Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Lidé nedodržují karanténu. Dav lidí před úřadem práce to jen potvrzuje
Lidé nedodržují karanténu. Dav lidí před úřadem práce to jen potvrzuje Od dnešní půlnoci platí přísná nařízení. Avšak namísto toho, aby je lidé dodržovali a zůstali raději doma, karanténu využívají k tomu, aby vyřídili vše, co doposud nestihli.
Článek
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí Thajská národní kuchyně je oblíbená po celém světě. Přesto existuje jedno konkrétní thajské jídlo, kterému bychom se měli vyhnout. Může mít totiž katastrofální následky na naše zdraví. Jedná se o pokrm Koi Pla, který dle odhadů ročně v Thajsku zabije až 20 tisíc lidí. Toto nebezpečné jídlo totiž způsobuje rakovinu jater.
Článek
12 nejčastějších dlouhodobých problémů po překonání covidu-19: Až 100 procent vyléčených lidí bojuje s únavou
12 nejčastějších dlouhodobých problémů po překonání covidu-19: Až 100 procent vyléčených lidí bojuje s únavou I když se z onemocnění covid-19 vyléčíte, nemáte vyhráno. Negativní testy na covid nevylučují, že se vám po prodělání koronaviru nevyhnou další zdravotní komplikace. Na dlouhodobé problémy, se kterými se po překonání covidu-19 lidé potýkají, se zaměřili vědci z Indiana University. Zveřejnili seznam 12 nejčastějších z nich. Které potíže to jsou?
Článek
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy?
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy? Internetem se jako lavina šíří fotka tenisek, kvůli které lidé vedou nekonečné spory. Důvod je prostý. Nemůžou se shodnout na barvě, které tyto boty mají. Jedni vidí šedo-tyrkysovou a druzí růžovo-bílou kombinaci. Je to jako v případě legendárních šatů, o kterých se lidé hádali, zda jsou černo-modré, nebo bílo-zlaté. A co vy? Jaké barvy vidíte?
Článek
Hororový zážitek: Lidé viseli na horské dráze 3 hodiny hlavou dolů, až poté je vysvobodili záchranáři
Hororový zážitek: Lidé viseli na horské dráze 3 hodiny hlavou dolů, až poté je vysvobodili záchranáři Takový zážitek byste nepřáli ani svému nepříteli. I když vám jízda na horské dráze v těle rozproudí adrenalin, viset z ní hlavou dolů tři hodiny rozhodně nechcete. Své by o tom mohlo vyprávět osm nešťastníků, kteří takto trpěli na horské dráze s názvem Fire Ball na festivalu v Crandonu v americkém Wisconsinu.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Lidé, kteří se narodili s částmi těla navíc. Objevovali se v minulosti a bohužel i dnes
Lidé, kteří se narodili s částmi těla navíc. Objevovali se v minulosti a bohužel i dnes Naše lidské tělo nás asi nikdy nepřestane překvapovat. Je zajímavé sledovat, čeho všeho je lidské tělo schopné a jak moc ho může příroda změnit. Pojďte se s námi podívat na neobvyklé lidi, kteří se narodili s některými částmi těla navíc.
Článek
Zvyklosti bohatých a úspěšných lidí, které byste měli praktikovat i vy
Zvyklosti bohatých a úspěšných lidí, které byste měli praktikovat i vy Úspěšní a bohatí lidé jsou si vědomi toho, že to tak daleko nedotáhli pouze díky svému vzdělání, štěstí a tvrdé práci. Tajemství jejich úspěchu spočívá také v jejich zcela obyčejných návycích. Zkuste se jimi inspirovat i vy a rozhodně už nebudete muset žít od jedné výplaty ke druhé. A co víc - tento nový přístup k životu vás rozhodně nebude bolet.