Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku
Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku Když mezi sebou 62letá Cheryl a 25letý Quran uzavřeli manželství, všechny jejich sňatek šokoval. Manželé McGregorovi, mezi nimiž je věkový rozdíl 37 let, však jdou ještě dál. Rozhodli se, že si pořídí miminko. Se společným potomkem to podle svých slov myslí opravdu vážně.
Článek
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den Plánování svatby není vůbec snadná záležitost. Spousta věcí, které bychom si přáli, totiž není v našich silách. Své o tom ví Texasanka Tara Foleyová, která měsíc před svou svatbou řešila vážné dilema. Její babička musela jít z důvodu špatného zdravotního stavu do hospicu a hrozilo velké riziko, že se svatby své milované vnučky vůbec nedožije.
Článek
Žena s plnovousem si založila OnlyFans. Někteří muži se na její porost nemohou vynadívat
Žena s plnovousem si založila OnlyFans. Někteří muži se na její porost nemohou vynadívat 30letá influencerka Coral Renaie trpí syndromem polycystických vaječníků. Od dětství kvůli tomu bojovala s nadměrným ochlupením. Co pro ni bylo v minulosti stigma, nyní již neřeší. Stala se z ní žena s plnovousem, která své nadměrné ochlupení ukazuje nejen na TikToku a Instagramu, ale také na OnlyFans.
Článek
Nepříjemná bolest prsou: Ve většině případů za ni mohou hormony
Nepříjemná bolest prsou: Ve většině případů za ni mohou hormony Bolest prsou zažívá měsíc co měsíc snad každá žena. Jestli se i vy řadíte do této skupiny, rozhodně to hned neznamená, že trpíte rakovinou prsu. Za bolest ňader, jejich zvětšení a zvýšenou citlivost totiž ve většině případů můžou hormony. Na vině může být i nošení nekvalitní podprsenky nebo nezdravý životní styl.
Článek
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc Cestování s malými dětmi je pro většinu rodičů velmi stresující záležitostí. Zvlášť když nejedou ve vlastním autě, ale musí cestovat spolu s cizími lidmi veřejnou dopravou. Pro malé děti je ještě přijatelné cestování vlakem nebo autobusem, cesta letadlem je pro mnohé z nich utrpením. A když cestujete sama se třemi ratolestmi, je to doslova horor.
Článek
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky
Video s opilou veverkou se stalo hitem internetu. Za její stav mohly zkvašené hrušky Kathleen Morlok z americké Minnesoty zachytila veselou podívanou. Na své zahradě natočila opilou veverku, která si pochutnávala na fermentovaných hruškách. Roztomilé video malého tvorečka, který má problém s rovnováhou, je v současnosti doslova hitem na sociálních sítích.
Článek
Lékaři si mysleli, že má rakovinu. Později se ukázalo, že za její stav mohlo tetování
Lékaři si mysleli, že má rakovinu. Později se ukázalo, že za její stav mohlo tetování Když 30letá žena z Austrálie navštívila lékaře kvůli zvětšeným lymfatickým uzlinám v podpaží, na kterých dokonce měla i malé bulky, lékař s téměř stoprocentní jistotou odhadoval, že se jedná o nádor. Ovšem jak se později ukázalo, šeredně se spletl…
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou Říká se, že největší jistotu v našich životech nám poskytují rodiče a partner. Že to nemusí být zas tak úplná pravda, se bohužel náhodou dozvěděla jedna žena, která se ostatním se svým šokujícím rodinným tajemstvím svěřila na sociální síti Reddit. O co konkrétně šlo? Tuto ženu podváděl její manžel celých 22 let s její vlastní matkou!
Článek
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky Zpěvačka Monika Bagárová si užívá mateřství plnými doušky. Její dcerka Rumia jí totiž dělá jednu radost za druhou. Nedávno tato roztomilá holčička svou maminku překvapila tím, že v 11 měsících udělala své první krůčky. Monika Bagárová se tím, že její Ruminka už chodí, jako správná maminka pochlubila i na Instagramu.
Článek
Prožila klinickou smrt: To, co tato žena viděla během ní, vás doslova ohromí
Prožila klinickou smrt: To, co tato žena viděla během ní, vás doslova ohromí Lidé věří, že po smrti je čeká mnohem lepší život než ten, který prožívali. Různá náboženství mají na posmrtnou existenci zcela rozličné názory. Jedni věří, že duše lidí půjdou do ráje, jiné do pekla - podle toho, jaký život vedli. Někteří se údajně převtělí do zvířete nebo se opět narodí. Co však člověk prožívá v době kdy přechází na „druhý břeh“?