Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
3letá holčička má vlasy hustší než 99 procent žen. Její neskutečná hříva vás okouzlí
3letá holčička má vlasy hustší než 99 procent žen. Její neskutečná hříva vás okouzlí Holčička Aubree je na tomto světě pouze tři roky, přesto jí její vlasy závidí skoro každá žena. Vše odstartovalo krátké video na TikToku, na kterém Aubreena maminka ukazuje nádherné vlasy své malé dcerky. Tento spot má celkem 14,4 milionů zhlédnutí a lidé se pod ním shodují, že Aubree vypadá jako princezna z pohádek od Disney.
Článek
Textilní pleťová maska za pár korun: Vaši pleť vyživí a hydratuje stejně jako ta kupovaná
Textilní pleťová maska za pár korun: Vaši pleť vyživí a hydratuje stejně jako ta kupovaná Textilní pleťové masky zažívají vrchol své popularity. Jejich aplikace na obličej je velmi jednoduchá a příjemná. Během několika minut dokážou vaši pleť rozjasnit, vyživit nebo hydratovat. Pro textilní masku nemusíte běžet rovnou do obchodu a vydávat za ni nemalé peníze. Podobně účinnou masku si zvládnete vyrobit i doma. A to za pár korun.
Článek
Influencerka vypadá úplně stejně jako Jim Carrey. Lidé ji považují za hercovu dceru
Influencerka vypadá úplně stejně jako Jim Carrey. Lidé ji považují za hercovu dceru Americkou influencerku Heather Shaw, která boduje na TikToku, lidé často považují za příbuznou hollywoodského herce Jima Carreyho, nebo dokonce za jeho dceru. A není divu. Tiktokerka je slavnému komikovi navlas podobná, i když nemají vůbec společné geny. Stačí se podívat na některá videa s Heather Shaw a budete žasnout.
Článek
Kupované osvěžovače vzduchu jsou nadupané chemií. Vašemu zdraví škodí stejně jako cigarety
Kupované osvěžovače vzduchu jsou nadupané chemií. Vašemu zdraví škodí stejně jako cigarety Asi budete souhlasit s tím, že provoněný domov má své podmanivé kouzlo. Proto si kupujeme různé druhy osvěžovačů vzduchu, které používáme v obývacích prostorách i na toaletě. Spousta z nás si osvěžovač vzduchu oblíbila také v autě. Vše má ale svá úskalí. Tyto osvěžovače jsou nadupané chemií, která negativně ovlivňuje naše zdraví.
Článek
Chlapeček se setkal s profesionální fotbalistkou, která má stejné postižení jako on: Tato žena je pro něj životním vzorem
Chlapeček se setkal s profesionální fotbalistkou, která má stejné postižení jako on: Tato žena je pro něj životním vzorem Děti se zdravotním handicapem to mají v životě mnohem těžší než jejich zdraví vrstevníci. Rodiče malého chlapečka Josepha, který se narodil s nevyvinutou levou rukou, si ovšem myslí, že zdravotní handicap vás v životě nemusí příliš omezovat. Aby synkovi pozvedli sebevědomí, seznámili jej s úžasnou ženou, která má stejné postižení jako on.
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče Manželka Karlose Vémoly Lela se nikdy netajila tím, že si svůj vzhled vylepšuje plastickými operacemi. První zákrok podstoupila ihned po dovršení dospělosti, kdy si nechala udělat nová prsa. Kromě ňader následně Lela Ceterová podstoupila úpravu rtů, nosu nebo zubů. Na Instagramu se nyní rozepsala o tom, na kolik let si po svých proměnách připadá.
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu Když je muž single, příležitostí k sexuálním radovánkám nemá tolik. Proto většinu z nich neodmítá. V dlouhodobém vztahu, do kterého se vkrádá stereotyp, se však karty obracejí. I když je muž sexu s partnerkou otevřený, čas od času nemá na milostné hrátky vůbec chuť. Jaká je nejčastější výmluva muže, který nechce sex? Bolest hlavy to rozhodně není!
Článek
Co způsobuje nedostatek sexu? Ovlivňuje psychické i fyzické zdraví
Co způsobuje nedostatek sexu? Ovlivňuje psychické i fyzické zdraví Věděli jste, že se může nedostatek sexu negativně podepsat na našem fyzickém i psychickém zdraví? Sice existují způsoby, jak se člověk dokáže o své potřeby postarat sám, dáte nám ale jistě za pravdu, že to ani zdaleka není takový prožitek, jako milování samotné.
Článek
V tomto vědomostním kvízu pohoří 90 procent řidičů: Víte, které auto projede křižovatkou jako první?
V tomto vědomostním kvízu pohoří 90 procent řidičů: Víte, které auto projede křižovatkou jako první? Křižovatky jsou věčné téma. Ať už patříte k dlouholetým řidičům, nebo máte čerstvě po autoškole, jistě stále řešíte, kdo má přednost. A to hlavně na křižovatkách, kterými projíždíte poprvé. Abyste si procvičili své řidičské schopnosti, připravili jsme menší vědomostní kvíz. Dokážete říct, které auto projede následující křižovatkou jako první?
Článek
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál?
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál? Herečka Marie Doležalová vyhlásila na svém Instagramu velmi zajímavou anketu. Vyzvala své sledující, aby napsali, kdo je podle nich nejpřitažlivějším mužem Česka. Do TOP 10 se probojovali slavní muži především z řad herců.
Článek
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů Orální sex je příjemný nejen mužům, ale také nám ženám. Ovšem najdou se i takové ženy, které se u něj nedokážou naplno uvolnit a stydí se. Proto jsme si pro vás připravili těchto 6 důvodů, které vám snad s tímto problémem pomohou, a vy si budete moci orálního sexu užívat plnými doušky.
Článek
Žen se zelenýma očima je ve světě jako šafránu. Jsou tajemné a mužům se z nich podlamují kolena
Žen se zelenýma očima je ve světě jako šafránu. Jsou tajemné a mužům se z nich podlamují kolena Zelené oči jsou velmi vzácné a podmanivé. Když potkáte ženu, která je má, jen horko těžko od ní odpoutáte zrak. Majitelky zelených očí zkrátka vyčnívají z davu a bývají centrem pozornosti. Aby ne, zelené oči mají jenom dvě procenta lidí na světě, z nichž většina jsou právě ženy. Máte i vy zelené oči?
Článek
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu Před, během nebo po sexu. Na tom vlastně nezáleží, podstatné je, co je muž schopen v tomto rozmezí vyplodit za perly. V praxi, nejlépe v tom nejlepším, se některým hláškám prostě jen zasmějete, jak jsou absurdní, za jiné byste ho zase nejradši vykopla nejen z postele.
Článek
Optická iluze, která vám zamotá hlavu: Kolik koní vidíte na obrázku?
Optická iluze, která vám zamotá hlavu: Kolik koní vidíte na obrázku? Milujete optické iluze? V tom případě pro vás máme opravdovou lahůdku, která vám zamotá hlavu. Podívejte se na obrázek a dejte se do počítání. Kolik koní vidíte na obrázku?