Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku?
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku? Spánek je pro lidské tělo nezbytný a má zásadní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o vcelku nezajímavou činnost, při které jen čerpáme novou energii, můžou se nám během ní přihodit velmi zajímavé věci.
Článek
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku?
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku? Ačkoliv spánkem trávíme až třetinu našeho života, jedná se stále o oblast, která není vědci příliš prozkoumána. Pro naše tělo je však odpočinek nezbytný a jakékoliv jeho poruchy nám dokážou pěkně znepříjemnit život. S čím vším se můžeme během spánku potýkat?
Článek
Ženy ve věku 35 až 40 let pozor: Nedostatek vitamínu B12 vám může způsobit řadu obtíží
Ženy ve věku 35 až 40 let pozor: Nedostatek vitamínu B12 vám může způsobit řadu obtíží Na trhu je nepřeberné množství vitamínů a minerálů, které mají na naše zdraví podstatný vliv. Je úplně jedno, zda jej přijímáme v potravinách, nebo v tobolkách z lékárny. Zaměříme se na vitamín B12 a na to, co může způsobit jeho nedostatek - hlavně ženám.
Článek
Glutaman sodný vám může ve vyšších dávkách uškodit: Pod jakým označením jej najdete na etiketách potravin?
Glutaman sodný vám může ve vyšších dávkách uškodit: Pod jakým označením jej najdete na etiketách potravin? Když sníte polotovar z obchodu nebo si zajdete na oběd do rychlého občerstvení, je tu vysoká pravděpodobnost, že do svého těla přijmete také vyšší množství glutamanu sodného. Tato látka totiž zvýrazňuje chuť jídla. Vyplatí se jí ale zdaleka vyhnout. Víte, co vám po požití glutamanu hrozí a jak jej spolehlivě najdete v potravinách?
Článek
Instantní čínské polévky: Pokrm, který vám může v těle nadělat pořádnou paseku
Instantní čínské polévky: Pokrm, který vám může v těle nadělat pořádnou paseku Ačkoliv již tento pokrm v dnešní době nepatří k těm nejprodávanějším, pořád se najdou i tací, kteří konzumují instantní čínské polévky ve velkém. Jenže jak se ukázalo již dříve, pro naše zdraví nejsou vůbec přínosné, ba spíše naopak, proto je dobré si o tomto „jedu“ znovu něco připomenout.
Článek
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život Toho, že se můžete v moři dostat do zpětného proudu a být tak v bezprostředním ohrožení života, si je vědom pouze málokdo. Na svou nevědomost nedávno doplatila česká turistka ve Španělsku, kterou v moři uvěznil zpětný proud a bohužel se utopila. Co tedy dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu a jak se z něj v pořádku dostat na pláž?
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Řídí vám život emoce? Může za to i znamení, ve kterém jste se narodili
Řídí vám život emoce? Může za to i znamení, ve kterém jste se narodili Jsme jenom obyčejní lidé, kteří podléhají svým emocím. Někteří méně, jiní více. Nálady se nám střídají jako počasí. Býváme veselí, smutní, někdy doslova zuříme. Zatímco někteří z nás dokážou tohle všechno ustát a řídí se spíš logikou, existují lidé, kterým život ovládají emoce. Může za to i znamení zvěrokruhu. Která jsou ty nejpřecitlivělejší?
Článek
Za bolest krční páteře může časté používání chytrého telefonu. Můžete si přivodit tzv. smskový krk
Za bolest krční páteře může časté používání chytrého telefonu. Můžete si přivodit tzv. smskový krk Díváte se neustále do svého chytrého telefonu, protože chcete, aby vám neuteklo nic na sociálních sítích? Nebo sledujete videa či si přes messenger píšete s ostatními? Mějte se na pozoru, tímto způsobem velmi škodíte své krční páteři, která se může začít postupně deformovat v tzv. smskový krk.
Článek
Je vám často zima? Za vaši zimomřivost může nedostatek tekutin i nízký tlak
Je vám často zima? Za vaši zimomřivost může nedostatek tekutin i nízký tlak Klepete se s příchodem chladnějších měsíců zimou, i když vám partner tvrdí, že mu je teplo? Pokud si stále stěžujete na studené ruce a nohy, máte zmrzlý nos, ven nevyjdete bez několika vrstev oblečení a stále to není ono, něco tu nehraje. Vaše zimomřivost může mít hned několik příčin, kterým se zkuste podívat na zoubek.
Článek
Tvoří se vám během spánku nadměrné množství slin? Může to být symptomem závažných onemocnění
Tvoří se vám během spánku nadměrné množství slin? Může to být symptomem závažných onemocnění Každému z nás se někdy stalo, že se v noci probudil a polštář byl mokrý od slin. Pokud je to ve vašem případě však pravidlem nežli výjimkou, může se jednat o závažný problém, který je třeba řešit.
Článek
Pořád se vám nedaří zhubnout? Možná za to může těchto 5 ranních zlozvyků
Pořád se vám nedaří zhubnout? Možná za to může těchto 5 ranních zlozvyků Už nějakou dobu se vyhýbáte rychlému občerstvení obloukem, pravidelně cvičíte, snažíte se zdravě jíst, ale přebytečná kila pořád nemizí? Ve skutečnosti za stagnováním vaší váhy můžou být vaše ranní rituály, které vám brání na cestě za vaší vysněnou postavou!