Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Barvou roku 2020 je podle institutu Pantone klasická modrá: Vévodit bude i světu módy
Barvou roku 2020 je podle institutu Pantone klasická modrá: Vévodit bude i světu módy Jaká barva bude kralovat následujícím dvanácti měsícům? Podle uznávaného institutu Pantone, který každoročně vydává vzorník nejtrendy barev, v roce 2020 na plné čáře vítězí klasická modrá. Tento odstín využijí nejen designéři při návrhu bytových doplňků. Klasická modrá bude letos více vidět i ve světě módy.
Článek
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely Letošní sezonu se do dámské módy vkrádá pohodlnost a ležérní styl. Kromě mikin a teplákových souprav patří mezi největší trendy současnosti také mikinové šaty. Zajímá vás, jakým způsobem tento módní kousek nosit a s čím jej kombinovat? Přinášíme vám spoustu inspirace.
Článek
Značka DS pokračuje i v roce 2021 ve spolupráci s módní návrhářkou Natali RUDEN. Přistihli jsme ji u předávání nového vozu
Značka DS pokračuje i v roce 2021 ve spolupráci s módní návrhářkou Natali RUDEN. Přistihli jsme ji u předávání nového vozu DS STORE Praha je jedinečným místem prodeje automobilů, který se ve své koncepci inspiroval luxusní pařížskou módou a stylem francouzských butiků. Jeho mimořádné prostředí přímo vybízí i k dalšímu využití a proto jsme Natali RUDEN v jejích modelech nafotili právě zde, u příležitosti předání nového vozu DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.
Článek
Koronavirus ovlivňuje i módu: Designéři navrhli šaty se zabudovanou roušku, model se ihned vyprodal
Koronavirus ovlivňuje i módu: Designéři navrhli šaty se zabudovanou roušku, model se ihned vyprodal Současná pandemie koronaviru vtrhla i do světa módy. Dokazují to šaty, které vás díky jednomu detailu ochrání před covidem-19. Kousek, jehož součástí je stylová ochrana úst a nosu, aktuálně nabízí britská online značka oblečení Pretty Little Thing. Některé velikosti jsou však již vyprodané.
Článek
Nejlepší dárky pořídíte na dvou předvánočních trzích nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno
Nejlepší dárky pořídíte na dvou předvánočních trzích nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno Před Vánoci se v Brně uskuteční hned dva trhy nezávislé módy, šperků a designu MINT Market Brno. První z nich, MINT Market Brno s jubilejním pořadovým číslem 40, proběhne ve třech patrech budovy Tržnice Brno na Zelném trhu už tento pátek a sobotu 22. a 23. listopadu.
Článek
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019 Není to tak dávno, kdy jsme nosily oblečení v barvách zvýrazňovačů. Tento trend hlásí v roce 2019 velký návrat, neonové barvy jsou opět in. O těchto křiklavých odstínech by se dalo říct, že rozdělují ženy do dvou skupin: Jedny je milují a druhé nenávidí. Pokud se vám neonové barvy líbí, jakým způsobem byste je měla nosit, aby to nebylo příliš?
Článek
Barva roku 2023 Pantone: Karmínově růžová Viva Magenta bude kralovat světu módy, designu i bydlení
Barva roku 2023 Pantone: Karmínově růžová Viva Magenta bude kralovat světu módy, designu i bydlení Společnost Pantone vyhlásila barvu roku 2023, kterou se stala Viva Magenta. Tento karmínově růžový odstín představuje rovnováhu mezi teplem a chladem. Jelikož barvu Viva Magenta můžeme označit také jako barvu na pomezí červené a fuchsiové, jde podle Pantone o hybridní odstín, který odráží naši existenci ve fyzickém a digitálním světě.
Článek
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X Víte, co je Genesis X? Je to první automatizovaná prodejna pomalé módy na světě a najdete ji v Brně na Josefské 19! Ty nejlepší, doslova X-etrémní kousky z celé nabídky Genesis, najdete jedině v této prodejně budoucnosti!
Článek
Košilové šaty: Staronový trend, který si zamilujete
Košilové šaty: Staronový trend, který si zamilujete Do dámských šatníků se letos vkradl další staronový prvek. Tím není nic jiného než návrat módy košilových šatů. Tyto pohodlné kousky mají spoustu podob. Vzít si na sebe můžete košilové šaty různých střihů, barev i vzorů, v nichž budete vypadat elegantně i ležérně. Zapomeňte na klasické šaty, tento trendy kousek si letošní léto oblečte i vy!
Článek
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně Zajímá vás, jaké módní trendy budou vévodit letošnímu roku 2022? Největší hity v oblasti módy se rozhodně nebudou držet při zemi. Ve hře je extravagance, zábavný styl i návrat starých trendy kousků. Které módní trendy roku 2022 by tedy neměly chybět ani ve vašem šatníku?
Článek
Pantone barva roku 2022 je modrofialová Very Peri. Zařaďte ji i vy do svého šatníku
Pantone barva roku 2022 je modrofialová Very Peri. Zařaďte ji i vy do svého šatníku Společnost Pantone vybírá každým rokem jeden barevný odstín, který se stane trendem nejen v oblasti módy či bytového designu. Pantone barvou roku 2022 se stala modrofialová Very Peri. Posvítíme si na to, jaká je podstata tohoto odstínu a jakým způsobem jej můžete nosit, abyste v něm letos opravdu zazářila.
Článek
Ikonický svetr Diany se vrací do obchodů. Princezna model s bílými ovcemi a jednou černou nosila v 80. letech
Ikonický svetr Diany se vrací do obchodů. Princezna model s bílými ovcemi a jednou černou nosila v 80. letech Britská princezna Diana se za svého života stala módní ikonou. Její odkaz nejen na poli módy trvá i do dnešní doby. Že měla Diana neuvěřitelný vkus, si uvědomují i současné oděvní značky. Díky tomu si tak můžete koupit stylový kousek, který je inspirován princezniným ikonickým červeným svetrem s bílými ovcemi a jednou černou.
Článek
Second hand Genesis spustil nový e-shop: Nabízí jedinečné kousky oblíbených značek
Second hand Genesis spustil nový e-shop: Nabízí jedinečné kousky oblíbených značek Chodíte ráda do second handů Genesis? V tom případě pro vás bude příjemnou zprávou, že síť této společensky odpovědné módy spustila novinkový e-shop. Pokud máte pocit, že zrovna nemáte nic na sebe, objevíte zde kvalitní modely oblíbených značek za příznivé ceny. A jaká je další výhoda nákupu v e-shopu Genesis? Každý kousek je originál.
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách Jaké jsou nejžhavější módní trendy letošního jara? Rozhodně balonové rukávy, které hlásí velký návrat. I když je tento speciální střih rukávů starý stovky let, pravidelně se vrací do módy a ani letošní rok není výjimkou. Jaké kousky s balonovými rukávy by vám tedy letos neměly chybět v šatníku?
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!