Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou V roce 2005 svět obletěla zpráva o 66leté Rumunce Adrianě Iliescu, která ve vysokém věku porodila zdravé dítě. I když ji spousta lidí kritizovala za nerozvážnost, tato nejstarší matka na světě si své pozdní mateřství vychutnává plnými doušky. A to už 16 let. Jak se jí a její 16leté dceři daří?
Článek
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem Už 14. května se ponese ve znamení všech maminek. Maminky nás celý život rozmazlují, a právě tento den je jako dělaný k tomu jim všechnu lásku a pozornost vrátit. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejoriginálnější dárky, které mamince dají najevo, jak moc vám na ní záleží.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
Američanka opustila 16měsíční dceru a odjela na dovolenou. Dostala doživotí za vraždu
Američanka opustila 16měsíční dceru a odjela na dovolenou. Dostala doživotí za vraždu Její čin rozplakal i ty nejotrlejší policisty. Žena z amerického Ohia vyrazila loni v červnu na 10denní dovolenou do Detroitu a Portorika. Svou 16měsíční dceru však nechala doma samotnou - zavřenou v ohrádce. Batolátko zemřelo na vyhladovění a dehydrataci. Krkavčí matka si nyní vysloužila doživotí za vraždu.
Článek
Maminku naštval domácí úkol z dějepisu, který dostala její dcera. Názory na zadání se však různí
Maminku naštval domácí úkol z dějepisu, který dostala její dcera. Názory na zadání se však různí Když si britská maminka žačky osmého ročníku ZŠ přečetla, co za domácí úkol dostala její dcera z dějepisu, velmi ji to zaskočilo a zároveň rozzlobilo. O zvláštním přístupu učitelky tato žena informovala na britském maminkovském fóru, kde rozpoutala vášnivou diskuzi. V čem byl problém? Její dcera dostala za úkol vymyslet nový nástroj na mučení.
Článek
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala Malý Nolan ve svých teprve 4 letech zažíval dlouhých 15 měsíců utrpení a nepředstavitelnou bolest. Umíral a věděl, že jeho bolest ukončí pouze odchod do nebe.
Článek
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty Portál The Sun informoval o případu matky, která na sociální síti Reddit sdílela fotku rukou své malé dcerky batolecího věku. Tento snímek mezi diskutujícími vyvolal obrovské pohoršení. Z jakého důvodu? Holčička měla nalepené umělé nehty, které byly delší než její prstíky.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Minisukně, krátké topy a vyzývavé pózy. 2letou holčičku prezentuje její matka na Instagramu skutečně otřesným způsobem
Minisukně, krátké topy a vyzývavé pózy. 2letou holčičku prezentuje její matka na Instagramu skutečně otřesným způsobem Lidé na sociálních sítích jsou zděšení z matky, která obléká svou 2letou dceru do luxusních outfitů určených spíš pro teenagery nebo dospělé ženy. Holčička prezentující se jako “queenkye.18” často nosí minisukně, krátké topy a obtažené oblečení. Nechybí ani vyzývavé pózy. Spíš než obdiv její matka na sociálních sítích schytává oprávněnou kritiku.
Článek
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou 1. září netrpělivě vyhlíží nejen děti, ale i jejich rodiče. Máte-li dítě školou povinné, které ráno dáváte do školy a odpoledne zase vyzvedáváte, chtě nechtě se musíte setkat i s dalšími rodiči. Jelikož se kolem dětí mladšího školního věku točí hlavně maminky, přinášíme přehled velmi častých typů matek, na které můžete před školou narazit.
Článek
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet?
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet? O vlasových trendech se říká, že se rády vrací. A je to pravda. Velký comeback v současnosti zažívá účes Posh bob inspirovaný mikádem Victorie Beckham, který nosila v devadesátkách v době své největší slávy se Spice Girls. Co na tento ikonický účes říkáte?
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou
Ženu podváděl manžel 22 let s její vlastní matkou. Na nevěru přišla náhodou Říká se, že největší jistotu v našich životech nám poskytují rodiče a partner. Že to nemusí být zas tak úplná pravda, se bohužel náhodou dozvěděla jedna žena, která se ostatním se svým šokujícím rodinným tajemstvím svěřila na sociální síti Reddit. O co konkrétně šlo? Tuto ženu podváděl její manžel celých 22 let s její vlastní matkou!
Článek
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení
Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení Zatímco si jiné šestileté dívenky hrají se svými kamarádkami s panenkami nebo běhají po hřišti, americká holčička Kynlee Heiman musí každý den dřít v tělocvičně. Kromě gymnastiky se intenzivně věnuje modelingu a pravidelně se účastní soutěží dětské miss. Popravdě, lidé jsou z přístupu její matky zděšeni.