Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
4 spolehlivé způsoby, jak odhalit lháře
4 spolehlivé způsoby, jak odhalit lháře Dokážete poznat, když vám někdo druhý lže? Jeho lež vás může pořádně naštvat, nebo dokonce bolet! Naučte se proto odhalit lháře dřív, než napáchá větší škody. Přinášíme čtyři základní podvědomé vzorce chování lhářů, které stojí za to umět v reálném životě rozpoznat.
Článek
Proč nesušit babky neboli hřiby žlutomasé? Vystavujete se zdravotnímu riziku
Proč nesušit babky neboli hřiby žlutomasé? Vystavujete se zdravotnímu riziku Narazili jste při houbaření na babky neboli hřiby žlutomasé? Zvláště na mladých hlavičkách si pochutnáte v polévce nebo houbovém guláši. Můžete si je také usmažit v trojobalu, ale rozhodně je nesušte. Přesně z jakého důvodu byste babky neboli hřiby žlutomasé neměli rozhodně sušit? V ohrožení může být vaše zdraví.
Článek
První pomoc při bolesti v krku: Počáteční příznaky zaléčíte česnekem, hřebíčkem a Priessnitzovým obkladem
První pomoc při bolesti v krku: Počáteční příznaky zaléčíte česnekem, hřebíčkem a Priessnitzovým obkladem Za bolest a škrábání v krku může virová či bakteriální infekce. Když se ráno vzbudíte se škrábáním v krku, okamžitě jednejte. Kvůli prvotním příznakům těchto zdravotních obtíží však nemusíte ihned běžet do lékárny, počáteční bolest v krku vám pomůže spolehlivě zahnat česnek nebo Priessnitzův zábal.
Článek
WHO varuje: Pití alkoholu vás neochrání před koronavirem, snižuje naopak vaši imunitu
WHO varuje: Pití alkoholu vás neochrání před koronavirem, snižuje naopak vaši imunitu Během pandemie koronaviru vzniká řada mýtů, kterým spousta lidí věří. Jedním z nich je tvrzení, že alkohol vás ochrání před nemocí COVID-19 a že jeho nadměrná konzumace dokáže koronavirus zabít. I sama Světová zdravotnická organizace (WHO) upozorňuje, že jde o mýtus, který byste v zájmu ochrany svého zdraví neměli brát vážně.
Článek
Smrž obecný je velmi chutnou jarní houbou. Pozor na jeho záměnu s jedovatým ucháčem
Smrž obecný je velmi chutnou jarní houbou. Pozor na jeho záměnu s jedovatým ucháčem Že sbíráte výhradně hřiby, suchohřiby nebo bedly? Zkuste si pochutnat také na smržích, které patří ke skutečným gastronomickým delikatesám. Na smrže obecné, smrže polovolné nebo smrže špičaté vyrazte do lesa již na jaře. Dejte si ovšem pozor na jejich možnou záměnu s jedovatým ucháčem obecným.
Článek
Glutaman sodný vám může ve vyšších dávkách uškodit: Pod jakým označením jej najdete na etiketách potravin?
Glutaman sodný vám může ve vyšších dávkách uškodit: Pod jakým označením jej najdete na etiketách potravin? Když sníte polotovar z obchodu nebo si zajdete na oběd do rychlého občerstvení, je tu vysoká pravděpodobnost, že do svého těla přijmete také vyšší množství glutamanu sodného. Tato látka totiž zvýrazňuje chuť jídla. Vyplatí se jí ale zdaleka vyhnout. Víte, co vám po požití glutamanu hrozí a jak jej spolehlivě najdete v potravinách?
Článek
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny Snažíte se o miminko, nebo se chcete naopak těhotenství vyhnout? V obou případech byste na sobě měla umět spolehlivě poznat ovulaci. Právě doba kolem ovulace je totiž jediným obdobím, kdy můžete otěhotnět. Podle kterých příznaků tedy poznáte, že začínáte ovulovat?
Článek
5 ženských znamení zvěrokruhu, které mají smůlu na muže
5 ženských znamení zvěrokruhu, které mají smůlu na muže Nejenom naše povahové rysy, ale také znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje náš život. Každé znamení má své silné a slabé stránky, se kterými se pojí různá životná rozhodnutí. V tomto článku naleznete 5 ženských znamení, které mají tu smůlu, že přitahují ty nejhorší muže ze všech.
Článek
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku?
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku? Spánek je pro lidské tělo nezbytný a má zásadní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o vcelku nezajímavou činnost, při které jen čerpáme novou energii, můžou se nám během ní přihodit velmi zajímavé věci.
Článek
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější Muži sex milují, o tom jistě není pochyb, jenže v některých polohách si jej užívají přeci jen o něco víc. Pochopitelně co muž, to názor! Ovšem existuje pět poloh, na kterých se většina mužů shodla.
Článek
Čím naplnit adventní kalendář? Děti, ženy i muže překvapte milými drobnostmi
Čím naplnit adventní kalendář? Děti, ženy i muže překvapte milými drobnostmi Čekání na Štědrý den si spousta z nás zkracuje postupným odkrýváním 24 magických okének adventního kalendáře. Jestliže jste už zanevřeli na papírové adventní kalendáře plněné čokoládou, můžete pro své blízké vyrobit kalendář svépomocí. Čím jej ale naplnit, aby si na své přišli děti i dospělí?
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže Teď na chvíli zapomeňte na doteky při milování. I ty jistě k šťastnému partnerskému životu patří, ale teď bude řeč o docela jiných dotecích a pamatujte, ty vás možná sblíží o něco víc, než ty, které se vám určitě hned vybavily.
Článek
Jahodka indická neboli nejedlá jahoda může způsobit žaludeční problémy. Dejte si pozor na její záměnu s lesními jahodami
Jahodka indická neboli nejedlá jahoda může způsobit žaludeční problémy. Dejte si pozor na její záměnu s lesními jahodami Jahodka indická plodí ve stejném období jako lesní či měsíční jahody. A to může být velký problém, neboť je jim velmi podobná. Pokud se tedy budete procházet parkem či okrasnou zahradou, vždy popřemýšlejte nad tím, jaký červený plod si vkládáte do úst. Jahodka indická vám totiž může způsobit nepříjemné žaludeční potíže.
Článek
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů Všudypřítomný koronavirus nepříjemně zasahuje do životů nás všech. Na první pohled se může zdát, že nám nepřináší nic dobrého. Až ale bude po všem, můžeme se z toho, co se stalo, poučit a začít na svět pohlížet jinýma očima. I k tomu špatnému totiž můžeme přistupovat optimisticky. Jaké výhody nám tedy může koronavirus přinést?