Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor V minulosti bývala truhla nezbytnou součástí domovů našich předků. Tento kousek nábytku v současné době zažívá renesanci a vrací se opět zpátky do českých domácností. I vy můžete u sebe doma truhlu využít takřka na tisíc způsobů. A to nejen jako konferenční stolek nebo úložný prostor.
Článek
Březnový MINT Market Brno vpustí jaro do vašich šatníků
Březnový MINT Market Brno vpustí jaro do vašich šatníků První letošní designový trh MINT Market se bude konat ve třech patrech Tržnice Brno. V pátek a v sobotu 13. a 14. března se prostory tržnice zaplní českou módou, módními doplňky, šperky, designem i vytříbenými lahůdkami.
Článek
Co dát za kuchyňskou linku: Stěnu obložte mozaikou, přírodním kamenem i trendy skleněnou deskou
Co dát za kuchyňskou linku: Stěnu obložte mozaikou, přírodním kamenem i trendy skleněnou deskou Přemýšlíte nad tím, že dáte své kuchyni nový vzhled? Nemusíte se hned pouštět do modernizace, nebo dokonce nákupu nové kuchyňské linky. Vaše kuchyň prokoukne i tehdy, když zajímavě obložíte stěnu za kuchyňskou linkou. Využijte hned několik možností, které jsou moderní, nadčasové a budou vaší kuchyni zaručeně slušet.
Článek
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let V pouhých 49 letech zemřela na zástavu srdce americká spisovatelka, kuchařka a foodblogerka Julie Powellová. Její autobiografická kniha se v roce 2009 stala předlohou světoznámého filmu o vaření Julie a Julia, ve kterém si hlavní roli zahrála Meryl Streepová a Amy Adamsová. O náhlé smrti Julie Powellové informoval její manžel.
Článek
Nouzový stav od 5. října 2020: Stručný přehled všech omezení
Nouzový stav od 5. října 2020: Stručný přehled všech omezení Od pondělí 5. října 2020 začal v Česku na 30 dní platit nouzový stav, který má zastavit strmý růst počtu nakažených covidem-19. Ztrácíte se v jednotlivých omezeních, kterými se musíme řídit? Přinášíme vám jejich stručný přehled.
Článek
Dvojitá dávka designu v Brně
Dvojitá dávka designu v Brně Neobvyklá doba si žádá neobvyklá řešení, a proto se o víkendu populární předvánoční MINT Market uskuteční hned na dvou místech současně.
Článek
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu Po Ewě Farne, Lenny nebo Báře Polákové září na billboardu na newyorské Times Square další česká žena. A to Berenika Kohoutová, která je jak skvělá herečka, tak i zpěvačka. Nejen díky svému nejnovějšímu songu Tři tečky se stala další českou tváří kampaně Spotify Equal, která dává více prostoru ženám na hudební scéně.
Článek
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele Nemusíte čekat na to, až vám muž, na kterého si myslíte, vyzná lásku. Že se někomu líbíte, poznáte i podle řeči jeho těla. Zaměřte se zejména na jeho oči, rty, ale i způsob jeho mluvy. I když by chtěl před vámi své vnitřní pohnutky skrýt, způsob chování vašeho tajného ctitele mluví zkrátka za vše.
Článek
Minimální teplota ve škole 2022 má podle Ministerstva zdravotnictví klesnout. Omezit by se mělo i větrání
Minimální teplota ve škole 2022 má podle Ministerstva zdravotnictví klesnout. Omezit by se mělo i větrání Máte děti školou povinné? V tom případě vás bude zajímat návrh novely vyhlášky o hygienických požadavcích na prostory škol, kterou připravilo české Ministerstvo zdravotnictví. Do této novely přitom zakomponovalo změnu minimálních teplot ve škole, které mají ještě klesnout. Omezit se má i větrání.
Článek
Velikonoční mandloví zajíčci
Velikonoční mandloví zajíčci Pečení roztomilých malých zajíčků můžete nechat na poslední chvíli. Těsto umícháte v jediné misce, tak nějak mezi diskusí o počasí. Příprava je velmi jednoduchá, proto je skvělé do ní zapojit i malé děti.
Článek
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně 24. března 2023 – Další ze série nejprestižnějších světových soutěží pod patronátem OIV (Mezinárodní organizace pro révu vinnou a víno) a UIOE (Mezinárodní unie enologů) BERLINER WEIN TROPHY 2023 opět potvrdila, že Mucha Sekt patří mezi špičková světová vína. Mucha Sekt Brut inspirovaný tvorbou Alfonse Muchy si z Berlína odváží zlatou medaili.
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití Barvou roku 2024 podle společnosti Pantone je Peach Fuzz, tedy světlý odstín broskvové, který připomíná sametově jemnou broskev. Zajímá vás, v jakých oblastech najde tento hřejivý a svěží odstín uplatnění? Inspirujte se následujícím přehledem.
Článek
Nesahejte bez dovolení těhotným ženám na břicho. Vadí nám to, shodují se nastávající maminky
Nesahejte bez dovolení těhotným ženám na břicho. Vadí nám to, shodují se nastávající maminky Že vám někdo bez dovolení pohladil těhotenské bříško, zažila snad každá maminka. A pro většinu z nich je to velmi nepříjemné, i když to bylo myšleno jenom s těmi nejlepšími úmysly. Pokud nejste otcem dítěte nebo opravdu velmi blízkým příbuzným, těhotné ženě raději na bříško nesahejte. Přinášíme hned několik důvodů, proč to nedělat.
Článek
Recept na šťastné a spokojené manželství? Žádné děti, radí britská moderátorka
Recept na šťastné a spokojené manželství? Žádné děti, radí britská moderátorka Jak mít šťastné manželství? Odpovědí na tuto otázku byste našli opravdu spoustu a samozřejmě by se od sebe výrazně lišily. Moderátorka a produkční britské televizní stanice BBC Kate Humble v tom má jasno. Šťastné a spokojené manželství si podle ní udržíte tehdy, když nebudete mít děti. Co na tento její názor říkáte?
Článek
Další rozvolňování v Česku: Přehled změn, které nás čekají od 15. června a 1. července
Další rozvolňování v Česku: Přehled změn, které nás čekají od 15. června a 1. července Česká vláda se rozhodla pro další rozvolňování protiepidemiologických opatření. Na svém jednání v pondělí 14. června schválila několik nových změn, které začnou platit od úterý 15. června a také od čtvrtka 1. července. Abyste se v těchto změnách dobře orientovali, máme pro vás jejich stručný přehled.
Článek
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů Pokud máte partnera, který vám splní vše, co vám na očích vidí, můžeme vám jenom pogratulovat. Křivé slovo proti svému muži nemůže říct ani Idaly Cabrerová z amerického Marylandu. Její manžel Rodolfo si pro ni totiž připravil nádherné překvapení. Strašidelné podkroví jejich rodinného domu přebudoval v šatnu snů. Jak se vám líbí?