Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
Co s vámi udělá hodina spánku navíc? Zhubnete a budete mít lepší milostný život
Co s vámi udělá hodina spánku navíc? Zhubnete a budete mít lepší milostný život Když jdete večer dříve spát nebo si ráno můžete pospat, sami víte, že se pak cítíte mnohem lépe. Pokud si začnete pravidelně dopřávat jednu hodinu spánku navíc, udělá to s vaším tělem pořádné divy. Samozřejmě pouze v tom pozitivním smyslu. Co se tedy stane, když si místo standardních 7 hodin nově dopřejete osmihodinový vydatný spánek?
Článek
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček
Co kazí váš intimní život? Váš domácí mazlíček Češi jsou považováni za jedny z největších milovníků psů a koček. Zároveň většina těchto mazlíčků s nimi sdílí také jejich postel. A tady je právě ten problém, protože ať už si to páníčci uvědomují nebo ne, kazí jim to intimní život.
Článek
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah Pokud jste přesvědčeny, že přesně víte, co dokáže vašeho partnera při milování dokonale vzrušit a jak jej uspokojit, tak máte vyhráno. Ale jste si jisté? Není ze strany partnera vše jen přetvářka? Zkuste se své drahé polovičky někdy zeptat, možná budete překvapené.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Jenže, která z nás se nesnažila znovu dát dohromady se svým ex a slepit kdysi nefungující vztah? I když nám to ostatní vymlouvají, máme nespočet argumentů, proč se svým ex zase randit. Které jsou ty nejčastější? A nejsou to náhodou jenom samé lži?
Článek
Nejdůležitější životní pravidla, která nás naučily naše matky
Nejdůležitější životní pravidla, která nás naučily naše matky Mámy jsou naší největší životní oporou. Jsou to ženy, od kterých se učíme a které nám dávají cenné rady do života. Bez jejich milující výchovy bychom nebyli takoví, jací jsme. Pokud vám vaše matka vštípila i následující pravidla, máte ve srovnání s ostatními obrovskou výhodu. Tyto cenné životní lekce navíc využijete i při výchově vlastních dětí!
Článek
Nadační fond dětské onkologie Krtek: Víte, co dělají, jak a komu pomáhají?
Nadační fond dětské onkologie Krtek: Víte, co dělají, jak a komu pomáhají? Nadační fond dětské onkologie Krtek je již od roku 1999 nedílnou součástí Kliniky dětské onkologie (KDO) Fakultní nemocnice Brno. Krtek podporuje nejen práci zdejších lékařů a zdravotníků, ale snaží se především o to, aby měli dětští pacienti a jejich nejbližší rodina stále pozitivní mysl.
Článek
Dcera Moniky Bagárové Ruminka má 1 rok. Narozeniny slaví společně se svým dědečkem
Dcera Moniky Bagárové Ruminka má 1 rok. Narozeniny slaví společně se svým dědečkem Už je to jeden rok, co se zpěvačka Monika Bagárová stala novopečenou maminkou. Její dcerka Rumia totiž ve čtvrtek 27. května slaví své první narozeniny. U Bagárů v Brně však v tento den mají dvojnásobnou slávu. Ve stejný den jako Ruminka sfoukne svíčky na dortu také její dědeček Josef Bagár.
Článek
Klikař vyhrál v Eurojackpotu 1,6 miliardy korun. Jaká čísla vsadil?
Klikař vyhrál v Eurojackpotu 1,6 miliardy korun. Jaká čísla vsadil? Neštěstí v lásce, ale štěstí ve hře má zřejmě člověk z německé spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko, který v Eurojackpotu vyhrál neuvěřitelných 66 milionů eur. Jde o pohádkovou výhru, která dělá v přepočtu 1,6 miliardy korun. Jaká konkrétní čísla vsadil?
Článek
Nicku Carterovi zemřela sestra Bobbie Jean. Zpěvák už přišel o třetího sourozence
Nicku Carterovi zemřela sestra Bobbie Jean. Zpěvák už přišel o třetího sourozence Bývalý člen hvězdné skupiny Backstreet Boys, Nick Carter, má za sebou velmi smutné Vánoce. 23. prosince 2023 zemřela v pouhých 41 letech jeho sestra Bobbie Jean. Zpěvák Nick Carter tak už bohužel přišel o třetího sourozence. Teprve před rokem zemřel jeho mladší bratr Aaron.
Článek
Tipy, jak kombinovat zeleninu na zahradě: Jaká zelenina se k sobě hodí a která se vedle sebe nesnese
Tipy, jak kombinovat zeleninu na zahradě: Jaká zelenina se k sobě hodí a která se vedle sebe nesnese Plánujete, že budete letos na zahradě pěstovat hned několik druhů zeleniny? Abyste byli ve svém zahrádkářském úsilí úspěšní, už nyní si dobře promyslete, co s čím budete sázet a sít. Ne všechny druhy zeleniny se totiž k sobě hodí a vedle sebe prospívají. Jak tedy kombinovat zeleninu na zahradě, abyste si zajistili bohatou úrodu?
Článek
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka?
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka? Mít dítě je možná ta největší změna, kterou člověk ve svém životě zažije. Tímto rozhodnutím vkročíte do říše neznáma, ve které se všemu musíte učit téměř od základů. Pochopitelně, že všechny tyto nástrahy a novinky budou stát za to, vždyť za pár měsíců se narodí malý človíček, kterého budete bezmezně milovat po celý život.
Článek
Sedm důvodů, proč byste měli spát nazí
Sedm důvodů, proč byste měli spát nazí Spíte rádi nazí, ale před ostatními se to stydíte přiznat? Už nemusíte, protože podle posledních studií je spaní bez pyžama pro nás i naše tělo opravdu prospěšné! A my vám představíme hned 7 důvodů, proč už si na sebe před spaním nic neoblékat.
Článek
Tato Američanka porazila koronavirus. Teď radí ostatním, co dělat
Tato Američanka porazila koronavirus. Teď radí ostatním, co dělat Téměř každého z nás přepadly obavy z nového koronaviru. Přemýšlíme nad tím, co by bylo, kdybychom se nakazili a co bychom měli dělat. To stejné si říkala i mladá Američanka Elizabeth, která koronavirem onemocněla.