Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez
Jak rychle zhubnout do plavek? Vyzkoušejte dietu podle Jennifer Lopez Chystáte se na dovolenou, a proto potřebujete co nejrychleji zhubnout do plavek? Pár dnů před plánovaným odjezdem k moři vás může zachránit hubnoucí trik Jennifer Lopez. Podle této krásné a slavné ženy, která se pyšní dokonalou postavou, není na tomto hubnoucím triku nic složitého a jeho úspěch je zaručen.
Článek
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní?
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní? Zajímá vás, která čísla pro vás budou v roce 2022 ta nejšťastnější a která vám přinesou jak štěstí, tak bohatství? Šťastná čísla pro rok 2022 se odvíjí od vašeho znamení zvěrokruhu. Která to konkrétně jsou?
Článek
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte
Co o vás řekne tvar vašich nohou? Víc než si myslíte Každá z nás je jiná, odlišujeme se všemi částmi těla a samozřejmě i tvarem nohou. Právě tvarem ženských nohou se podvědomě řídí také muži, protože podle něj mohou odhalit, jaký má žena temperament. Podle tvaru nohou si tedy podvědomě hledají partnerku. Tak milé dámy, stoupněte si před zrcadlo, dejte chodidla těsně k sobě, ať zjistíte, co jste zač!
Článek
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu
Ta nejvhodnější místa pro milování podle vašeho znamení zvěrokruhu Spousta párů po delším soužití přesídlí své sexuální hrátky jen do ložnice. To je však velká škoda, protože nejenom jejich domácnost skýtá mnoho zákoutí, kde by si milování užili možná více ale i venku je spousta možností. Pokud si však nevíte rady, kde přesně by to mělo být, i v tomhle vám vaše znamení zvěrokruhu může být nápomocno.
Článek
Mýty a pověry o těhotenství: Nevěřte všemu, co se říká
Mýty a pověry o těhotenství: Nevěřte všemu, co se říká Že podle velikosti a tvaru břicha poznáte pohlaví svého miminka? Anebo že vám širší boky zajistí snadnější porod? Ale kdepak, nevěřte všemu, co se povídá! O těhotenství koluje řada mýtů a pověr. Kterým z nich byste neměla rozhodně věřit?
Článek
Neodkládejte potřebné věci a žijte lepší život
Neodkládejte potřebné věci a žijte lepší život Letos bychom měli už konečně vymalovat. V létě se musíme dát do rekonstrukce koupelny. Na jaře si musíme pořídit nové auto. Kdy si už konečně pořídíme bazén, jako mají sousedi? To jsou věty, které na rodinných poradách v nějaké podobě říká čas od času každá z nás – všechna ta „letos“, „v létě“, „na jaře“ jsme říkaly vloni, předloni…
Článek
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru
Dárky pod stromeček podle znamení zvěrokruhu. Inspirace šitá na míru Vánoce se neúprosně blíží a vy si také lámete hlavu nad tím, čím letos potěšit všechny vaše nejbližší? Snad vám při rozhodování pomůže tento horoskop, který vám napoví, co vybrat a hlavně čím určitě udělat radost.
Článek
Hubnutí podle krevních skupin? Víme, jak toho docílit
Hubnutí podle krevních skupin? Víme, jak toho docílit Věděli jste, že naše krevní skupina nám udává směr v tom, co bychom měli jíst, jaké sportovní aktivitě se věnovat a také, že má i vliv na to, na jaké nemoci jsme náchylní? Že ne? V tom případě čtěte dál!
Článek
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti
Modelku Iskru Lawrence proslavily až plné křivky: Krása podle ní není o velikosti Anglickou modelku plných tvarů Iskru Lawrence sledují jenom na Instagramu přes 4 miliony lidí. Tato 28letá žena s velikostí 44 se za své křiky rozhodně nestydí a s hrdostí sdílí i své fotky v plavkách. Iskra Lawrence, která propaguje body positive myšlení, patří v současnosti k těm nejkrásnějším XXL modelkám světa. Dřív tomu tak rozhodně nebylo.
Článek
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit
Co všechno o vaší povaze vypoví tvar vašich nohou? Možná se budete dost divit Pro některé muže jsou ženské nohy tou nejsmyslnější částí dámského těla. Právě podle tvaru nohou dokážeme o jejich nositelce povědět víc, než by ji kdy napadlo. Tvar nohou totiž vypovídá o povaze i charakteru člověka.
Článek
Vánoční lití olova a význam jednotlivých tvarů: Květy znamenají štěstí, ovál pak svatbu z lásky
Vánoční lití olova a význam jednotlivých tvarů: Květy znamenají štěstí, ovál pak svatbu z lásky Chtěli byste letos o Štědrém večeru zkusit lít olovo? Rozhodně se nemusíte této oblíbené vánoční tradice bát. V současnosti jsou totiž běžně k dostání bezpečné sady na lití olova. Po štědrovečerní večeři se tak můžete podle tvarů odlitého olova dozvědět, co vás čeká v příštím roce. Právě proto byste měli už teď znát význam jednotlivých tvarů.
Článek
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte?
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte? Pevný a kulatý zadeček u žen patří k současným ideálům krásy. Ovšem i v tomto případě není nic zadarmo, protože žena si jej musí vydřít pravidelným cvičením. Kdo má aktuálně nejkrásnější zadek na světě? Podle pozitivních reakcí na sociálních sítích jde o známou českou influencerku a podnikatelku Nelu Slovákovou. Souhlasíte s tímto tvrzením?
Článek
Mochyně peruánská vás dostane chutí i vysokým obsahem vitaminů a minerálů: Jakým způsobem si na ní pochutnáte?
Mochyně peruánská vás dostane chutí i vysokým obsahem vitaminů a minerálů: Jakým způsobem si na ní pochutnáte? Mochyně peruánská se těší stále větší oblibě i v Česku. Pokud jste si tuto rostlinku původem z jižní Ameriky nevypěstovali doma, koncem léta ji seženete také v některých obchodech. Mochyni peruánskou poznáte podle plodů ve tvaru lampiónků, které v sobě skrývají sladko kyselé bobule. Pojídat je můžete samotné nebo si je přidávat třeba do jogurtu.