Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Usnout za 60 sekund vás naučí metoda 4-7-8. Toto dýchací cvičení zahání stres, úzkost i nervozitu
Usnout za 60 sekund vás naučí metoda 4-7-8. Toto dýchací cvičení zahání stres, úzkost i nervozitu Špatně se vám usíná? Možná za to může stres nebo vtíravé myšlenky, které se vám večer co večer honí hlavou a kterých se nedokážete zbavit. Abyste skutečně usnuli, měli byste se umět uvolnit. S tím vám pomůže dýchací metoda 4-7-8, díky které usnete za jednu minutu. A to bez zbytečného převalování.
Článek
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky Cesta za plochým bříškem umí být někdy pěkně trnitá. I když se totiž opravdu snažíme, poctivě cvičíme a striktně dodržujeme zdravou stravu, tuk na břiše ne a ne zmizet. Zdá se to jako boj s větrnými mlýny, ovšem máme pro vás jednu účinnou metodu, kterou využívají v Japonsku.
Článek
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody?
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody? Před nechtěným početím se můžete chránit celou řadou antikoncepčních metod. Některé ženy nedají dopustit na hormonální antikoncepci. Jiné sahají po nehormonální antikoncepci, kterou často kombinují se spermicidními přípravky. Ať už se chráníte jakkoliv, každá z těchto metod má své výhody a nevýhody. Zajímá vás, která z nich je nejspolehlivější?
Článek
7 potravin, které vás zbaví nadýmání
7 potravin, které vás zbaví nadýmání Ačkoliv o tom neradi mluvíme, nadýmání trápí čas od času každého z nás. Pomoci nám můžou jak některé léky z lékárny, tak i zcela přírodní metody. My se dnes podíváme na několik přírodních potravin, které vám s plynatostí pomohou.
Článek
První pomoc při bodnutí včelou, vosou nebo sršněm: Nepoužívejte pouze cibuli
První pomoc při bodnutí včelou, vosou nebo sršněm: Nepoužívejte pouze cibuli Každé léto si odnášíme alespoň jedno včelí nebo vosí bodnutí. Složení jedu tohoto blanokřídlého hmyzu, ke kterému patří i čmeláci či sršně, je různé. Vaše tělo však bude na bodnutí reagovat vždy. Pokud nejste alergici, nastane u vás klasická reakce. I tak není od věci znát první pomoc při bodnutí včelou, vosou či sršněm, která zmírní bolest i otok.
Článek
Konvičkování: Toto alternativní řešení vás zbaví ucpaného nosu a zkrátí průběh rýmy
Konvičkování: Toto alternativní řešení vás zbaví ucpaného nosu a zkrátí průběh rýmy Ucpaný nos nemusíte při chřipce či rýmě léčit pouze klasickými kapkami. Chcete-li propláchnout nosní sliznici, dejte na alternativní řešení a vyzkoušejte metodu konvičkování. Proplachování nosu konvičkou naplněnou roztokem vody a soli má stejný účinek jako nosní kapky. Tato metoda je ale šetrnější k našemu zdraví a navíc na ní nevzniká závislost.
Článek
Držíte drastické diety anebo hladovíte? Tohle se děje ve vašem těle
Držíte drastické diety anebo hladovíte? Tohle se děje ve vašem těle Nejedna z nás jistě někdy zkoušela hubnout tak, že omezila svůj kalorický příjem na minimum, některé to dotáhly tak daleko, že nekonzumovaly vůbec nic. Ano, ze začátku se to může zdát jako úspěšná metoda. Ovšem po chvíli se ztracená kila vrátí jako bumerang a najednou je váha tam, kde byla předtím!
Článek
Domácí rakytníkový sirup za studena: Zdravý recept, kterým doplníte vitamin C a posílíte imunitu
Domácí rakytníkový sirup za studena: Zdravý recept, kterým doplníte vitamin C a posílíte imunitu Přemýšlíte, jak zpracovat úrodu plodů rakytníku řešetlákového? Z oranžových bobulí si vyrobte domácí rakytníkový sirup za studena, který je pro vaše tělo doslova vitaminovou bombou. Rakytníkový sirup nejen skvěle chutná, zároveň je bohatý na vitamin C, a tak posílí imunitu a také zajistí lepší ochranu proti virózám.
Článek
Jak dokáže působit hliníková fólie na vaše tělo?
Jak dokáže působit hliníková fólie na vaše tělo? Ačkoliv by se mohlo zdát, že je hliníková fólie neboli alobal v domácnosti k využití pouze v kuchyni, dokáže nám pomoci s něčím, co by nás nikdy ani nenapadlo.
Článek
Napište na papír písmeno X: Co vám tento X-test řekne o vaší povaze?
Napište na papír písmeno X: Co vám tento X-test řekne o vaší povaze? Máte rádi testy osobnosti? V tom případě vyzkoušejte X-test, který vám o vaší osobě prozradí spoustu zajímavých věcí. Jak na to? Vezměte tužku a papír a napište velké tiskací písmeno X tak, jak jste běžně zvyklí. Zcela jistě se trefíte do jedné z osmi variant psaní tohoto písmena. Co ale o vás způsob, jakým píšete X, vypovídá?
Článek
Naštvaná maminka zveřejnila dopis, který přišel ze školky: Vaše dcera je tlustá, stálo v něm
Naštvaná maminka zveřejnila dopis, který přišel ze školky: Vaše dcera je tlustá, stálo v něm Rozhořčená britská maminka Lauren Ormesher zveřejnila dopis z mateřské školy, který jí přistál v poštovní schránce. Školka v dopise mámě oznámila, že její čtyřletá dcera Maggie podstoupila kontrolu BMI a že má dle tabulek nadváhu. Co si o tomto přístupu předškolního zařízení myslíte?
Článek
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali!
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali! Věřili byste tomu, že kromě čar, které se ukrývají ve vaší dlani, se dá o vaší osobnosti dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zatnutá pěst? Existují 3 typy, jak můžete svou pěst zatnout, tak to zkuste a podívejte se sami, co to o vás prozradí!
Článek
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí?
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí? Hvězdy určují podstatné rysy lidské osobnosti. Mají vliv i na to, jakým způsobem se budete chovat v různých fázích svého života, tedy i při výchově dětí. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje i to, jaký jste (nebo budete) maminkovský typ. Ovšem bez ohledu na to, co říkají hvězdy, vás budou vaše děti vždy považovat za tu nejlepší mámu na světě.
Článek
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat Už se vám někdy stalo, že při pohledu na určitou barvu jste ihned věděli, že je pro vás ta pravá a jen v ní se cítíte prostě skvěle? A převládá ve vašem šatníku nějaká určitá barva? Barvy prostě k nám ženám i mužům neodmyslitelně patří, a proto se dnes pojďme podívat na to, co o nás naše oblíbená barvička prozradí!
Článek
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to
Zajímá vás, kolik bude vaše dítě v dospělosti měřit? Vypočítejte si to Určitě i vás zajímá, kolik tak přibližně bude vaše vytoužené miminko měřit. O to víc, pokud mezi vámi s partnerem je výškový rozdíl opravdu markantní. Jestliže tedy i vy paříte mezi zvědavé rodiče, následující výpočet vám s velkou pravděpodobností prozradí výšku vašeho budoucího dítěte.