Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Monika Bagárová ukázala na Instagramu svou krásnou maminku. Vypadá spíš jako zpěvaččina starší sestra
Monika Bagárová ukázala na Instagramu svou krásnou maminku. Vypadá spíš jako zpěvaččina starší sestra Zpěvačka a maminka Monika Bagárová sdílela po oslavě prvních narozenin dcerky Ruminky fotku se svou maminkou. A všem tím vytřela zrak. Maminka Moniky Bagárové je krásná žena, která rozhodně nevypadá jako babička, ale spíš jako zpěvaččina starší sestra.
Článek
Cvik, díky kterému budete nejen rychleji pálit tuky, ale zlepšíte si i držení těla
Cvik, díky kterému budete nejen rychleji pálit tuky, ale zlepšíte si i držení těla Léto je sice za námi, ale i tak je dobré si svou postavu udržovat celoročně. Ve vašem úsilí by vám mohl pomoci tento šikovný cvik, který vám nejen zpevní svaly v celém těle, ale také vám pomůže ke správnému držení těla.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Vysoký tlak vzduchu: Jak ovlivňuje naše zdraví?
Vysoký tlak vzduchu: Jak ovlivňuje naše zdraví? V současné době se nad Českem objevil nezvykle vysoký tlak vzduchu. Mohutná tlaková výše Ekart se momentálně rozprostírá v celé severozápadní a západní Evropě a nevyhýbá se tak ani tuzemsku. Vysoký tlak dokáže zvýšit naše soustředění i efektivitu práce. Na některé citlivější jedince, ovšem i na kardiaky či astmatiky, má však negativní dopad.
Článek
Domácí sirup z ostružin za studena: Nápoj, který vám bude po celý rok připomínat léto
Domácí sirup z ostružin za studena: Nápoj, který vám bude po celý rok připomínat léto Při procházce přírodou jste si jistě všimli, že dozrávají některé lahodné lesní plody. Kromě malin to jsou černomodré ostružiny, které jsou nadopované množstvím vitamínů a minerálů. Pokud vám nechutnají kupované sirupy z obchodu, můžete si z ostružin vyrobit vynikající domácí sirup. Bude nejen zdravý, ale nebude obsahovat ani jakoukoliv chemii.
Článek
Za bolest krční páteře může časté používání chytrého telefonu. Můžete si přivodit tzv. smskový krk
Za bolest krční páteře může časté používání chytrého telefonu. Můžete si přivodit tzv. smskový krk Díváte se neustále do svého chytrého telefonu, protože chcete, aby vám neuteklo nic na sociálních sítích? Nebo sledujete videa či si přes messenger píšete s ostatními? Mějte se na pozoru, tímto způsobem velmi škodíte své krční páteři, která se může začít postupně deformovat v tzv. smskový krk.
Článek
Čištění koupelny bez chemie je účinné a levné. Vsaďte na ocet, jedlou sodu a citronovou šťávu
Čištění koupelny bez chemie je účinné a levné. Vsaďte na ocet, jedlou sodu a citronovou šťávu Jak ekologicky vyčistit špinavou vanu nebo jak si poradit s ucpaným odpadem? Na tuto otázku by vám dobře odpověděly naše prababičky, které k úklidu koupelny nepoužívaly čisticí prostředky plné chemie. Rychle, levně a bez chemikálií svou koupelnu uklidíte zejména s použitím klasického octu, jedlé sody či citronové šťávy. Jak tedy na to?
Článek
Tragický osud dívenky z Osvětimi otřásl internetem. To, co jí dozorkyně prováděly, nemělo obdoby
Tragický osud dívenky z Osvětimi otřásl internetem. To, co jí dozorkyně prováděly, nemělo obdoby Když se řekne Osvětim, okamžitě se každému vybaví koncentrační tábor, ve kterém se děly doslova hrůznosti. V tomto koncentračním a vyhlazovacím táboře zemřelo více než milion lidí především židovské rasy. Bohužel zde umíraly také děti a jedním z nich byla Czesława Kwoka. Proč bude tento článek právě o této dívence?
Článek
Žena přežila opravdu brutální útok svého manžela. Ten ji v garáži udeřil do hlavy a pak zapálil...
Žena přežila opravdu brutální útok svého manžela. Ten ji v garáži udeřil do hlavy a pak zapálil... Rádi bychom jen na úvod napsali, že následující článek obsahuje fotografie, kterou nejsou vhodné pro slabší povahy. Máme pro vás totiž příběh týrané ženy, která jen o vlásek unikla smrti.
Článek
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá V dnešní uspěchané době, kdy máme starostí až nad hlavu, určitě najdete chvilku času přijít na jiné myšlenky a zaměstnat mozek touto matematickou hádankou. Pokud to zvládnete, můžete být na sebe pyšní!
Článek
Tatínek napsal upřímnou recenzi na restauraci své dcery. Na objednávku čekal celých 45 minut
Tatínek napsal upřímnou recenzi na restauraci své dcery. Na objednávku čekal celých 45 minut “Kuchařka je to roztomilá, ale zákaznický servis v její restauraci by se mohl zlepšit,” napsal americký tatínek Christoph Kyle, který na Instagramu zveřejnil recenzi na restauraci své malé dcerky. Jeho holčička Ava je samozřejmě v batolecím věku a kuchyňka je pouze na hraní. I tak svou recenzí pobavil celý internet.
Článek
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví Není nic lepšího, než se ponořit do vany s horkou vodou a alespoň na chvíli vypnout. Jestli si ale pravidelně lebedíte ve vodě, která má teplotu vyšší než 37 stupňů Celsia, navzdory příjemnému odpočinku sami sobě spíš ubližujete. Jaké zdravotní potíže vám tedy pobyt v horké vodě může způsobit?
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
Princezna ze mlejna po 28 letech: Eliška v podání Andrey Černé vypadá stále fantasticky
Princezna ze mlejna po 28 letech: Eliška v podání Andrey Černé vypadá stále fantasticky Princezna za mlejna patří k nejoblíbenějším českým filmovým pohádkám, kterou lidé rádi sledují nejen o vánočních svátcích. Pohádka režiséra Zdeňka Trošky měla v kinech premiéru 1. června 1994, tedy před neuvěřitelnými 28 lety. Zajímá vás, jak dnes vypadá Eliška z Princezny ze mlejna? Herečka Andrea Černá v sobě usměvavou Elišku stále nezapře.