Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám Když si vybíráme nové boty přes internet, nikdy předem nevíme, zda nám sednou a budou nám slušet. Výběr té správné dámské obuvi je zkrátka náročnou záležitostí. Právě proto vám přijde vhod geniální vychytávka Novozélanďanky Megan Papas, kterou se momentálně baví celý internet.
Článek
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich Sociální sítě vládnou světu a jejich vliv se odráží i co se týče seznamování. V dnešní době není nic výjimečného, že se pár potká právě na Facebooku, online seznamce či na jiné síti. Bohužel stejně jako v běžném životě, i ve virtuálním prostředí dochází k rozchodům, které ubližují.
Článek
Penguin box neboli bezkontaktní vyzvedávání zásilek: V tomto venkovním boxu si bezpečně vyzvednete i balíčky z e-shopu Genesis
Penguin box neboli bezkontaktní vyzvedávání zásilek: V tomto venkovním boxu si bezpečně vyzvednete i balíčky z e-shopu Genesis V dnešní době, kdy čelíme novému koronaviru, musíme na maximum chránit své zdraví. Zdržujeme se doma, nosíme roušky a omezujeme kontakt s okolím. Právě proto je stále oblíbenější nakupování na internetu. Ovšem jak si co nejbezpečněji objednané balíčky vyzvednout? Pomocí Penguin boxu, který využívá také e-shop Genesis.
Článek
Second hand Genesis spustil nový e-shop: Nabízí jedinečné kousky oblíbených značek
Second hand Genesis spustil nový e-shop: Nabízí jedinečné kousky oblíbených značek Chodíte ráda do second handů Genesis? V tom případě pro vás bude příjemnou zprávou, že síť této společensky odpovědné módy spustila novinkový e-shop. Pokud máte pocit, že zrovna nemáte nic na sebe, objevíte zde kvalitní modely oblíbených značek za příznivé ceny. A jaká je další výhoda nákupu v e-shopu Genesis? Každý kousek je originál.
Článek
Z evangelického kněze sexy modelem: Clint Hayslett odložil kněžské roucho a stal se hvězdou internetu
Z evangelického kněze sexy modelem: Clint Hayslett odložil kněžské roucho a stal se hvězdou internetu Když jsme mladí, myslíme si, že nám leží svět u nohou a v životě už nic lepšího nezažijeme. A to zvlášť, když se náš věk přehoupne přes 40 let. Že nás může život v lecčem překvapit a nasměrovat úplně jinam, dokazuje příběh amerického pastora Clinta Haysletta, který se ve svých 45 letech stal uznávaným modelem. Co ně něj říkáte?
Článek
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve?
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve? Vejdete do obchoďáku a chcete si nakoupit nové oblečení. V některém obchodě vám sedí velikost M, ale v jiném dokonce S. Kdo se v tom má vyznat? Své naštvání z rozdílnosti dámských velikostí ventilovala i britská teenagerka, která na Twitter vyvěsila 7 džín různých značek ve velikosti 12. Jenže do některých se vešla a do některých ne. Čím to?
Článek
Jarní MINT Market v Pardubicích
Jarní MINT Market v Pardubicích MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, zamíří v sobotu 5. června do Pardubic. Na venkovním prostranství v areálu Automatických mlýnů vyrostou desítky stánků nezávislých prodejců.
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Second hand Genesis přichází s novinkou: Vyzkoušejte výhodné EcoPacky
Second hand Genesis přichází s novinkou: Vyzkoušejte výhodné EcoPacky Ačkoliv to vypadá, jako by se svět kolem nás zastavil, některé značky nezahálí a svým zákazníkům se v těchto těžkých časech snaží život zjednodušit a zpříjemnit, jak se dá. Zářným příkladem je toho second hand Genesis, který spouští jednu novinku za druhou.
Článek
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru?
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru? Barbiemánie zachvátila celý svět. Některé ženy se oblékají a malují ve stylu panenky Barbie, jiné jdou ještě dál. Tak jako dánská influencerka Gitte Von G, která podstoupila plastickou operaci, díky které získala přirození ve stylu panenky Barbie. Co si pod tímto úkonem vůbec představit?
Článek
Není sladký? Tento 4měsíční chlapeček je díky svým hustým vlasům hvězdou internetu
Není sladký? Tento 4měsíční chlapeček je díky svým hustým vlasům hvězdou internetu Když miminko vykoukne na svět, většinou se rodí s holou hlavičkou nebo jemným chmýřím. To ale nebyl případ australského chlapečka Bostona, který se v prosinci loňského roku narodil s neuvěřitelně dlouhou a hustou hřívou. Díky jeho výjimečnosti se z něj doslova přes noc stala hvězda internetu. Jeho maminka poznamenává, že za vše můžou geny.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Mamince Caroline Eyles vadily fotky dokonale naklizených domovů na sociálních sítích. „Bydlenkám“ poslala jasný vzkaz
Mamince Caroline Eyles vadily fotky dokonale naklizených domovů na sociálních sítích. „Bydlenkám“ poslala jasný vzkaz Také vás štvou perfektně naklizené domovy, které některé ženy sdílejí na sociálních sítích? Rozhodně v tom nejste sama. Na protest proti takzvaným „bydlenkám“ se vydala také britská maminka Caroline Eyles, která ukázala, jak vypadá pravá realita. Svým postojem vzbudila obrovský rozruch.