Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen Fotograf z australského Sydney James Day jednoho dne fotil svatbu, na níž se vdávala zcela slepá nevěsta. Tento svatební fotograf si lámal hlavu tím, že přece není možné, aby tato žena fotky ze své svatby nikdy neviděla. A přišel s geniálním řešením, díky kterému si jak ženich, tak nevěsta uchovají ze své svatby naprosto nádherné vzpomínky!
Článek
Letní kuchyně na zahradě: Proměňte svůj sen ve skutečnost
Letní kuchyně na zahradě: Proměňte svůj sen ve skutečnost Sníte o tom, že si na zahradě postavíte venkovní kuchyni, ve které budete během letních měsíců vařit a grilovat? Pokud máte šikovného partnera či manžela, tuto letní kuchyni si můžete společnými silami postavit i svépomocí. Inspirujte se následujícími venkovními kuchyněmi, ve kterých je vaření na čerstvém vzduchu jedna velká radost.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé Zdál se vám sen o kočce nebo o kočkách a chtěli byste vědět, co znamená? Váš sen může mít spoustu výkladů s ohledem na to, zda se vám zdálo o černé kočce, bílé kočce nebo agresivní kočce. Možná, že jste ve snu viděli také koťata, mrtvou kočku nebo jste kočku dokonce zabili. Jaké jsou tedy výklady těchto snů podle snáře?
Článek
Patricie Pagáčová si splnila dětský sen. Stala se mořskou pannou
Patricie Pagáčová si splnila dětský sen. Stala se mořskou pannou Čím jste chtěli být jako malí? Spousta z nás si přála být popelářem, prodavačkou, kamioňákem nebo třeba doktorkou. To herečka a moderátorka Patricie Pagáčová toužila být mořskou pannou. Jak předvedla na Instagramu, svůj dětský sen si konečně splnila a pod vodou jí to jako malé mořské víle neskutečně slušelo. Co na její proměnu říkáte?
Článek
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji Modelka Veronika Kopřivová je se svým snoubencem Miroslavem Dubovickým a roční dcerou Ellou ve víru cestování. 16 dnů strávili na Havaji a nyní vyrazili na road trip po západě USA. Veronika Kopřivová oko svých instagramových sledujících navíc potěšila fotkou plavkách z havajské pláže, na které jí to rok po porodu velmi sluší.
Článek
Monika Bagárová vyrazila s Ruminkou na Maledivy. Zpěvačce to v plavkách neskutečně sluší
Monika Bagárová vyrazila s Ruminkou na Maledivy. Zpěvačce to v plavkách neskutečně sluší Monika Bagárová si splnila svůj sen. Společně s dcerkou Ruminkou vycestovala za exotikou na souostroví Maledivy, kde si užívá v luxusním resortu. Fotky z exotického ráje pravidelně sdílí i na svém Instagramu. Kromě společných fotek s Ruminkou Monika své sledující potěšila i fotkami v plavkách, na kterých vynikly její dokonalé křivky.
Článek
Vlnité vlasy během pár minut? Vyzkoušejte trik vloggerky Gilmakeup, která používá obyčejné kovové síto a fén
Vlnité vlasy během pár minut? Vyzkoušejte trik vloggerky Gilmakeup, která používá obyčejné kovové síto a fén Zapomeňte na kulmu nebo klasické natáčky. Pokud sníte o dokonale vlnitých vlasech, svůj sen můžete proměnit ve skutečnost už během pár minut. Inspirujte se geniálním trikem vloggerky Gilmakeup, která si svou hřívu vlní pomocí obyčejného sítka. Její postup je přitom vhodný jak pro majitelky přirozeně rovných, tak vlnitých vlasů.
Článek
Norsko přijalo zásadní změnu: I svobodné ženy zde konečně mohou podstoupit umělé oplodnění
Norsko přijalo zásadní změnu: I svobodné ženy zde konečně mohou podstoupit umělé oplodnění I svobodné ženy, které nemohou počít miminko přirozenou cestou, si mohou v Norsku splnit svůj sen. Dle agentury DPA totiž ještě koncem května 2020 stihnul norský parlament (Stortinget) novelizovat zákon, díky kterému budou moci svobodné norské ženy podstoupit umělé oplodnění a přijmout vajíčko od dárkyně za účelem reprodukce.
Článek
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře Zpěvačka Tereza Kerndlová si splnila svůj velký sen. Více než 8 let pravidelně jezdila do jižního Španělska, kde si vychutnávala slunce, moře a písečnou pláž. V této oblasti dle svých slov konečně zakotvila. Tereza Kerndlová si s manželem koupila na jihu Španělska dům u moře. O úchvatný výhled z terasy na moře se s ostatními podělila na Instagramu.
Článek
Kde rostou houby aktuálně 2023: Mapa prozradí, kam vyrazit
Kde rostou houby aktuálně 2023: Mapa prozradí, kam vyrazit Houbová sezona 2023 odstartovala v plné parádě. Lidé na sociálních sítích se již začátkem června pyšnili fotkami plných košíků s hřiby, křemenáči, kozáky či kováři. Chcete si i vy letos splnit svůj houbařský sen? V tom případě byste měli dopředu vědět, kde rostou houby aktuálně ve vašem okolí. Jak to zjistit?
Článek
Plíseň rajčat dokáže zničit celou úrodu. Zaměřte se už teď na prevenci
Plíseň rajčat dokáže zničit celou úrodu. Zaměřte se už teď na prevenci Rajčata patří k oblíbeným plodinám českých zahrad. Ovšem v průběhu sezony jsou velmi náchylná k plísňovým onemocněním. Aby vám plíseň rajčat nezničila celou úrodu voňavých rajských jablíček, zkuste se už nyní zaměřit na prevenci. Jaká opatření stojí za to dodržovat?
Článek
Rodiče jí našetřili na studia, šla raději na plastiku. Mladá Němka se z šedé myšky přeoperovala na Barbie
Rodiče jí našetřili na studia, šla raději na plastiku. Mladá Němka se z šedé myšky přeoperovala na Barbie Dvacetiletá Jessica Bunnington, která pochází z malé německé vesničky, šla za svým snem. Jelikož od dětství milovala dokonalé Barbie panenky, v dospělosti se stala díky plastikám jednou z nich. Využila peníze, které jí rodiče našetřili na studia. Jessicu, která si říká Jessy Bunny, nyní nepoznávají ani její nejbližší přátelé.
Článek
První písmena vašeho jména a příjmení o vás prozradí víc, než si myslíte
První písmena vašeho jména a příjmení o vás prozradí víc, než si myslíte Naše jméno tvoří nedílnou součást naší identity. Nejen, že má svůj význam pro numerologické výpočty, svůj význam si nesou i samotné iniciály. Mnoho lidí věří, že každé písmeno má svou vibraci, která ovlivňuje náš život. A jaký význam nesou vaše iniciály?