Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
7 znamení, že je to ten pravý: Jak poznáte, že jste si souzeni?
7 znamení, že je to ten pravý: Jak poznáte, že jste si souzeni? Chcete vědět, zda máte po svém boku pravou lásku a zda jste si s partnerem skutečně souzeni? Že je po vašem boku spřízněná duše, která při vás bude v dobrém i ve zlém stát až do konce vašeho života, zjistíte hned podle několika znamení. Jak tedy poznáte, že je to ten pravý?
Článek
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky Jestli vás trápí, že jste sama bez partnera, měla byste vědět, že některé zadané ženy by si to s vámi hned rády vyměnily. Z toho, že jste single, můžete totiž hodně vytěžit. Život bez partnera má spoustu výhod, naučte se proto spokojeně žít sama se sebou. Abyste začala brát single jako životní styl, měla byste vědět následující.
Článek
Přežitý vztah: Týká se i vás?
Přežitý vztah: Týká se i vás? Když jste s partnerem začali randit, byli jste až po uši zamilovaní. Po nějaké době jste spolu začali bydlet a usadili se. Jak to máte nyní? Pokud máte pocit, že žijete vedle sebe, a ne spolu, jde o velmi závažný problém. Jak tedy poznáte, že žijete v přežitém vztahu a co s tím můžete udělat?
Článek
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete?
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete? Jste se svým partnerem už nějaký ten pátek? A máte pocit, že láska vyprchala a už jste s ním spíš jenom ze zvyku? Jestli se ztotožníte s většinou z následujících bodů, zkuste se nad vaším vztahem zamyslet a popřípadě s ním něco udělat.
Článek
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít
Jak poznáte, že je váš vztah u konce? Tyto signály říkají, že se s vámi chce partner rozejít Cítíte, že to mezi vámi poslední dobou příliš neklape? I když jste si myslela, že s partnerem zůstanete do konce života, někdy se zkrátka stává, že vztah vyšumí. Máte za vaši lásku bojovat, nebo se připravit na rozchod? Následujícími signály vám partner podvědomě říká, že je mezi vámi konec. Jak tedy poznáte, že se blíží rozchod?
Článek
Jak se vyrovnat s rozchodem? Vyzkoušejte tři účinné strategie
Jak se vyrovnat s rozchodem? Vyzkoušejte tři účinné strategie Rozchod s partnerem bolí a může trvat dlouhé týdny, než se dostanete z nejhoršího. Ať už jste se rozešla s partnerem vy, nebo jste dostala kopačky, zkuste se s tím, co bylo, vyrovnat. Rozhodně však zapomeňte na alkohol nebo na náruč jiného muže. Zkuste se po rozchodu naopak uzdravit díky třem následujícím účinným strategiím.
Článek
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah Pokud jste přesvědčeny, že přesně víte, co dokáže vašeho partnera při milování dokonale vzrušit a jak jej uspokojit, tak máte vyhráno. Ale jste si jisté? Není ze strany partnera vše jen přetvářka? Zkuste se své drahé polovičky někdy zeptat, možná budete překvapené.
Článek
Nevěra si nevybírá: Jak přimět partnera, aby vám odpustil
Nevěra si nevybírá: Jak přimět partnera, aby vám odpustil Pokud jste byla svému partnerovi nevěrná, to, co se stalo, už zpátky nevezmete. Chcete-li si svůj vztah či manželství udržet, měla byste o něj začít usilovně bojovat. Jakým způsobem tedy svůj protějšek přimějete k tomu, aby vám odpustil a dal vám druhou šanci?
Článek
Jak se zbavit cucfleků: Pomůže vám banánová slupka nebo zubní pasta
Jak se zbavit cucfleků: Pomůže vám banánová slupka nebo zubní pasta Užila jste si s partnerem vášnivé chvilky, ovšem kromě toho jste si jako vzpomínku na ně odnesla krvavý cucflek na krku? Jestli nechcete, aby tuto modřinu lásky kdokoliv viděl, zbavte se jí. Přinášíme vám několik tipů, díky kterým cucflek odstraníte co nejrychleji.
