Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.
Článek
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás Každým rokem vyjdou v odborných časopisech miliony vědeckých článků, které se věnují psychologii. Najdou se mezi nimi velmi zajímavé poznatky, které využijete ve svém každodenním životě i vy. Následující překvapivá psychologická zjištění vám zlepší vztahy s ostatními lidmi a pomůžou vám žít plnohodnotnější život.
Článek
Udělejte si doma pořádek. Tyhle věci vám jen zabírají místo
Udělejte si doma pořádek. Tyhle věci vám jen zabírají místo I přesto, že se snažíme v domácnosti udržovat pořádek, neubráníme se tomu, aby se nám postupem času nehromadily věci, které „zkrátka jen tak nemůžeme vyhodit do popelnice“. Faktem ovšem zůstává, že nám doma zabírají místo a akorát lapají prach.
Článek
Znáte následující psychologické triky? Usnadní vám partnerský i pracovní život
Znáte následující psychologické triky? Usnadní vám partnerský i pracovní život Ať už chceme nebo ne, psychologie zkrátka do našich životů neoddělitelně patří. Každý člověk, často nevědomě, ve svém životě používá spoustu psychologických triků a dokonce manipulativních technik. Když se některé z nich vhodně použijí, mohou být velmi prospěšné a usnadní nám v lecčem partnerský i pracovní život.
Článek
Co s lichými ponožkami, které nemáte do páru? Využijte je jako prachovku nebo chránič hrnečku
Co s lichými ponožkami, které nemáte do páru? Využijte je jako prachovku nebo chránič hrnečku Také věčně přemýšlíte nad tím, kam se vám ztrácejí ponožky? Rozhodně v tom nejste sama. Problém lichých ponožek, které nemáte do páru, řeší ženy po celém světě. Vyhodit je do odpadkového koše je velká škoda. Jenže co s nimi? Pokud na tuto otázku neznáte odpověď, máme pro vás několik nápadů, díky kterým využijete liché ponožky na maximum.
Článek
Vlnité vlasy díky ponožkám? Inspirujte se nápadem kanadské vloggerky
Vlnité vlasy díky ponožkám? Inspirujte se nápadem kanadské vloggerky Vlnité vlasy jsou snem řady žen. Občas se ale stane, že nemáme po ruce natáčky, kulmu ani žehličku na vlasy, s jejichž pomocí bychom si mohly svou hřívu lehce navlnit. Pokud máte rády alternativu, máme pro vás řešení. Vlny si můžete na hlavě vykouzlit i díky obyčejným ponožkám. Jak na to, vám prozradí následující video vloggerky Nicole Skyes.
Článek
Placené menstruační volno: V Česku nepředstavitelné, ve Španělsku uzákoněná realita
Placené menstruační volno: V Česku nepředstavitelné, ve Španělsku uzákoněná realita Skoro jedna pětina žen trpí během menstruace silnými bolestmi a křečemi, které jim znemožňují každodenní fungování. Právě proto schválili nově ve Španělsku zákon o placeném menstruačním volnu, který usnadní život pracujícím ženám a dívkám, které se potýkají právě se silnými menstruačními bolestmi.
Článek
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku?
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku? Ačkoliv spánkem trávíme až třetinu našeho života, jedná se stále o oblast, která není vědci příliš prozkoumána. Pro naše tělo je však odpočinek nezbytný a jakékoliv jeho poruchy nám dokážou pěkně znepříjemnit život. S čím vším se můžeme během spánku potýkat?
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Dvojčata se v červenci narodila s koronavirem. Po dlouhé hospitalizaci si doma užijí své první Vánoce
Dvojčata se v červenci narodila s koronavirem. Po dlouhé hospitalizaci si doma užijí své první Vánoce Holčičky Kenna a Lissa Curtisovy jsou prvními dvojčaty ve Velké Británii, která přišla na svět s covidem-19. Dívky se narodily již letos v červenci. Dlouhé týdny byly hospitalizovány v nemocnici West Cumberland v anglickém městě Hensigham. Nyní jsou konečně doma a čekají je první Vánoce s rodinou.
Článek
Finanční týrání: Jemná forma emočního týrání
Finanční týrání: Jemná forma emočního týrání Jednou větou se dá finanční týrání vysvětlit, jako cíl násilníka převzít kontrolu nad financemi oběti, udržet si moc ve vztahu a zabránit oběti takový vztah opustit.
Článek
5 stylů vymačkávání zubní pasty. Co o vás vypovídá ten váš?
5 stylů vymačkávání zubní pasty. Co o vás vypovídá ten váš? Kdo by tomu řekl, že způsob, jakým člověk mačká zubní pastu, dokáže vypovědět dost o jeho povahových vlastnostech. Jsou to právě rutinní činnosti a jejich přístup k nim, které nás též definují, ať už si to uvědomujeme, či nikoliv.
Článek
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele
Američtí manželé dodržují neobvyklý ložnicový zvyk: Každý večer usínají na jiné straně postele Když s někým žijete v dlouhodobém vztahu a sdílíte jednu domácnost, přirozeně jste si vyvinuli nejrůznější rituály. Každý z vás také určitě usíná na své straně postele. Kdybyste ulehli na opačnou stranu než obvykle, jistě by se vám špatně spalo. To ale není případ jednoho amerického páru, který svým ložnicovým rituálem překvapil nejednoho člověka.
Článek
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti Jednoduchý nápad bývá mnohdy tím nejlepším řešením. Tuto myšlenku potvrzuje také australská maminka Natalie Bellová, která šije na první pohled obyčejné návleky na bezpečnostní pásy autosedaček. Každý z návleků je však originál, protože se na něm píše o zdravotních problémech konkrétního dítěte.