Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Optická iluze, která vám zamotá hlavu: Kolik koní vidíte na obrázku?
Optická iluze, která vám zamotá hlavu: Kolik koní vidíte na obrázku? Milujete optické iluze? V tom případě pro vás máme opravdovou lahůdku, která vám zamotá hlavu. Podívejte se na obrázek a dejte se do počítání. Kolik koní vidíte na obrázku?
Článek
Kolik stojí umělé oplodnění v roce 2022
Kolik stojí umělé oplodnění v roce 2022 Zatímco dřív byly „děti ze zkumavky“ raritou, dnes jde už o téma, které nikoho nepřekvapí. IVF léčbu páry běžně volí, když jinudy cesta nevede. Nejasnosti však obvykle panují okolo toho, kolik vlastně takové asistované početí stojí.
Článek
Spočítáte, kolik je na obrázku trojúhelníků? Zapeklitá hádanka mate celý internet
Spočítáte, kolik je na obrázku trojúhelníků? Zapeklitá hádanka mate celý internet Sociálními sítěmi se šíří obrázek trojúhelníku, který v současné době nedá spát spoustě lidem. V trojúhelníku je různými směry nakresleno několik čar, které jej dělí na několik částí. Následující otázka pak zní, kolik trojúhelníků vidíte ve skutečnosti. Dokážete to spočítat?
Článek
Ketodieta pro začátečníky: Hlavní zásady, základní potraviny a týdenní jídelníček
Ketodieta pro začátečníky: Hlavní zásady, základní potraviny a týdenní jídelníček Ketodieta je přísná nízkosacharidová dieta, která vám pomůže zhubnout nadbytečné kilogramy. Podíváme se na to, jaké jsou hlavní zásady ketodiety a jaké potraviny a nápoje byste měli zařadit do své keto stravy. Nakonec pro vás máme příklad týdenního jídelníčku.
Článek
Co se zbylým cukrovím, které se nedojedlo? Rozhodně jej nevyhazujte, upečte z něj třeba bábovku
Co se zbylým cukrovím, které se nedojedlo? Rozhodně jej nevyhazujte, upečte z něj třeba bábovku Zbyla vám po Vánocích spousta cukroví a teď přemýšlíte, co s ním? Nedojedené vánoční cukroví rozhodně nepatří do koše. Můžete jej zužitkovat hned několika způsoby. Přinášíme vám několik tipů, které se vyplatí znát.
Článek
12 nejčastějších dlouhodobých problémů po překonání covidu-19: Až 100 procent vyléčených lidí bojuje s únavou
12 nejčastějších dlouhodobých problémů po překonání covidu-19: Až 100 procent vyléčených lidí bojuje s únavou I když se z onemocnění covid-19 vyléčíte, nemáte vyhráno. Negativní testy na covid nevylučují, že se vám po prodělání koronaviru nevyhnou další zdravotní komplikace. Na dlouhodobé problémy, se kterými se po překonání covidu-19 lidé potýkají, se zaměřili vědci z Indiana University. Zveřejnili seznam 12 nejčastějších z nich. Které potíže to jsou?
Článek
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče Manželka Karlose Vémoly Lela se nikdy netajila tím, že si svůj vzhled vylepšuje plastickými operacemi. První zákrok podstoupila ihned po dovršení dospělosti, kdy si nechala udělat nová prsa. Kromě ňader následně Lela Ceterová podstoupila úpravu rtů, nosu nebo zubů. Na Instagramu se nyní rozepsala o tom, na kolik let si po svých proměnách připadá.
Článek
Fenomén zero waste neboli Nulová produkce odpadu: Začněte ještě dnes s ekologičtější domácností
Fenomén zero waste neboli Nulová produkce odpadu: Začněte ještě dnes s ekologičtější domácností V posledních měsících se světem šíří fenomén zero waste. Lidé se jeho prostřednictvím snaží ve své domácnosti produkovat co nejméně zbytečných odpadků. Jejich snem je dosáhnout nulové produkce odpadu, tedy zero waste. Pokud se chcete k tomuto trendu připojit, přinášíme vám několik tipů, díky kterým bude chod vaší domácnosti co nejekologičtější.