Článek
Jak po odhalení nevěry obnovit důvěru: Chcete-li zachránit vztah, otevřeně komunikujte a začněte spolu opět intimně žít
Jak po odhalení nevěry obnovit důvěru: Chcete-li zachránit vztah, otevřeně komunikujte a začněte spolu opět intimně žít Choulostivá zpráva na messengeru nebo příliš důvěrná SMS, které si přečetl ten podváděný z páru. Odhalení nevěry zpravidla přichází jako blesk z čistého nebe a dokáže pořádně zamávat s každým z nás. Pokud chcete i přes toto zjištění zůstat se svým partnerem ve vztahu, zapracujte na vzájemném obnovení důvěry. Co byste pro to měla udělat?
Článek
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky!
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky! Jste s partnerem několik let, máte se rádi a respektujete se, ale už po sobě nehoříte touhou jako dřív? Váš vztah prostě zevšedněl. Pokud máte pocit, že už to začíná být s partnerem pěkná ponorka, začněte pracovat na oživení vztahu. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým prožijete druhé líbánky!
Článek
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů
Jak poznáte, že vás nemiluje: Všímejte si těchto signálů Jste spolu s partnerem několik měsíců či let a máte pocit, že mezi vámi jiskra postupně vyhasíná? Možná že vy ho máte stále v srdci, ale on vás již dávno ne. Neopětovaná láska dokáže nepěkně zabolet. Chtěla byste vědět, jak poznáte, že vás už nemiluje? Všímejte si následujících signálů.
Článek
První dovolená s novým partnerem: Jde o zatěžkávací zkoušku partnerského vztahu, která má svá pravidla
První dovolená s novým partnerem: Jde o zatěžkávací zkoušku partnerského vztahu, která má svá pravidla Jedete se svým novým partnerem na svou první společnou dovolenou? Ať už se chystáte na týden k moři nebo vyrážíte do hor, počítejte s tím, že váš vztah projde zatěžkávací zkouškou. Právě na dovolené zjistíte, jestli vám to bude s partnerem, se kterým jste krátce, opravdu klapat. Aby váš vztah neztroskotal hned na začátku, držte se těchto pravidel.
Článek
Jak posilnit vztah? Sledujte oblíbený seriál a jděte spát společně
Jak posilnit vztah? Sledujte oblíbený seriál a jděte spát společně Jak vypadají vaše večery s partnerem? Pokud si je neužíváte společně, ale fungujete jenom vedle sebe, může to plíživými kroky pěkně pošramotit váš vztah. Jestli totiž po večerech trávíte víc času na internetu, než abyste spolu mluvili nebo něco podnikli, měli byste obrátit. Pro záchranu vašeho vztahu zkuste udělat třeba následující.
Článek
Nevěra jako věčné téma: Kdy partnerovi neodpustit a raději se s ním rozejít?
Nevěra jako věčné téma: Kdy partnerovi neodpustit a raději se s ním rozejít? Máte partnera, kterého milujete a jste o něm skálopevně přesvědčená, že je vám věrný. Když na něj ale praskne nevěra, rázem spadnete z růžového obláčku zpátky na zem. Realita je opravdu drsná. Ve kterých případech se nevyplatí partnerovi odpustit a nejlepší volbou je rozchod?
Článek
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů Některé ze způsobů, kterými přistupujeme k různým životním situacím, jsme okoukali od svých rodičů. Ať už v tom dobrém, nebo špatném. A týká se to samozřejmě i přístupu k partnerovi. Možná, že jste si říkala "nikdy taková nebudu". Pokud se chcete vyvarovat špatných vztahových návykům, jimiž se řídí vaši rodiče, řekneme vám, jak na to.