Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Náhle zemřela maskérka z Dobré ráno, Brno! Herečka Ivana Hloužková měla 62 let
Náhle zemřela maskérka z Dobré ráno, Brno! Herečka Ivana Hloužková měla 62 let V pondělí 6. března 2023 nečekaně zemřela herečka Ivana Hloužková, která po celý svůj život patřila k hvězdám brněnské divadelní scény. V poslední době jste ji mohli vidět také na televizních obrazovkách jako maskérku v seriálu České televize Dobré ráno, Brno! Ivaně Hloužkové bylo pouhých 62 let.
Článek
Celosvětový boj s koronavirem hlásí dobré zprávy: Vědecké objevy, úspěšná léčba a snižující se nemocnost
Celosvětový boj s koronavirem hlásí dobré zprávy: Vědecké objevy, úspěšná léčba a snižující se nemocnost Dobrých zpráv není nikdy dost. A zvlášť v dnešní době, kdy i v Česku naplno bojujeme s pandemií koronaviru. Že tento boj není rozhodně marný, potvrzují dobré zprávy, které aktuálně přicházejí ze světa. Přinášíme vám výběr těch nejpodstatnějších. Věříme, že si díky nim udržíte pozitivní mysl.
Článek
Fáze burčáku: Je dobré vědět, kdy je burčák nejlepší
Fáze burčáku: Je dobré vědět, kdy je burčák nejlepší Nedáte dopustit na burčák? Potom je dobré vědět, kdy je tento kvašený nápoj z hroznového vína nejlepší. Jelikož burčák stále pracuje, projde během svého kvašení celkem pěti fázemi, z nichž každá má specifickou chuť. Která z nich je tou pravou pro vás?
Článek
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče Pro většinu lidí je známkou dobře vychovaného dítěte to, že umí pozdravit a poděkovat. Jenže nastává otázka, zda je skutečně tohle měřítko objektivní a jestli tyto dvě věci k posouzení dobrého vychování stačí?
Článek
Chcete se dobře vdát? Pak si najděte muže v tomto znamení zvěrokruhu
Chcete se dobře vdát? Pak si najděte muže v tomto znamení zvěrokruhu Toužíte po manželství, ve kterém vás bude manžel na rukou nosit a splní, co vám na očích uvidí? Jestli si přejete manžela, který vás i děti plně zaopatří, bude vás vroucně milovat a rodina pro něj bude vždy na prvním místě, vyberte si partnera v těchto 2 hvězdných znamení. Budete mít jistotu, že po boku těchto mužů prožijete velmi spokojený život.
Článek
Milujete vodní melouny? Pokud mají trhliny nebo žlutá vlákna, jejich konzumaci si dobře rozmyslete
Milujete vodní melouny? Pokud mají trhliny nebo žlutá vlákna, jejich konzumaci si dobře rozmyslete Kdo by nemiloval vodní meloun? Toto ovoce nás skvěle osvěží nejen v průběhu celého roku, ale hlavně v letních měsících. Kromě toho, že obsahuje vysoký podíl vody, najdete v něm i spoustu důležitých vitaminů a minerálů. Zbystřit byste ale měli tehdy, když po rozkrojení melounu uvidíte v jeho středu obrovskou trhlinu. Co to znamená?
Článek
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět Dovršil váš partner nebo muž, se kterým chcete navázat vztah, padesátku? Nebo ji už překročil? O ženách se říká, že jsou přecitlivělé, když se jedná o jejich věk. U mužů je to snad ještě horší. Nedokážou se vyrovnat s tím, že také oni stárnou. Tyto rady vám pomohou zvládnout jejich zvláštní a nepředvídatelnou povahu a osobnost.
