřídalo odhodlání a motivace, díky které její bývalý přítel už za 9 měsíců hořce litoval, že podvedl právě Shanai. Co vlastně udělala?
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší Jen velmi málo lidí dokáže v krátkém čase najít na obrázku člověka, který nemá na obličeji roušku. Patříte mezi ně a hádanku hravě zvládnete?