Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Gwyneth Paltrow či Vera Wang. Tito lidé byli a také jsou proslulí tím, že nosí stále dokola stejné kousky oblečení. Jejich stylem se inspirovala také švédská podnikatelka žijící v USA Maja Svensson, kterou můžete už po tři roky potkávat ve stejných kouscích oblečení. Jaké jsou podle ní výhody tohoto typu oblékání?
Článek
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca Britská profesorka Sarah Gilbert z Oxfordské univerzity má na svém kontě spoustu vědeckých ocenění. Nyní má hodně společného také s Eleanor Roosevelt, Marilyn Monroe nebo Beyonce. Stejně jako tyto slavné ženy byla Sarah Gilbert oceněna vlastní panenkou Barbie. Tato vědkyně se totiž spolupodílela na vývoji vakcíny proti koronaviru AstraZeneca.
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití Barvou roku 2024 podle společnosti Pantone je Peach Fuzz, tedy světlý odstín broskvové, který připomíná sametově jemnou broskev. Zajímá vás, v jakých oblastech najde tento hřejivý a svěží odstín uplatnění? Inspirujte se následujícím přehledem.
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Ledvinky hlásí velký návrat: Víte, jak tento trendy doplněk nosit?
Ledvinky hlásí velký návrat: Víte, jak tento trendy doplněk nosit? Když se řekne ledvinka, možná si představíte staršího muže v kraťasech a tričku, který má tuto malou taštičku připnutou kolem pasu. Jenže časy se mění a ledvinky zažívají svůj velký comeback. V současnosti se z nich opět stává velmi žádaný dámský doplněk, který hravě konkuruje i dámským kabelkám. Jak tedy ledvinky nosit, aby nám co nejvíc slušely?
Článek
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve?
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve? Vejdete do obchoďáku a chcete si nakoupit nové oblečení. V některém obchodě vám sedí velikost M, ale v jiném dokonce S. Kdo se v tom má vyznat? Své naštvání z rozdílnosti dámských velikostí ventilovala i britská teenagerka, která na Twitter vyvěsila 7 džín různých značek ve velikosti 12. Jenže do některých se vešla a do některých ne. Čím to?
Článek
Monika Marešová porodila. Oblíbený moderátor Leoš Mareš má do třetice dceru
Monika Marešová porodila. Oblíbený moderátor Leoš Mareš má do třetice dceru Manželé Marešovi se ve čtvrtek 10. března dočkali prvního společného potomka. Jak informoval oblíbený moderátor na Instagramu, jeho manželka Monika Marešová porodila holčičku. Jméno novorozeného děvčátka si slavný pár prozatím nechává pro sebe.
Článek
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci
Důvody, proč prát nové oblečení: Vyhnete se nejen alergické reakci Kupujete si rádi nové oblečení v kamenných či online obchodech? Perete jej po nákupu, nebo jej rovnou nosíte? I když nové oblečení vypadá perfektně, má jasné barvy, dokonalé zdobení a definovaný střih, raději jej před prvním nošením dejte do pračky. Přinášíme důvody, proč to udělat.
Článek
Žití s introvertem má spoustu výhod: A to zejména láskyplný partnerský vztah bez hádek
Žití s introvertem má spoustu výhod: A to zejména láskyplný partnerský vztah bez hádek Je váš partner introvert? I když byste si možná přála, aby byl společenštější, otevřenější a komunikativnější, do vašeho společného života jeho povaha přináší spoustu výhod. Proč byste si měla vážit toho, že máte po boku právě introverta?
Článek
Legíny nejsou jenom na doma: Abyste se vyhnula trapasu, musíte je umět nosit
Legíny nejsou jenom na doma: Abyste se vyhnula trapasu, musíte je umět nosit Jsou pohodlné, nikde nás neškrtí, skvěle se nosí a mají velmi snadnou údržbu. Řeč je o legínách, které jsou velmi oblíbeným módním kouskem českých žen. Je důležité si ale uvědomit, že se neoblékáme jenom samy pro sebe, ale i pro své okolí. Nošení legín má svá nepsaná pravidla, která se vyplatí dodržovat. Jedině tak se vyhnete pořádnému trapasu.
Článek
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze Módní influencerka Monika Marešová a hvězdný moderátor Leoš Mareš přivítali letos 10. března svého prvního společného potomka. Je to už více než 3 měsíce, co se rozplývají ze své roztomilé dcerky Alex. Leoš Mareš se však na sociálních sítích pochlubil také aktuální postavou své manželky, která 3 měsíčně po porodu vypadá neskutečně.
Článek
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší Modelka a moderátorka Hana Mašlíková pořádně pracuje na své postavě. Do silového tréninku dává v tuto chvíli vše, protože chce uspět v závodech Bikini fitness. Svou vypracovanou figuru ukázala i na Instagramu, kde se na její tělo snesla spousta kritiky. Komentující jí píšou, že tohle nemá s ženskou krásou už nic společného. Souhlasíte?
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody Muži mají v listopadu svůj Movember, ženy se zase v lednu zapojují do charitativní výzvy Januhairy. Tato akce je nabádá k tomu, aby po celý jeden měsíc odložily holítko a zůstaly tak, jak je příroda stvořila. Že je tato výzva populární, dokazují mnohé snímky na sociálních sítích. Už jste se také zapojila?
Článek
Monika Bagárová ukázala vymóděnou Ruminku. V jejím outfitu nechyběly svítící boty, kabelka, brýle ani čelenka
Monika Bagárová ukázala vymóděnou Ruminku. V jejím outfitu nechyběly svítící boty, kabelka, brýle ani čelenka Dcera zpěvačky Moniky Bagárové a MMA zápasníka Machmuda Muradova Rumia oslaví letos v květnu druhé narozeniny. A jako správná holčička se již ráda fintí. Dokazuje to fotka, kterou Monika Bagárová sdílela na svém instagramovém účtu. Malá Ruminka se oblékla do módního outfitu, ve kterém nechybí řada oblíbených holčičích doplňků.
Článek
Co je afázie a jaké má příznaky: Tato nemoc, kterou trpí Bruce Willlis, má vážný průběh
Co je afázie a jaké má příznaky: Tato nemoc, kterou trpí Bruce Willlis, má vážný průběh Afázie je neurologické onemocnění, které zhoršuje schopnost mluvení, psaní či porozumění jazyku. Bohužel tato nemoc si nevybírá a byla diagnostikována i hollywoodskému herci Bruci Willisovi, který kvůli ní musel ukončit svou hvězdnou kariéru. Co to afázie vůbec je, jak vzniká a jakými způsoby se projevuje?