Článek
Kolik barev vidíte na obrázku? Tato optická iluze vám pořádně zamotá hlavu
Kolik barev vidíte na obrázku? Tato optická iluze vám pořádně zamotá hlavu Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Prohlédněte si obrázek a pokuste se odpovědět, kolik barev na něm vidíte. Tato optická iluze je opravdu matoucí a rozděluje internet. Tak schválně, jakého čísla jste se dopočítali?
Článek
Kolik sníst denně ovoce a zeleniny: Vědci doporučují minimálně pět porcí, tedy 400 gramů
Kolik sníst denně ovoce a zeleniny: Vědci doporučují minimálně pět porcí, tedy 400 gramů Pokud jde o zdravý jídelníček, ze všech stran neustále slyšíme, že bychom do něj měli zařadit výrazný podíl ovoce a zeleniny. Tyto plody mají pozitivní dopad na naše zdraví, o tom žádná. Kolik bychom však měli sníst ovoce a zeleniny v průběhu jednoho dne? WHO mluví o pěti porcích, některé vědecké studie však doporučují ještě vyšší množství.
Článek
Ztráta čichu jako častý příznak koronaviru: Poruchy čichu mohou trvat měsíce až roky
Ztráta čichu jako častý příznak koronaviru: Poruchy čichu mohou trvat měsíce až roky K velmi častým příznakům covidu-19 patří ztráta čichu. Může se mnohdy jednat i o jediný příznak, který pocítí zvláště mladí lidé. K obnově čichu po prodělání koronaviru zpravidla dochází v řádu několika týdnů. Jak poukazují lékaři, v případě 10 procent pacientů se však čich může navrátit až v řádu měsíců nebo let.
Článek
Domácí nutella se vám rozplyne na jazyku. Vyzkoušejte recept s lískovými oříšky i veganskou verzi bez ořechů
Domácí nutella se vám rozplyne na jazyku. Vyzkoušejte recept s lískovými oříšky i veganskou verzi bez ořechů Můžete se utlouct po lískooříškové nutelle? Dobrou zprávou je, že když vám dojde, nemusíte hned běžet do obchodu. Vyrobte si ji doma z několika základních ingrediencí. Výroba domácí nutelly vám zabere několik minut, ale výsledek bude nad očekávání dobrý. Přinášíme vám hned dva recepty na domácí nutellu, z nichž jeden je zcela bez ořechů.
Článek
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus
Nejhorší pandemie v historii lidstva, které byly zákeřnější než koronavirus Celý svět v současné době děsí řádění nového koronaviru a mnoho lidí má strach o své životy a životy svých blízkých. Pokud se však podíváme do historie, zjistíme, že koronavirus je zatím jen slabý odvar toho, čím si lidstvo již muselo projít. Pojďme se dnes podívat na nejhorší pandemie, které nás v minulosti zasáhly.
Článek
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo
Už bylo i hůře. Nejhorší pandemie, kterými si lidstvo v historii prošlo Dnes už v podstatě celý svět má obavy z následků koronaviru. Setkání s pandemií je pro mnohé z nás něčím novým a zcela neznámým. Pokud však zabrousíme do historie, zjistíme, že lidské dějiny jsou protkány nemocemi pandemických rozměrů. Víte, které byly ty nejhorší?
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Neodkládejte potřebné věci a žijte lepší život
Neodkládejte potřebné věci a žijte lepší život Letos bychom měli už konečně vymalovat. V létě se musíme dát do rekonstrukce koupelny. Na jaře si musíme pořídit nové auto. Kdy si už konečně pořídíme bazén, jako mají sousedi? To jsou věty, které na rodinných poradách v nějaké podobě říká čas od času každá z nás – všechna ta „letos“, „v létě“, „na jaře“ jsme říkaly vloni, předloni…