Článek
Simona Krainová se vyjádřila o ženách v domácnosti: Kecy, že stačí dobré srdce a teplá večeře, už dávno nestačí
Simona Krainová se vyjádřila o ženách v domácnosti: Kecy, že stačí dobré srdce a teplá večeře, už dávno nestačí Modelka Simona Krainová, která příští rok v únoru oslaví již 50. narozeniny, na svůj věk rozhodně nevypadá. Za svůj mladistvý vzhled vděčí zejména svému životnímu stylu, v rámci kterého na sobě každý den maká. Že jí některé ženy vyčítají, že místo toho, aby se starala o domácnost všude možně lítá? Simona Krainová jim napsala jasný vzkaz.
Článek
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu Nemusíte bydlet jenom v domě se zahradou. Na grilovaných dobrotách si s rodinou či přáteli pochutnáte i tehdy, pokud máte byt s balkonem. Stačí nakoupit maso a zeleninu a můžete na balkoně uspořádat příjemnou letní grilovačku. Chcete, aby vše probíhalo, jak má? V tom případě během grilování na balkoně dodržujte několik základních pravidel.
Článek
Cimpr campr: Jednoduché vánoční cukroví, které je dobré a zároveň levné
Cimpr campr: Jednoduché vánoční cukroví, které je dobré a zároveň levné Hledáte netradiční vánoční cukroví, které je zároveň velmi jednoduché na přípravu? Vyzkoušejte recept na cukroví zvané Cimpr campr. Toto vánoční cukroví skvěle chutná a doslova se vám rozplyne na jazyku. Navíc jej upečete za pár korun.
Článek
Zelený, červený, růžový či bílý jíl: K čemu jsou tyto pleťové jíly dobré a jak je používat?
Zelený, červený, růžový či bílý jíl: K čemu jsou tyto pleťové jíly dobré a jak je používat? Pleťové jíly dělají obrovskou službu pokožce obličeje. Ať už máte mastnou pleť se sklonem k akné, nebo citlivou či suchou pleť, léčivé jíly vám pomohou při kožních problémech a vaši tvář také dokonale vyčistí. Měla byste ale vědět, který druh pleťového jílu pro sebe vybrat a jak přesně jej používat.
Článek
Myslíte si, že snídáte dobře? Tyto potraviny byste rozhodně neměla jíst na lačný žaludek!
Myslíte si, že snídáte dobře? Tyto potraviny byste rozhodně neměla jíst na lačný žaludek! Když se řekne ideální snídaně, většina z nás si představí jogurt, pomerančový džus a šálek lahodné kávy. Bohužel jde ve všech případech o potraviny, které bychom neměli jíst nalačno, neboť mohou negativně ovlivnit naše zdraví. Ač to zní paradoxně, vysvětlíme vám, proč to tak je.
Článek
Plena přes kočárek jako ochrana miminka před sluncem? Záchranáři řekli důrazné NE
Plena přes kočárek jako ochrana miminka před sluncem? Záchranáři řekli důrazné NE V horkých letních dnech maminky přemýšlí o tom, jak ochránit miminko před sluncem. Spousta z nich spoléhá na plenu přes kočárek. Maminky si často myslí, že plena je prodyšná, zajistí stín a miminko díky ní zůstane v příjemném chládku. Opak je ale pravdou, což na Facebooku důrazně vysvětlili i záchranáři z Olomouckého kraje.
Článek
Podle influencerky Bonnie Rodríguez Krzywicki může na fotkách vypadat skvěle každý. Prozradí vám fígle, jak na to
Podle influencerky Bonnie Rodríguez Krzywicki může na fotkách vypadat skvěle každý. Prozradí vám fígle, jak na to I když máte větší bříško nebo širší stehna, na fotkách můžete nedokonalosti svého těla velmi jednoduše zakrýt. Jen musíte vědět, jak na to. Pokud se sama sobě nelíbíte na fotografiích, zkuste se řídit jednoduchými triky influencerky Bonnie Rodríguez Krzywicki. Díky jejím radám budete na fotkách vypadat vždy perfektně.