Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Mamince Caroline Eyles vadily fotky dokonale naklizených domovů na sociálních sítích. „Bydlenkám“ poslala jasný vzkaz
Mamince Caroline Eyles vadily fotky dokonale naklizených domovů na sociálních sítích. „Bydlenkám“ poslala jasný vzkaz Také vás štvou perfektně naklizené domovy, které některé ženy sdílejí na sociálních sítích? Rozhodně v tom nejste sama. Na protest proti takzvaným „bydlenkám“ se vydala také britská maminka Caroline Eyles, která ukázala, jak vypadá pravá realita. Svým postojem vzbudila obrovský rozruch.
Článek
Dcera Dary Rolins se na sociálních sítích postarala o velký rozruch. Nazvala svou mámu MILFkou
Dcera Dary Rolins se na sociálních sítích postarala o velký rozruch. Nazvala svou mámu MILFkou Dcera Dary Rolins, 14letá Laura Homolová, je na sociálních sítích stále odvážnější. O velký rozruch se nedávno postarala na TikToku, kde sdílela video se svou hvězdnou mámou. Označení, kterým svou 48letou maminku častovala, však některé sledující zvedlo pořádně za židle.
Článek
Konec upravených fotek na sociálních sítích. Influenceři v Norsku musí přiznávat filtry a retuše
Konec upravených fotek na sociálních sítích. Influenceři v Norsku musí přiznávat filtry a retuše Norsko nově přijalo zákon, který se zaměřuje na influencery a úpravu jejich fotek na sociálních sítích. Tato severská země začne po influencerech vyžadovat, aby své fotky, které prošly filtry a retušemi, jasně označili. Pokud si tedy instagramerka na postované fotce pomocí aplikace vyhladí obličej nebo zvětší rty, měli by to její sledující vědět.
Článek
Lidé v Česku berou útokem pole s jetelem nachovým. Kvůli fotkám, které zveřejňují na sociálních sítích
Lidé v Česku berou útokem pole s jetelem nachovým. Kvůli fotkám, které zveřejňují na sociálních sítích V posledních týdnech budí v Česku pozdvižení purpurově červená pole s jetelem nachovým neboli inkarnátem. Spousta lidí neváhá ujet desítky kilometrů pro to, aby se uprostřed těchto polí vyfotila. Pořízené snímky nemíří pouze do rodinných alb, lidé se jimi chlubí i na sociálních sítích. Co na to zemědělci? Zlobí se, že jim lidé ničí úrodu.
Článek
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody Muži mají v listopadu svůj Movember, ženy se zase v lednu zapojují do charitativní výzvy Januhairy. Tato akce je nabádá k tomu, aby po celý jeden měsíc odložily holítko a zůstaly tak, jak je příroda stvořila. Že je tato výzva populární, dokazují mnohé snímky na sociálních sítích. Už jste se také zapojila?
Článek
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely Ještě před týdnem se sociálními sítěmi šířilo dojemné video s 9letým Quadenem Baylesem. Tento australský chlapec trpící poruchou vzrůstu v něm pláče kvůli šikaně ze strany spolužáků a žádá mámu o lano, aby se mohl oběsit. Poté, co lidé Quadenemu zaslali miliony, však video z internetu zmizelo a zanikly i chlapcovy profily na sociálních sítích.
Článek
Americká máma vzala 6měsíčního syna na jídlo do McDonaldu. Na sociálních sítích se dostala pod palbu kritiky
Americká máma vzala 6měsíčního syna na jídlo do McDonaldu. Na sociálních sítích se dostala pod palbu kritiky Výchova dítěte patří k jednomu z nejnáročnějších úkolů. Zvlášť mámy s malými dětmi jsou často kritizovány za to, že nezvládají své rodičovské poslání. Své by mohla vyprávět maminka Becky, která na TikToku sdílela video, jak své 6měsíční dítě krmí v McDonaldu absolutně nevhodnou stravou. Rázem se stala vyvrhelem sociálních sítí.
Článek
Žák 8. třídy ZŠ dostal pětku z tématu druhy prostituce. Lidé na sociálních sítích se podivují nad obsahem učiva pro 2. stupeň ZŠ
Žák 8. třídy ZŠ dostal pětku z tématu druhy prostituce. Lidé na sociálních sítích se podivují nad obsahem učiva pro 2. stupeň ZŠ Česká uživatelka Twitteru s přezdívkou Mishak se pozastavila nad obsahem předmětu Výchova k občanství a ke zdraví, který se učí na druhém stupni základních škol. Konkrétně sdílela ofocenou stránku z aplikace Bakaláři, kam učitelka zapsala synovi její kamarádky, který navštěvuje 8. třídu, pětku z tématu druhy prostituce.
