Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám?
Jak poznáte, že slůvka lásky nešeptá jenom vám? Že láska bývá slepá, je dávná pravda. Když jsme zamilované, nechceme vidět na svém vyvoleném žádné chyby. Ale občas se nám přece jenom ty růžové brýle trochu posunou a my si začneme všímat, že se něco děje a je něco špatně.
Článek
Chcete být lepším člověkem? Jednoduché rady, jak na to
Chcete být lepším člověkem? Jednoduché rady, jak na to Život není vždy procházka růžovou zahradou a je jen na nás, jak se s nástrahami osudu popereme. Jak je možné, že někteří lidé se se situacemi kolem sebe vypořádávají mnohem lépe než ostatní? Tato jednoduchá pravidla vám poradí, jak změnit vaše vnímání světa kolem vás.
Článek
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní První máj je nejen svátkem práce. Tento den je v Česku spojen s líbáním pod rozkvetlou třešní. Každá žena a dívka, která pod třešní dostane polibek od svého partnera, kamaráda či tatínka, bude celý následující rok kvést do krásy. Nepolíbená žena však prý do roka uschne. Kde se tato tradice vůbec vzala?
Článek
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci?
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci? Česká pop-punková kapela Rybičky 48, na kterou můžete vyrazit ve čtvrtek 20. října 2022 do pražské O2 arény, má celkem čtyři členy. Kromě frontmana Kuby Ryby jsou to Petr Lebeda, Ondra Štorek a Michal Brener. A právě tito tři poslední pánové se rozpovídali o tom, jaké bylo jejich dětství. Zajímá vás, čím chtěli být jako malí?
Článek
Faktor Rh negativní jako symbol výjimečnosti. Proč si s ním lékaři nevědí rady a v čem může být nebezpečný?
Faktor Rh negativní jako symbol výjimečnosti. Proč si s ním lékaři nevědí rady a v čem může být nebezpečný? O tom, jaké jsou krevní skupiny, snad víme všichni, ovšem věděli jste také to, že je rozděluje i Rh-faktor? Ten se dělí na pozitivní a negativní a podle vědců je právě ten druhý typ velmi výjimečný.
Článek
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví Existují témata, na která jsme my ženy během rozhovoru obzvlášť choulostivé. Jsou to pro nás zkrátka tabu, kterým se snažíme vyhýbat za každé situace. A když se nás na ně někdo zeptá, jsme vnitřně naštvané a snažíme se z rozhovoru ladně vybruslit. Která témata jsou pro nás tedy tabu, a stydíme se nebo nechceme o nich prostě mluvit?
Článek
Jak zvládnout rozvod? Aby vás tento životní zlom nezničil, držte se následujících rad
Jak zvládnout rozvod? Aby vás tento životní zlom nezničil, držte se následujících rad Před oltářem si lidé slibují, že se budou milovat, dokud je smrt nerozdělí. Jelikož se v Česku rozvádí každé druhé manželství, skutečnost je úplně jiná. Zkrátka, změna je součástí života. I když nechcete, aby nastala, musíte ji umět přijmout. Pokud zrovna procházíte rozvodem, jak byste k němu měli přistupovat, abyste si zbytečně nezničili život?
Článek
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět?
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět? Kdo na vlastní kůži nezažil spánkovou paralýzu, může být jenom rád. Kdo ji musel prožít, ví bohužel, o čem je řeč. Spánková paralýza je doslova noční můrou mezi bděním a spánkem. Tato porucha spánku spojená s ochromením celého těla i halucinacemi, může postihnout každého z nás. O co tedy konkrétně jde?
Článek
Co muži neslyší rádi? Napoví vám tento horoskop
Co muži neslyší rádi? Napoví vám tento horoskop Vztah mezi partnery může být harmonický a někdy i velmi bouřlivý. Stačí málo a hádka je na světě. Pokud si myslíte, že vašeho partnera dobře znáte, a přesto ho dokážete nechtěně rozčílit, může za to nejspíše znamení, ve kterém se muž narodil.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být
5 signálů toho, že s vámi váš partner již nechce být Máte pocit, že ačkoliv se u vás vůbec nic nezměnilo, váš vztah již není jako dřív a s partnerem se od sebe čím dál tím více odcizujete? Rozchody bohužel ke vztahům patří a není nic horšího, než když přijde jako blesk z čistého nebe. Jak tedy poznat, že s námi náš partner nechce nadále být?
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.
Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
Na zelené petrželce si pochutnáte i v zimě: Vypěstujte si ji podle rad našich babiček
Na zelené petrželce si pochutnáte i v zimě: Vypěstujte si ji podle rad našich babiček Zelená petrželka byla součástí pokrmů našich babiček a prababiček i v zimě, když venku mrzlo až praštilo a všude bylo plno sněhu. Naši předkové si totiž i v zimních měsících dokázali hravě vypěstovat zelenou petrželku v bio kvalitě, a to přímo z kořenové petržele. Jakým způsobem postupovat, chcete-li jejich trik také vyzkoušet?