Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem Barvy jsou v našich životech velmi důležité, neboť ovlivňují naši náladu, emoce, psychiku i myšlení. Zajímá vás, které barvy vás posílí v letošním roce a v nesou do vašeho života štěstí a pozitivní energii? Šťastné barvy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou v roce 2023 následující.
Článek
Barvy a střihy vlasů, které jsou trendy v roce 2020. Připravte se na návrat ofiny i ležérní vzhled
Barvy a střihy vlasů, které jsou trendy v roce 2020. Připravte se na návrat ofiny i ležérní vzhled Zajímá vás, které barvy, střihy a úpravy vlasů pofrčí v celém roce 2020? Přinášíme vám přehled nejnovějších vlasových trendů, z nichž si vybere každá. Tyto trendy účesy vás dostanou, ať už milujete decentnost nebo extravaganci.
Článek
Barva roku 2023 Pantone: Karmínově růžová Viva Magenta bude kralovat světu módy, designu i bydlení
Barva roku 2023 Pantone: Karmínově růžová Viva Magenta bude kralovat světu módy, designu i bydlení Společnost Pantone vyhlásila barvu roku 2023, kterou se stala Viva Magenta. Tento karmínově růžový odstín představuje rovnováhu mezi teplem a chladem. Jelikož barvu Viva Magenta můžeme označit také jako barvu na pomezí červené a fuchsiové, jde podle Pantone o hybridní odstín, který odráží naši existenci ve fyzickém a digitálním světě.
Článek
Barvou roku 2020 je podle institutu Pantone klasická modrá: Vévodit bude i světu módy
Barvou roku 2020 je podle institutu Pantone klasická modrá: Vévodit bude i světu módy Jaká barva bude kralovat následujícím dvanácti měsícům? Podle uznávaného institutu Pantone, který každoročně vydává vzorník nejtrendy barev, v roce 2020 na plné čáře vítězí klasická modrá. Tento odstín využijí nejen designéři při návrhu bytových doplňků. Klasická modrá bude letos více vidět i ve světě módy.
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití Barvou roku 2024 podle společnosti Pantone je Peach Fuzz, tedy světlý odstín broskvové, který připomíná sametově jemnou broskev. Zajímá vás, v jakých oblastech najde tento hřejivý a svěží odstín uplatnění? Inspirujte se následujícím přehledem.
Článek
Pantone barva roku 2022 je modrofialová Very Peri. Zařaďte ji i vy do svého šatníku
Pantone barva roku 2022 je modrofialová Very Peri. Zařaďte ji i vy do svého šatníku Společnost Pantone vybírá každým rokem jeden barevný odstín, který se stane trendem nejen v oblasti módy či bytového designu. Pantone barvou roku 2022 se stala modrofialová Very Peri. Posvítíme si na to, jaká je podstata tohoto odstínu a jakým způsobem jej můžete nosit, abyste v něm letos opravdu zazářila.
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Seznamte se s Peach Fuzz neboli sametově broskvovou
Barva roku 2024 Pantone: Seznamte se s Peach Fuzz neboli sametově broskvovou Společnost Pantone vyhlásila barvu roku 2024. Jedná se o jemný odstín Peach Fuzz, který můžeme do češtiny přeložit jako sametově broskvovou barvu. Tento odstín je hřejivý, svěží, jemný a zároveň smyslný. Co na něj říkáte?
Článek
Barvami roku 2021 jsou podle Pantone sytě žlutá a šedá. Jejich kombinace vyjadřuje naději a optimismus
Barvami roku 2021 jsou podle Pantone sytě žlutá a šedá. Jejich kombinace vyjadřuje naději a optimismus Jaká barva bude vévodit roku 2021? Podle institutu Pantone, který každoročně vyhlašuje barvu roku, to tentokrát nebude pouze jeden odstín, ale rovnou odstíny dva. Roku 2021 budou konkrétně kralovat sytě žlutá Illuminating a šedá Ultimate Gray. Tato kombinace světla a stínu přináší v době koronavirové krize sílu, naději, optimismus a pozitivitu.
Článek
Nejnovějším vlasovým trendům vévodí odstín ginger-beer neboli zázvorové pivo: Tato barva bude hitem i v roce 2020
Nejnovějším vlasovým trendům vévodí odstín ginger-beer neboli zázvorové pivo: Tato barva bude hitem i v roce 2020 Pro spoustu z nás je příchod nového roku možností nového začátku. Pokud už teď přemýšlíte nad tím, že byste po novém roce chtěla změnit barvu svých vlasů, máme pro vás tip. Vyzkoušejte nejnovější vlasový trend, kterým je odstín ginger-beer neboli barva zázvorového piva. Tento odstín je univerzální a sedne i přírodním blondýnkám.
Článek
Pokojové rostliny, které vám v novém roce přinesou peníze a štěstí: Pěstujte tlustici, zamioculcas, domácí štěstí a lucky bamboo
Pokojové rostliny, které vám v novém roce přinesou peníze a štěstí: Pěstujte tlustici, zamioculcas, domácí štěstí a lucky bamboo Chtěli byste být v novém roce šťastnější nebo mít víc peněz? S ohledem na staré čínské učení Feng Shui byste si měli domů pořídit ty správné pokojové rostliny, které produkují kýženou pozitivní energii. Které z pokojovek vám tedy přinesou peníze a štěstí?
Článek
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu Stále teplejší počasí nás láká k tomu, abychom se oblékly do letních šatů. Jenže, které vybrat? Jestli jste i vy na vážkách, pořiďte si takové šaty, které budou velkým hitem nadcházející letní sezony. Letošnímu létu budou konkrétně vévodit šaty v jemné růžové barvě s nadýchanými balónovými rukávy. Co na ně říkáte?
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám Všechny děti potřebují milující mateřskou náruč. Jestli ji nemají, tak velmi strádají. A to zejména v dětských domovech, kde jim rodina chybí dvojnásob. Co je pro děti v životě nejdůležitější, ukazuje dojemné video pořízené v prostředí dětského domova v Indii. Ač je krátké, jeho obsah vás chytne za srdce a možná i dojme k slzám.