Článek
Vysoké Tatry praskají ve švech, dokazují fotky a videa na sociálních sítích. Čekají vás dlouhé fronty i problémy s parkováním
Vysoké Tatry praskají ve švech, dokazují fotky a videa na sociálních sítích. Čekají vás dlouhé fronty i problémy s parkováním Koronavirus ovlivňuje naše možnosti cestování. Namísto dříve oblíbených přímořských destinací spousta Čechů tráví letos svou dovolenou v tuzemsku nebo míří na Slovensko. Velmi populární jsou v současnosti Vysoké Tatry. Jestli do nejvyšších slovenských hor také míříte, musíte se obrnit trpělivostí. Jsou totiž přecpané lidmi.
Článek
Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové: Novomanželé sdíleli průběh svého dne D i na sociálních sítích
Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové: Novomanželé sdíleli průběh svého dne D i na sociálních sítích MMA zápasník Karlos Vémola a playmate Lela Ceterová si ve čtvrtek 28. července řekli v Praze na Občanské plovárně ANO. Jejich veselka probíhala ve velkém stylu a zúčastnilo se jí několik stovek hostů z řad rodiny, přátel a známých. Svou svatbu Karlos Vémola a Lela Ceterová průběžně dokumentovali i na svých instagramových účtech. Podívejte se sami.
Článek
Minisukně, krátké topy a vyzývavé pózy. 2letou holčičku prezentuje její matka na Instagramu skutečně otřesným způsobem
Minisukně, krátké topy a vyzývavé pózy. 2letou holčičku prezentuje její matka na Instagramu skutečně otřesným způsobem Lidé na sociálních sítích jsou zděšení z matky, která obléká svou 2letou dceru do luxusních outfitů určených spíš pro teenagery nebo dospělé ženy. Holčička prezentující se jako “queenkye.18” často nosí minisukně, krátké topy a obtažené oblečení. Nechybí ani vyzývavé pózy. Spíš než obdiv její matka na sociálních sítích schytává oprávněnou kritiku.
Článek
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku Australský zpěvák a televizní star, Johnny Ruffo, zemřel v pouhých 35 letech na rakovinu mozku. Naposledy vydechl 10. listopadu 2023 obklopen svými blízkými. Se zákeřnou nemocí přitom bojoval od roku 2017. Smrt známého australského zpěváka a herce potvrdila na sociálních sítích jeho rodina.
Článek
Britský učitel pil až 6 energy drinků denně. Tato závislost mu rozleptala jazyk
Britský učitel pil až 6 energy drinků denně. Tato závislost mu rozleptala jazyk Všeho moc škodí. V případě energy drinků to platí dvojnásob. O závislosti na energy drincích, která ničí zdraví, by mohl vyprávět britský učitel Dan Royals. Jestli na energetických drincích taky ujíždíte, dejte si pozor na jejich nadměrnou konzumaci. Varováním vám může být fotka rozežraného jazyka, kterou tento muž sdílel na sociálních sítích.
Článek
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů
Influencerka Natálie Hricová zemřela na anorexii. Vážila pouhých 20 kilogramů Česká influencerka Natálie Hricová dlouhé roky bojovala s mentální anorexií. O tom, jaký je život s touto zákeřnou chorobou, otevřeně informovala na sociálních sítích. Tento boj však bohužel ve svých 24 letech prohrála. V době smrti, 27. září 2023, vážila pouhých 20 kilogramů.
Článek
Monika Bagárová ukázala ve videu, jak pózuje její dcera Ruminka. Podle fanoušků tato holčička “jede pecky”
Monika Bagárová ukázala ve videu, jak pózuje její dcera Ruminka. Podle fanoušků tato holčička “jede pecky” Zpěvačka Monika Bagárová sdílí často na sociálních sítích fotky a videa se svou dcerkou Ruminkou. Tentokrát se pochlubila roztomilým videem, za kterého šli její fanynky a fanoušci do kolen. Zpěvačka totiž názorně ukázala, jak její dcera pózuje.