Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřel herec a rapper Nashawn Breedlove známý z Eminemova filmu 8 Mile. Bylo mu 46 let
Zemřel herec a rapper Nashawn Breedlove známý z Eminemova filmu 8 Mile. Bylo mu 46 let V pouhých 46 letech nečekaně zemřel americký herec a rapper Nashawn Breedlove. Proslavil se zejména účinkováním ve slavném filmu 8 Mile, kde vyhrál v rapovém souboji nad Eminemem. O odchodu tohoto mladého rappera informovala jeho matka na Facebooku.
Článek
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě
Zemřel slovenský herec Michal Monček, bylo mu 88 let. Hrál ve známých filmech i v Ordinaci v růžové zahradě V pátek 17. listopadu 2023 zemřel v Bratislavě známý slovenský herec Michal Monček. Dožil se úctyhodného věku 88 let. O jeho odchodu z tohoto světa informovalo na sociálních sítích Divadlo Jána Palárika v Trnavě, jehož byl Michal Monček dlouholetým členem.
Článek
Zemřel Sam Hawkens z Vinnetoua. Německému herci Ralfu Wolterovi bylo 95 let
Zemřel Sam Hawkens z Vinnetoua. Německému herci Ralfu Wolterovi bylo 95 let Milovníky legendárních filmů o Vinnetouovi zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 95 let v pátek 14. října 2022 zemřel německý herec Ralf Wolter, který ve zfilmovaných mayovkách ztvárnil postavu Sama Hawkense. O smrti slavného herce informovala agentura DPA s odvoláním na Wolterovu manželku.
Článek
Zemřela hvězda muzikálu i filmu Šumař na střeše. Izraelskému herci Chaimu Topolovi bylo 87 let
Zemřela hvězda muzikálu i filmu Šumař na střeše. Izraelskému herci Chaimu Topolovi bylo 87 let Fanoušky muzikálu i filmu Šumař na střeše zasáhla smutná zpráva. Ve věku 87 let zemřel v Izraeli Chaim Topol, herec, který je s tímto uměleckým dílem nesmazatelně spojený. Chaim Topol vydechl naposledy ve čtvrtek 9. března 2023 ve věku 87 let, a to po dlouhém boji s Alzheimerovou chorobou.
Článek
Zemřela hvězda filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Louise Fletcherové hrající sadistickou sestru bylo 88 let
Zemřela hvězda filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Louise Fletcherové hrající sadistickou sestru bylo 88 let Přelet nad kukaččím hnízdem režiséra Miloše Formana patří k nejlepším filmům všech dob. Tento kultovní snímek z roku 1975 získal celkem 5 Oscarů. Jedním z nich byl Oscar za nejlepší ženský herecký výkon, který obdržela Louise Fletcherová za roli chladnokrevné sestry Ratchedové. Slavná herečka však bohužel v pátek 23. září zemřela ve věku 88 let.
Článek
Krokodýl Dundee: Jak se změnili hlavní představitelé?
Krokodýl Dundee: Jak se změnili hlavní představitelé? Od natáčení oblíbené komedie o Australanovi Miku Dundeem a newyorské novinářce Sue uběhlo už 33 let. Film byl kasovním trhákem a do Austrálie díky filmu začaly proudit davy turistů. Jak se za více než tři desítky let změnili hlavní představitelé a co dnes dělají?
Článek
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let V pouhých 49 letech zemřela na zástavu srdce americká spisovatelka, kuchařka a foodblogerka Julie Powellová. Její autobiografická kniha se v roce 2009 stala předlohou světoznámého filmu o vaření Julie a Julia, ve kterém si hlavní roli zahrála Meryl Streepová a Amy Adamsová. O náhlé smrti Julie Powellové informoval její manžel.
Článek
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí “Ne, ne, nemusím, já už ho vidím!” Kdo by neznal tuto hlášku z legendární vánoční reklamy na Kofolu? Autorem tohoto spotu, který patří k symbolům českých Vánoc, byl kreativec a marketér Robert Peňažka, který se letos bohužel na prasátko se zahnutými zuby nahoru už nepodívá. V úterý 1. listopadu 2022 podlehl dlouhé a těžké nemoci.
Článek
Oživte si domov motivem kaktusů: Vymalujte si jimi stěny
Oživte si domov motivem kaktusů: Vymalujte si jimi stěny Motivy kaktusů nebyly v českých interiérech nikdy tak trendy, jako jsou nyní. Kaktusy najdete všude: na polštářích, na kuchyňských utěrkách i na obrazech. Velmi módní jsou i keramické dekorace ve tvaru kaktusu. V moderních interiérech si prostřednictvím kaktusů můžete vlastnoručně vyzdobit i celé stěny. Co vše k tomu potřebujete?
Článek
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem?
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem? V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince obcházel tradičně české domovy Mikuláš doprovázený čertem a andělem. Hodné děti dostaly mikulášskou nadílku, ty zlobivé uhlí a brambory. Mikuláše si nenechala ujít také spousta českých celebrit. Kdo byl celý rok hodný, a tak dostal nadílku, a koho si naopak odnesl čert?
Článek
Zemřela Libuše Šafránková. Česká Popelka se dožila 68 let
Zemřela Libuše Šafránková. Česká Popelka se dožila 68 let Ve středu 9. června zemřela jedna z nejoblíbenějších českých hereček Libuše Šafránková. Bylo jí 68 let. Celý národ ji miloval jako filmovou Popelku z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Její skon pro zpravodajský server CNN Prima News potvrdil její syn Josef Abrhám mladší.
Článek
Zemřela hvězda velkofilmu Titanic. Herec Lew Palter se dožil 94 let
Zemřela hvězda velkofilmu Titanic. Herec Lew Palter se dožil 94 let Zemřel americký herec Lew Palter, který proslul rolí magnáta Isidora Strause ve velkofilmu Titanic a rovněž rolí soudce Nejvyššího soudu ve slavném filmu První říjnové pondělí. Bylo mu 94 let.
Článek
Jsme jiné, ale ne slabé!
Jsme jiné, ale ne slabé! Ve svém profesním životě jsem měla možnost absolvovat společně s muži výcvikové kurzy, semináře a školení zaměřené na psychickou přípravu při řešení krizových situací. Stejně tak jsem měla možnost hovořit s mnoha ženami a muži, kteří v životě prošli velmi těžkými krizovými nebo chcete-li životními situacemi.
Článek
Herečka Rebel Wilson zhubla 30 kilogramů. I díky redukční dietě, jejíž základ před sto lety vytvořil lékař z Karlových Varů
Herečka Rebel Wilson zhubla 30 kilogramů. I díky redukční dietě, jejíž základ před sto lety vytvořil lékař z Karlových Varů Australskou herečku Rebel Wilson ještě nedávno každý znal jako blonďatou baculku, která byla díky svým nadbytečném kilům ve filmech nepřehlédnutelná. Po čtyřicítce však šla tato krásná žena do sebe a rozhodla se pro radikální změnu životosprávy. Výsledkem je, že Rebel Wilson dosud zhubla 30 kilogramů a vypadá fantasticky. Co vše jí pomohlo?