Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let
Zemřela Julie Powellová, kterou proslavil film o vaření Julie a Julia s Meryl Streepovou. Světoznámé kuchařce bylo 49 let V pouhých 49 letech zemřela na zástavu srdce americká spisovatelka, kuchařka a foodblogerka Julie Powellová. Její autobiografická kniha se v roce 2009 stala předlohou světoznámého filmu o vaření Julie a Julia, ve kterém si hlavní roli zahrála Meryl Streepová a Amy Adamsová. O náhlé smrti Julie Powellové informoval její manžel.
Článek
Influencerka Julia Berit má postavu krev a mlíko. Pomáhá ženám milovat své křivky a zároveň čelí haterům
Influencerka Julia Berit má postavu krev a mlíko. Pomáhá ženám milovat své křivky a zároveň čelí haterům Julia Berit z Los Angeles se živí jako módní influencerka a plus size modelka. Co se sociálních sítí týče, je aktivní zvláště na Instagramu, kde se setkává s obdivnými i nenávistnými komentáři. Pomáhá ostatním ženám, aby se milovaly takové, jaké jsou. Tato dívka krev a mlíko podotýká, že ji hateři rozhodně nezastaví v tom, aby se měla ráda.
Článek
Fitness trenérka kritizuje nejčastější chybu, kterou ženy dělají při hubnutí. Netrapte se vážením, vzkazuje
Fitness trenérka kritizuje nejčastější chybu, kterou ženy dělají při hubnutí. Netrapte se vážením, vzkazuje Fitness trenérka Shannon Collins, která na sociálních sítích vystupuje jako The Gym Nurse, je skvělou motivací pro všechny ženy, které chtějí vypadat a cítit se skvěle. Tato 43letá žena a máma sdílí na Instagramu nejrůznější rady a tipy, jak být fit v každém věku. Zaměřila se také na nejčastější chybu, kterou dělají ženy při hubnutí. O co se jedná?
Článek
Jak vypadá ženské tělo po porodu: Novozélandská maminka ukázala, že se není za co stydět
Jak vypadá ženské tělo po porodu: Novozélandská maminka ukázala, že se není za co stydět Julie Bhosale, která je spokojenou trojnásobnou maminkou, celému světu názorně ukázala, jak vypadá ženské tělo po porodu. Ostatním ženám předvedla, že větší bříško, vytahaná kůže a strie jsou naprosto v pořádku. Zvlášť prvorodičky by podle Julie měly vědět, že je to normální, a svým poporodním vzhledem by se neměly zbytečně trápit.
Článek
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze Módní influencerka Monika Marešová a hvězdný moderátor Leoš Mareš přivítali letos 10. března svého prvního společného potomka. Je to už více než 3 měsíce, co se rozplývají ze své roztomilé dcerky Alex. Leoš Mareš se však na sociálních sítích pochlubil také aktuální postavou své manželky, která 3 měsíčně po porodu vypadá neskutečně.
Článek
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí Lidé s albinismem jsou vzácní a výjimeční. Toho si je vědoma také fotografka Julia Taits, která na svých snímcích zachycuje albíny z celého světa. Svůj fotografický projekt nazvala příznačně Porcelain Beauty neboli Porcelánová krása. Fotky, na kterých zdůrazňuje nadpozemské kouzlo albínů, si můžete prohlédnout také na Instagramu této umělkyně.
Článek
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez Chystáte se na dovolenou, a proto potřebujete co nejrychleji zhubnout do plavek? Pár dnů před plánovaným odjezdem k moři vás může zachránit hubnoucí trik Jennifer Lopez. Podle této krásné a slavné ženy, která se pyšní dokonalou postavou, není na tomto hubnoucím triku nic složitého a jeho úspěch je zaručen.
Článek
Zemřela hvězda seriálu Alf, zvědavá sousedka Raquel Ochmonková. Herečka Liz Sheridanová se dožila 93 let
Zemřela hvězda seriálu Alf, zvědavá sousedka Raquel Ochmonková. Herečka Liz Sheridanová se dožila 93 let Fanoušky kultovního amerického seriálu Alf, který byl populární zejména v 80. a 90. letech 20. století, zasáhla velmi smutná zpráva. V pátek 15. dubna 2022 zemřela ve věku 93 let herečka Liz Sheridanová, která v seriálu ztvárnila postavu zvědavé sousedky Raquel Ochmonkové. Pamatujete si na ni?
