Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý První rande. Zároveň se na něj těšíme a máme motýlky v břiše, zároveň máme strach z toho, co se bude dít. Velkou neznámou je pro nás i to, kdo bude na prvním rande platit útratu. Bude to váš protějšek, jenom vy, nebo se budete na platbě výsledného účtu podílet společně? To je otázka, nad kterou se vedou nekonečné diskuse.
Článek
Nová pravidla silničního provozu, která by měl znát každý řidič: Jaké změny přináší rok 2022?
Nová pravidla silničního provozu, která by měl znát každý řidič: Jaké změny přináší rok 2022? S příchodem nového roku 2022 vešlo v Česku platnost hned několik novinek týkajících se dopravy. Znalost těchto nových pravidel silničního provozu je v zájmu každého řidiče, v opačném případě mu jejich porušení přijde pořádně draho. Může dostat pokutu, přijít o body, řidičský průkaz a nově také o registrační značku svého vozu.
Článek
Jak dlouho by mělo trvat první rande? Nejlépe 30 minut, radí vztahová koučka
Jak dlouho by mělo trvat první rande? Nejlépe 30 minut, radí vztahová koučka Chystáte se na první rande a jste z toho celí nesví? V tom případě vám jistě vrtá hlavou, jak bude tato schůzka probíhat. Možná, že si kladete také otázku, jak dlouho by měla trvat. S jasnou odpovědí přišla americká vztahová koučka Amy Nobile. Podle ní by mělo první rande trvat nejlépe 30 minut.
Článek
Tři nejhorší páry podle znamení, kterým to na podzim 2023 nevyjde. Patříte mezi ně?
Tři nejhorší páry podle znamení, kterým to na podzim 2023 nevyjde. Patříte mezi ně? Podzim 2023 nebude ke všem laskavý. Některá znamení zvěrokruhu si budou procházet velmi smutným obdobím a v nadcházejících měsících hrozí, že budou mít zlomené srdce. K neúspěchům jsou letos na podzim odsouzeny zvláště tři nejhorší páry podle znamení, kterým to spolu pravděpodobně nevyjde.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.
Článek
Znamení zvěrokruhu, kterým ve vztahu na vzhledu nezáleží. Krásnýma očima je nedostanete
Znamení zvěrokruhu, kterým ve vztahu na vzhledu nezáleží. Krásnýma očima je nedostanete Někteří lidé upřednostňují v partnerském vztahu nebo během randění fyzický vzhled. Existují však znamení zvěrokruhu, která rozhodně neřeší, jak jejich protějšek vypadá. Kterým hvězdným znamením tedy na vzhledu primárně nezáleží a u svého partnera namísto krásné tvářičky požadují úplně něco jiného?
Článek
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje jistým postojem k životu, povahovými rysy a také hlavně tím, co dokáže dát svému partnerovi.
Článek
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy
Co s přesušenými vlasy od sluníčka a slané vody? Vyzkoušejte tyto triky, díky kterým nebudete mít na konci léta zničené vlasy Během léta naše vlasy čelí různým nástrahám. A to nejčastěji v podobě ostrého sluníčka a slané nebo chlorované vody. Nechcete mít po létě své vlasy extrémně zničené? Abyste pak nemusela jít ke kadeřnici na radikální zkrácení, máme pro vás několik tipů, jak si zachovat krásnou hřívu po celý červenec a srpen.
Článek
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní?
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní? Ne nadarmo se říká „co je malé, to je milé“ a o malých ženách to platí dvojnásob. A kromě toho, že jsou milé a hlavně roztomilé, tak je dokázáno, že jsou také těmi nejlepšími partnerkami. Jak je to možné? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Částečné zatmění Měsíce nastane 28. října 2023. Jaké na nás bude mít účinky?
Částečné zatmění Měsíce nastane 28. října 2023. Jaké na nás bude mít účinky? Sobota 28. října 2023 je výjimečným dnem. Nejen, že je státní svátek. Z území České republiky bude v pozdních večerních hodinách k vidění částečné zatmění Měsíce. Jakým způsobem tento vesmírný úkaz ovlivní naše chování, emoce a myšlenkové pochody?
Článek
Jaké je vaše dítě podle znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo?
Jaké je vaše dítě podle znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo? Ačkoliv děti přicházejí na svět s určitými geneticky získanými vlastnostmi, jejich osobnost z jisté části také tvoří znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Jaké jsou tedy základní rysy jednotlivých znamení?
Článek
Nejlepší páry podle znamení zvěrokruhu: 5 osudových spojení, kterým to spolu klape
Nejlepší páry podle znamení zvěrokruhu: 5 osudových spojení, kterým to spolu klape Říká se, že “vrána k vráně sedá” nebo že “se protiklady přitahují”. Jak ale napovídá horoskop, některá znamení zvěrokruhu jsou doslova stvořena jedno pro druhé. Kterým párům hvězdných znamení to tedy může společně perfektně klapat? Stabilní spojení vytváří zejména následujících 5 párů.
Článek
Se kterým znamením zvěrokruhu to budete mít ve vztahu těžké? Je to hlavně těchto sedm
Se kterým znamením zvěrokruhu to budete mít ve vztahu těžké? Je to hlavně těchto sedm Každé znamení zvěrokruhu dostane do vínku kladné, ale i záporné vlastnosti, které je doprovází celý život. Avšak některé, především ty špatné, negativně ovlivňují partnerské vztahy. Která znamení jsou tedy ta nejkomplikovanější a vztah s nimi je velkou zkouškou?
Článek
3 znamení zvěrokruhu, která jsou mimořádně velkorysá, štědrá a dobrosrdečná. Mít takové lidi při sobě je dar
3 znamení zvěrokruhu, která jsou mimořádně velkorysá, štědrá a dobrosrdečná. Mít takové lidi při sobě je dar Máte pocit, že jsou lidé kolem vás sobečtí a zaměřují se pouze na své cíle a potřeby? Naštěstí existují výjimky. Zvlášť 3 znamení zvěrokruhu jsou mimořádně velkorysá, štědrá, laskavá a dobrosrdečná. Pokud je máte ve svém životě, můžete mluvit o velkém štěstí. O která znamení jde konkrétně?