Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.
Článek
Toužíte po plochém bříšku? Začněte dělat těchto 9 věcí
Toužíte po plochém bříšku? Začněte dělat těchto 9 věcí Každý, kdo se již někdy snažil zhubnout, potvrdí, že nejhorší partií je bříško. Kromě cvičení jej ovlivňuje především to, co během dne sníme, a proto jsme si pro vás připravili seznam 9 věcí, které byste do svého hubnoucího programu měli určitě začlenit. Pak uvidíte sami, že získat ploché bříško není žádná věda!
Článek
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí!
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí! Dámy, sdělím vám nepříjemnou pravdu - umělé gelové nehty, kalhoty s vysokým pasem i šňůrkatá tanga muže naprosto odpuzují. Je to šok, že?
Článek
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí Když je člověk zamilovaný, je to velmi krásné a opojné období, které s sebou ale po čase přináší také značné množství chyb, kterým je rozhodně lepší se vyvarovat. Je jasné, že nikdo není zcela dokonalý a nelze to stoprocentně čekat od nikoho, ale pokud bude na tyto chyby dávat pozor s předstihem, má určitě plusové body.
Článek
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra Ačkoliv je nevěra jednou z věcí, která dokáže ukončit nejeden vztah, ve skutečnosti se mohou mezi partnery objevit problémy, které jsou mnohdy horší. Může se i stát, že nevěra vztah dvou lidí ještě více utuží a každý si z dané situace něco odnese. Co tedy jiného mohou partneři ve vztahu dělat a tím nadobro rozvrátit vše, co tak dlouho budovali?
Článek
Podivné zmizení v Bermudském trojúhelníku: Záhadné místo navrátilo loď, která se zde ztratila před 100 lety
Podivné zmizení v Bermudském trojúhelníku: Záhadné místo navrátilo loď, která se zde ztratila před 100 lety Bermudský trojúhelník patří k nejzáhadnějším místům na planetě Zemi. Ani dnešním vědcům se nepodařilo zjistit, proč se zde beze stopy ztratila řada lodí a letadel. Ještě záhadnější ovšem je, že Bermudský trojúhelník navrátil loď, která se v tomto místě ztratila takřka před sto lety. Jde o záhadu, která nemá dosud reálné vysvětlení.
Článek
Nevěsta Abigail Kingston se vdávala ve 120 let starých svatebních šatech: Tento klenot si oblékla už její prababička
Nevěsta Abigail Kingston se vdávala ve 120 let starých svatebních šatech: Tento klenot si oblékla už její prababička Pro spoustu lidí mají rodinné tradice obrovský význam. Tak jako pro nevěstu Abigail Kingston, která se vdávala ve více než 120 let starých svatebních šatech. Ve své rodině byla v pořadí jedenáctou nevěstou, která v těchto šatech prošla svatební uličkou. Tak jako její matka, babička, prababička a další příbuzné.
Článek
Co pěstovat vedle rajčat? Dejte si pozor na plodiny, se kterými se rajčata špatně snáší
Co pěstovat vedle rajčat? Dejte si pozor na plodiny, se kterými se rajčata špatně snáší Správné rozmístění plodin na záhonech je zásadní věcí, která může příznivě ovlivnit celou vaši letošní úrodu. Vyplatí se vám proto znát, co pěstovat a nepěstovat vedle rajčat. Které další rostliny tedy můžete zasadit u rajčat a kterým se raději vyhnout, protože se s nimi rajčata nesnášejí?
Článek
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte
Je do vás opravdu zamilovaný? Podle těchto projevů to hravě poznáte Má mě rád, nebo mě nemá rád? Dárky nebo květiny darované od muže nemusí vždy znamenat, že dotyčnému na nás záleží tak, jak bychom si představovaly. Jak tedy poznat, že nás náš vyvolený opravdu a bezpodmínečně miluje? Prozradí to těchto 8 věcí!
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Jak v létě vyzrát nad mykózou v intimních partiích? Nedejte kvasinkové infekci šanci
Jak v létě vyzrát nad mykózou v intimních partiích? Nedejte kvasinkové infekci šanci Vaginální mykóza neboli kvasinková infekce je nepříjemné onemocnění, se kterým bojujeme hlavně v létě. Jak se projevuje? Bolestivým pálením, svěděním, zarudnutím a bělavým výtokem. Abyste se v létě vaginální mykóze nadobro vyhnula, není od věci, když budete dodržovat následující preventivní opatření. Která to jsou především?
Článek
Mucha Sekty si zamilujete: Přinášíme srovnání těchto exkluzivních šumivých vín, z nichž každé vyniká jedinečnou chutí a vůní
Mucha Sekty si zamilujete: Přinášíme srovnání těchto exkluzivních šumivých vín, z nichž každé vyniká jedinečnou chutí a vůní Mucha Sekt je exkluzivní značka šumivých vín, která vás zaujme nejen jedinečnou chutí. Design lahví těchto sektů je totiž inspirován dílem secesního umělce a rodáka z moravských Ivančic Alfonse Muchy. Alkoholické i nealkoholické Mucha Sekty pocházejí z prémiových vinařských oblastí. Zajímá vás, jak chutnají? Máme pro vás jejich srovnání.
Článek
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody?
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody? Před nechtěným početím se můžete chránit celou řadou antikoncepčních metod. Některé ženy nedají dopustit na hormonální antikoncepci. Jiné sahají po nehormonální antikoncepci, kterou často kombinují se spermicidními přípravky. Ať už se chráníte jakkoliv, každá z těchto metod má své výhody a nevýhody. Zajímá vás, která z nich je nejspolehlivější?
Článek
Pokud zaznamenáte podobné signály, možná se s vámi chtěla spojit duše blízkého zesnulého
Pokud zaznamenáte podobné signály, možná se s vámi chtěla spojit duše blízkého zesnulého Když odejde milovaná osoba, vždy je to pro člověka obrovská rána, která se jen tak nezahojí. Někteří lidé však věří, že tento člověk neodešel nadobro, jen se pouze oddělila jeho duševní schránka od té fyzické.
Článek
Nepořádek v bytě vůbec neřeší: Kdo jsou největší bordeláři zvěrokruhu?
Nepořádek v bytě vůbec neřeší: Kdo jsou největší bordeláři zvěrokruhu? Co se týče úklidu, lidé se dělí do několika skupin. Někdo bazíruje na sterilní čistotě, někdo vyznává běžný základní úklid a někdo nepořádek v bytě vůbec neřeší a zůstává nad věcí. Tento přístup k úklidu může být dán i datem narození. Která znamení zvěrokruhu tedy patří k těm největším bordelářům?