Článek
Proměna zpěvačky Adele: Z charismatické baculky svůdná kráska?
Proměna zpěvačky Adele: Z charismatické baculky svůdná kráska? Kdo by neznal zpěvačku Adele, která se se svou skladbou Rolling in the Deep v září roku 2010 proslavila po celém světě. Tato charismatická usměvavá britská zpěvačka si okamžitě získala miliony fanoušků.
Článek
Anička Slováčková o hubnutí do plavek: Summerbody a diety ať si všichni strčí do zadku, vzkázala otevřeně
Anička Slováčková o hubnutí do plavek: Summerbody a diety ať si všichni strčí do zadku, vzkázala otevřeně Začátek léta je pro spoustu žen tradičně spojený s hubnutím do plavek. Držíte dietu, abyste měla v plavkách hezčí postavu, anebo to nijak neřešíte? Také herečka a zpěvačka Anička Slováčková zůstává nad věcí. Ostatním ženám, které si dělají vrásky ze své postavy, vzkazuje, aby se měly rády takové, jaké jsou.
Článek
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy Odhoďte žehličku, zapomeňte na rovné vlasy a dejte přednost objemným vlnám, v nichž rozhodně vyniknete. Objemné dámské účesy totiž patří k nejžhavějším vlasovým trendům letošního roku. Co rozhodně dodat? Tento trend si zamilují ženy všech věkových kategorií!
Článek
Herečka Aneta Krejčíková se předvedla v rudém spodním prádle. Hvězda Ulice vypadá i po dvou porodech perfektně
Herečka Aneta Krejčíková se předvedla v rudém spodním prádle. Hvězda Ulice vypadá i po dvou porodech perfektně Herečka Aneta Krejčíková, která se proslavila účinkováním v nekonečném seriálu Ulice, má i po dvou dětech skvělou postavu. Kdo pochyboval, že tomu tak je, po zhlédnutí aktuální Anetiny fotky na Instagramu změnil názor. Herečka se ukázala v celé své kráse v červeném spodním prádle a vypadá naprosto fantasticky.
Článek
Po společné noci jí přišla od muže šokující zpráva. Žena jí poté zveřejnila na internetu
Po společné noci jí přišla od muže šokující zpráva. Žena jí poté zveřejnila na internetu Když jedna nejmenovaná žena zveřejnila na webové stránce zprávu, která jí přišla od muže, se kterým měla před pár dny nezávazný sex, rozpoutala docela vášnivou debatu.
Článek
Zemřela babička z animovaného filmu Coco od Pixaru. Mexičanka María Salud Ramírez Caballero se dožila 109 let
Zemřela babička z animovaného filmu Coco od Pixaru. Mexičanka María Salud Ramírez Caballero se dožila 109 let Animovaný film Coco od filmové společnosti Pixar si získal srdce dětí i dospělých. V tomto snímku z roku 2017, který ctí mexické tradice a byl nominován na Oscara, je stěžejní postavou babička Coco. Tvůrce filmu přitom inspirovala skutečná babička, Mexičanka María Salud Ramírez Caballero, která v neděli 16. října 2022 bohužel zemřela ve 109 letech.
Článek
Fitness trenérka ukázala, co s její postavou udělaly tři těhotenství. Miluji své tělo a neohlížím se zpět, říká
Fitness trenérka ukázala, co s její postavou udělaly tři těhotenství. Miluji své tělo a neohlížím se zpět, říká Fitness trenérka Malin Björk ze Švédska vyznávala před dětmi zdravý životní styl a pravidelně cvičila. Nyní je již trojnásobnou maminkou, která tréninky a vyvážený jídelníček odložila na druhou kolej, což mělo vliv také na její postavu. Jak nyní po třech těhotenstvích vypadá?
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.