Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Holka, nebo kluk? Těhotná Nikol Štíbrová prozradila na Instagramu pohlaví svého druhého miminka
Holka, nebo kluk? Těhotná Nikol Štíbrová prozradila na Instagramu pohlaví svého druhého miminka Influencerka a herečka Nikol Štíbrová je podruhé těhotná. Spousta lidí si láme hlavu nad tím, zda svému synkovi Mathiasovi pořídí sestřičku, nebo bratříčka. Tato hvězda 3v1 pohlaví svého druhého dítěte prozradila svým fanouškům na Instagramu. Co myslíte, čeká Nikol Štíbrová holčičku, nebo to bude zase kluk?
Článek
Těhotná Agáta Hanychová prozradila termín porodu, pohlaví miminka i jeho jméno. Tipujete modelku na chlapečka nebo holčičku?
Těhotná Agáta Hanychová prozradila termín porodu, pohlaví miminka i jeho jméno. Tipujete modelku na chlapečka nebo holčičku? Agáta Hanychová na Instagramu naplno promluvila o svém těhotenství. Modelka, která nosí pod srdcem v pořadí už třetí dítě, svým fanouškům prozradila přesný termín porodu. A nejen to. Otevřeně také dodala, zda čeká holčičku, nebo chlapečka. Rovněž se svěřila s tím, jaké nenarozenému miminku vybrala s partnerem Jaromírem Soukupem jméno.
Článek
Agáta Hanychová zoufá, že na 178 cm váží 64 kg. Z mladých holek děláte anorektičky, zkritizovali ji fanoušci
Agáta Hanychová zoufá, že na 178 cm váží 64 kg. Z mladých holek děláte anorektičky, zkritizovali ji fanoušci Modelka Agáta Hanychová to na Instagramu zase pěkně schytala. Veřejně si postěžovala, že na 178 centimetrů své výšky váží 64 kilogramů. Dodala, že se svou hmotností není spokojená a že 64 kilogramů je pro ni šílené číslo. Na toto konto se do ní sledující pořádně pustili. Vzkázali jí, že rozhodně není dobrým příkladem pro mladé holky.
Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Typy žen, které dělají z mužů slabochy a podpantofláky
Typy žen, které dělají z mužů slabochy a podpantofláky My ženy máme tendenci si na opačné pohlaví neustále stěžovat a dumat nad tím, proč už nejsou takoví jako dřív, proč se nechovají jako pořádní muži a proč jejich práci musíme zastávat my. Napadlo vás však někdy, že za jejich změnu ve výsledku mohou různé typy žen?
Článek
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete
Co před námi muži doopravdy skrývají? To neuhodnete Muži žijí v průměru o několik let méně než ženy, muži stráví asi rok svého života pohledem na jiné ženy, muži lžou dvakrát častěji než ženy... Tato fakta o mužích se můžete dozvědět díky statistikám, které vám i tak o mužském pokolení nedokážou říct všechno. Jaké zásadní věci tedy před námi muži skrývají?