Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
7 čisticích zlozvyků, které nadělají více škody než užitku
7 čisticích zlozvyků, které nadělají více škody než užitku Vysávání, utírání prachu, mytí nádobí – to vše děláme téměř denně. I přesto, že se váš domov blízká čistotou, všude okolo mohou být bakterie, které nevědomky šíříte kolem sebe a škodíte svému zdraví. Proto byste si měli dávat pozor na těchto sedm čisticích „hříchů“.
Článek
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc Letošní plesová sezona bude během následujících týdnů na svém vrcholu. Ale vy si stále nedokážete vybrat šaty, které si vezmete na sebe a protančíte v nich střevíčky. Co s tím? Své plesové šaty si zvolte dle svého znamení zvěrokruhu, které nejlépe vystihuje vaši podstatu. Nejen, že vám budou velmi slušet, ale budete se v nich cítit naprosto skvěle!
Článek
Tuto hádanku vyřeší správně jenom 1 % lidí: Víte, ve které sklenici je nejvíc vody?
Tuto hádanku vyřeší správně jenom 1 % lidí: Víte, ve které sklenici je nejvíc vody? Lámete si rádi mozkové závity? Potom jsme si pro vás připravili opravdu zapeklitou hádanku, která je naprosto jiná, než jste běžně zvyklí. Její řešení je na první pohled velmi jednoduché, ale ukrývá v sobě spoustu záludností. Máte-li za to, že tuhle hádanku vyřešíte levou zadní, směle do toho!
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá Jednou za měsíc nás ženy navštíví nepříjemné období, které se snažíme přežít co nejpohodlněji. Ano, myslíte správně, je to menstruace. Některé ženy však toto období sotva zaznamenají, jiné se naopak svíjejí bolestí od prvního dne. A proč tomu tak je? To bohužel nikdo neví. My ale víme, které věci během tohoto období dělat a naopak i nedělat!
Článek
Týnuš Třešničková se chce zbavit jizev po popálení. Na těle a tváři ukázala stovky bolestivých vpichů
Týnuš Třešničková se chce zbavit jizev po popálení. Na těle a tváři ukázala stovky bolestivých vpichů Influencerka Týnuš Třešničková utrpěla v roce 2018 v tureckém hotelu během ohňové show vážné popáleniny celého těla. Po této tragické události je její tělo poznamenané jizvami a Týnuš dělá všechno pro to, aby je co nejvíce zjemnila. Jak ale ukázala na Instagramu, některé procedury, které podstupuje, jsou velmi bolestivé.
Článek
3 nejvíce naivní znamení zvěrokruhu: Komu podle horoskopu důvěřivost komplikuje život?
3 nejvíce naivní znamení zvěrokruhu: Komu podle horoskopu důvěřivost komplikuje život? Důvěřuj, ale prověřuj. Podle horoskopu však existují lidé, kteří se tímto rčením rozhodně neřídí a kterým je jejich přílišná důvěřivost spíše na obtíž. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu patří mezi nejvíce naivní? Tak pozorně čtěte. Možná, že se mezi nimi najdete také.
Článek
Tipy na nejkrásnější balkonové květiny: Udělají větší parádu než muškáty
Tipy na nejkrásnější balkonové květiny: Udělají větší parádu než muškáty Jaké květiny pěstovat na balkoně? Máme pro vás tipy na nejkrásnější balkonové květiny, které si můžete letos vysadit do truhlíku. Rozhodně vás osloví více než klasické muškáty. O které balkónovky se konkrétně jedná?
Článek
Chtěla vypadat jako Barbie, je z ní zombie. Fotky irácké influencerky jsou jenom pro otrlé
Chtěla vypadat jako Barbie, je z ní zombie. Fotky irácké influencerky jsou jenom pro otrlé Influencerka Dalia Naeem se chtěla co nejvíce podobat ikonické panence Barbie. Podstoupila proto 43 plastických operací, které se podle mnohých názorů tak úplně nepovedly. Své sledující na sociálních sítích v současné době děsí vzhledem. Někteří lidé tvrdí, že spíš než Barbie, jim připomíná zombie z hororu.
Článek
Zimní děti jsou klidnější a vyrovnanější. Častěji ale trpí alergiemi a astmatem
Zimní děti jsou klidnější a vyrovnanější. Častěji ale trpí alergiemi a astmatem Věděli jste, že naši povahu i zdravotní stav ovlivňuje roční období, ve kterém jsme se narodili? Nejde ale o pouhé spekulace, ale o vědecky podložená tvrzení. A jak jsou na tom děti, které se narodily právě v zimě? Podle vědců jsou klidnější nežli letní děti. Jsou však náchylnější k alergiím a v dospělosti se častěji potýkají s depresemi.
Článek
5 situací, kdy nevěra od partnera bolí nejvíc
5 situací, kdy nevěra od partnera bolí nejvíc Když se ve vztahu objeví nevěra, je to vždycky velmi těžké období, které vztah poznamená navždy. Některé vztahy tuto zradu nezvládnou a bohužel se rozpadnou. Ačkoliv je to nepříjemná situace, existují chvíle, kdy partnerova zrada bolí mnohonásobně víc.
Článek
Trendy v zimní manikúře: Oživte své nehty pletenou texturou nebo skandinávským vzorem
Trendy v zimní manikúře: Oživte své nehty pletenou texturou nebo skandinávským vzorem Na měnící se roční období reagují nejen naše boty a oblečení. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, do zimního hávu byste měla odít i své nehty. Přinášíme vám přehled nejnovějších trendů v zimní manikúře, jimiž se můžete inspirovat sama, či s pomocí šikovné manikérky. S jakými nehty tedy budete letošní zimu zaručeně in?
Článek
Příčiny a příznaky samovolného potratu. Na co bychom si měly dávat pozor?
Příčiny a příznaky samovolného potratu. Na co bychom si měly dávat pozor? Těhotenství je pro ženu nádherné období, které však s sebou nese i určitá zdravotní rizika, ke kterým bohužel patří i potrat. Ačkoliv je to velmi nepříjemné téma, o kterém se nastávající maminky příliš často nebaví, je důležité vědět, kdy k němu může dojít a jaké jsou jeho příznaky.
Článek
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí
Co přehlíží zamilované ženy? Je to zejména těchto pět podstatných věcí Když je člověk zamilovaný, je to velmi krásné a opojné období, které s sebou ale po čase přináší také značné množství chyb, kterým je rozhodně lepší se vyvarovat. Je jasné, že nikdo není zcela dokonalý a nelze to stoprocentně čekat od nikoho, ale pokud bude na tyto chyby dávat pozor s předstihem, má určitě plusové body.