Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem Už 14. května se ponese ve znamení všech maminek. Maminky nás celý život rozmazlují, a právě tento den je jako dělaný k tomu jim všechnu lásku a pozornost vrátit. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejoriginálnější dárky, které mamince dají najevo, jak moc vám na ní záleží.
Článek
Není štípnutí jako štípnutí: Naučte se mezi sebou rozlišit hmyzí štípance, ale i bodnutí a kousnutí
Není štípnutí jako štípnutí: Naučte se mezi sebou rozlišit hmyzí štípance, ale i bodnutí a kousnutí V letních měsících se stáváme středobodem pro obtížný hmyz. Útočí na nás nejen komáři, ale i ovádi a mravenci. Často nás kousnou také pavouci a pobodá vosa nebo včela. Umíte ovšem mezi sebou štípance, bodnutí či kousnutí od hmyzu rozlišit? Je to důležité pro to, abyste je dokázali správně ošetřit.
Článek
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět Dovršil váš partner nebo muž, se kterým chcete navázat vztah, padesátku? Nebo ji už překročil? O ženách se říká, že jsou přecitlivělé, když se jedná o jejich věk. U mužů je to snad ještě horší. Nedokážou se vyrovnat s tím, že také oni stárnou. Tyto rady vám pomohou zvládnout jejich zvláštní a nepředvídatelnou povahu a osobnost.
Článek
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle Když si pořídíme pejska, všude se dočítáme, jak si máme ve výchově našeho nového psího kamaráda nastavit určitá pravidla a na nich i trvat. Jedním z bodů, které by si měl páníček určit je, že pes nesmí s námi spát v posteli a ani na ní ležet. Protože přece pes má své místo a s tím spojený i svůj pelíšek.