Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Již v neděli oslavíme svátek sv. Valentýna. Jaká je historie tohoto svátku a jak se slaví dnes?
Již v neděli oslavíme svátek sv. Valentýna. Jaká je historie tohoto svátku a jak se slaví dnes? Již v neděli 14. února tu máme den svatého Valentýna, a ačkoliv se jedná o ryze americký svátek, i u nás se těší velké oblibě. Najdou se však i tací, kteří tento svátek neuznávají a označují jej za něco komerčního. Ať už máte na svátek zamilovaných názor jakýkoliv, pojďte se s námi podívat na to, odkud vlastně tento svátek pochází a jak se slaví v
Článek
Single na svátek svatého Valentýna? Inspirujte se zahraničními zvyky pro nezadané
Single na svátek svatého Valentýna? Inspirujte se zahraničními zvyky pro nezadané Za pár dnů tu máme den všech zamilovaných, svátek svatého Valentýna. I když jste zrovna single, nemusíte propadat depresím. Oslavte zkrátka tento den sama se sebou! A to nejen tak, že si koupíte čokoládovou bonboniéru a celou ji spořádáte u romantického filmu. Inspirujte se v zahraničí, kde mají „valentýnské“ zvyky pro nezadané obrovskou tradici!
Článek
Svátek všech svatých 1. listopadu: Lidové tradice a pranostiky
Svátek všech svatých 1. listopadu: Lidové tradice a pranostiky Na 1. listopad připadá Svátek Všech svatých neboli Slavnostnost Všech svatých. Tento den je významný pro všechny křesťany, kteří oslavují všechny svaté. A to nejen ty, kteří byli oficiálně kanonizováni. Ke Svátku Všech svatých se vztahuje také několik lidových tradic a pranostik. O které se jedná?
Článek
Valentýn českých a slovenských celebrit: Kdo slavil single a kdo dostal romantické vyznání lásky?
Valentýn českých a slovenských celebrit: Kdo slavil single a kdo dostal romantické vyznání lásky? Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. 14. února si vyznávaly veřejně lásku také některé slavné páry. Třeba na takovém Instagramu se to romantickými fotkami a vyznáními lásky jenom hemžilo. Některé celebrity však Valentýnu vůbec neholdují. Kdo letos na svátek všech zamilovaných zcela zanevřel a napsal na Instagramu jasný vzkaz?
Článek
Oznámení těhotenství Meghan Markle na svátek svatého Valentýna má hlubší význam. Souvisí s princeznou Dianou
Oznámení těhotenství Meghan Markle na svátek svatého Valentýna má hlubší význam. Souvisí s princeznou Dianou Britský princ Harry a jeho manželka vévodkyně Meghan 14. února oznámili, že čekají druhé dítě. Aby toho nebylo málo, v současnosti se objevil nový překvapující detail, který se týká těhotenství Meghan Markle. Den, kdy Harry a Meghan zveřejnili radostnou zprávu, totiž přímo souvisí se zesnulou princeznou Dianou.
Článek
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém?
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém? Vánoce 2021 jsou již za námi. Zajímá vás, jak si nejkrásnější svátky v roce užily některé české celebrity? Jak nasvědčují mnohé instagramové příspěvky, nejčastěji to bylo v kruhu rodinném. Kdo z českých známých tváří dodržuje na Vánoce speciální rodinný zvyk a kdo se otevřeně přiznal, že vůbec nepeče vánoční cukroví, ale pro příští rok se polepší?
Článek
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová?
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová? Druhou květnovou neděli si každoročně připomínáme Den matek. Jedná se o významnou událost a snad nikdo z nás v tento den nezapomněl popřát své mamince. Že je máma nejdůležitějším člověkem pod sluncem, zdůraznily na sociálních sítích také mnohé české celebrity. Kdo si vzpomněl na svou maminku, kdo pogratuloval i tchyni a kdo dostal pugét květin?
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Eva Burešová porodila Přemku Forejtovi syna. Jméno miminka je velmi netradiční
Eva Burešová porodila Přemku Forejtovi syna. Jméno miminka je velmi netradiční Z herečky a zpěvačky Evy Burešové je dvojnásobná maminka. V pondělí 15. srpna přivedla na svět svého druhého syna, který od svých rodičů dostal velmi neobvyklé jméno. Jak se syn Evy Burešové a Přemka Forejta jmenuje? Jeho jméno prozradil na Instagramu sám hrdý tatínek.
Článek
Hana Zagorová prožila se Štefanem Margitou krásné manželství. Měli celkem dvě svatby a oslavili 30 společných let
Hana Zagorová prožila se Štefanem Margitou krásné manželství. Měli celkem dvě svatby a oslavili 30 společných let Celé Česko oplakává odchod oblíbené zpěvačky Hany Zagorové, která zemřela 26. srpna 2022 v necelých 76 letech. Jejím životním partnerem byl slovenský operní tenor Štefan Margita, se kterým žila ve šťastném manželství celých 30 let. Štefan Margita a Hana Zagorová se vzali celkem dvakrát. Jednou na úřadě a po druhé v kostele.
Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
Lela Ceterová si nechala vymodelovat novou tvář. V rámci příprav na blížící se svatbu s Karlosem Vémolou
Lela Ceterová si nechala vymodelovat novou tvář. V rámci příprav na blížící se svatbu s Karlosem Vémolou Svatba Lely Ceterové a Karlose Vémoly již pomalu klepe na dveře. Slovenská playmate proslulá řadou plastických operací chce být na tuto událost, která proběhne koncem července 2022, opravdu dokonalá. Jak Lela Ceterová prozradila na svém Instagramu, nechala si proto vymodelovat novou tvář.
Článek
Zemřela Jessika Fletcherová z To je vražda, napsala. Herečce Angele Lansburyové bylo 96 let
Zemřela Jessika Fletcherová z To je vražda, napsala. Herečce Angele Lansburyové bylo 96 let Fanoušky detektivního seriálu To je vražda, napsala zasáhla velmi smutná zpráva. V úterý 11. října 2022 ve věku 96 let zemřela herečka Angela Lansburyová, která ztvárnila hlavní roli spisovatelky a amatérské detektivky Jessiky Fletcherové. Tuto roli hrála 12 let. A to od roku 1984 do roku 1996.
Článek
Dětští podnikatelé vydělávají statisíce i miliony korun: Inspirujte se dětmi, které se toho nebály
Dětští podnikatelé vydělávají statisíce i miliony korun: Inspirujte se dětmi, které se toho nebály Zatímco většina dětí tráví své dětství u počítačů nebo venku s kamarády, tyto děti se rozhodly, že se namísto toho vrhnou na podnikání. Jejich úsilí se jim vyplatilo, a i díky tomu se staly milionáři ještě před dovršením dospělosti. Pojďte se s námi podívat na jejich neuvěřitelné příběhy.
Článek
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit
Kosti svatých jsou tradiční dušičkové pečivo. Vyzkoušejte recept, na který spousta z nás nedá dopustit K období Svátku Všech svatých 1. listopadu a Dušiček 2. listopadu se v Česku vztahuje velmi oblíbená lidová tradice. Jde o pečení sladkého kynutého pečiva s názvem kosti svatých, které má tvar kostiček nebo zkřížených hnátů. Chcete si letos upéct kosti svatých i vy? Máme pro vás osvědčený recept, který stojí za vyzkoušení.