Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Sofia Jirau: První modelka Victoria’s Secret s Downovým syndromem
Sofia Jirau: První modelka Victoria’s Secret s Downovým syndromem Portorikánská modelka Sofia Jirau může být na sebe právem hrdá. Tato krásná 25letá dívka se totiž stala první modelkou s Downovým syndromem, která kdy pózovala pro Victoria’s Secret.
Článek
Čtyřletá holčička s Downovým syndromem bourá stereotypy: Stala se hvězdou katalogu s hračkami American Girl
Čtyřletá holčička s Downovým syndromem bourá stereotypy: Stala se hvězdou katalogu s hračkami American Girl K nejoblíbenějšímu katalogům s hračkami patří v USA bezkonkurenčně American Girl. Když si tento katalog prolistujete, zjistíte, že propaguje hlavně 45centimetrové panenky Barbie od firmy Mattel. Hlavní tváří podzimního katalogu se stala čtyřletá Ivy Kimble z Chicaga, která zde zastupovala děti s Downovým syndromem.
Článek
Dvouletá holčička si nechtěla v letadle nasadit roušku. Letuška jí chtěla ochranu dýchacích cest přilepit izolepou
Dvouletá holčička si nechtěla v letadle nasadit roušku. Letuška jí chtěla ochranu dýchacích cest přilepit izolepou Mít nasazenou roušku po celou dobu cesty letadlem je pro dospělé velmi nepříjemné, ale dá se zvládnout. S tímto nařízením však mají velké problémy obzvlášť malé děti, které jej zvládnou dodržet jenom stěží. Své by mohli vyprávět rodiče dvouleté holčičky, kteří letěli z Floridy do Virginie a kteří v letadle zažili velmi nepříjemnou událost.
Článek
Zemřela holčička Sophia s Rettovým syndromem. Otec jí na rozloučenou napsal dojemný dopis
Zemřela holčička Sophia s Rettovým syndromem. Otec jí na rozloučenou napsal dojemný dopis Sophia Weaver z americké Severní Karolíny se narodila se vzácným neurologickým onemocněním zvaným Rettův syndrom. Kromě toho trpěla deformací tváře. Její rodiče se o ni s láskou starali celých deset let. Navzdory příkladné péči rodiny a lékařů však tato holčička bohužel zemřela. Její otec Mark Weaver jí na rozloučenou napsal dojemný dopis.
Článek
Desetiletá holčička má nezkrotitelné vlasy. Tento vzácný syndrom měl i Albert Einstein
Desetiletá holčička má nezkrotitelné vlasy. Tento vzácný syndrom měl i Albert Einstein Nikdy byste neměli dát na první dojem. V případě desetileté Shilah Madison Calvert-Yin z australského Melbourne to platí dvojnásob. Tato holčička na první pohled působí dojmem, že se nerada češe. Trpí však syndromem neučesatelných vlasů, což je vrozená vada, kterou má v současnosti pouze sto lidí na světě.
Článek
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí Pamatujete si na fiktivního ženicha Radka Stöbera, který byl jedním z protagonistů televizního pořadu Svatba na první pohled? Tento muž marně toužil po lásce, kterou mu jeho fiktivní manželka Simona Míková nebyla schopná dát. Jak se má Radek Stöber dnes? Zdá se, že má po svém boku konečně pravou ženu, která jej miluje.
Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá.  Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá. Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě Kdyby bolívijská modelka a právnička Vanessa Medina věděla, co svým outfitem vyvolá, možná by se oblékla na cestu do synovy školky jinak. Jedna z přítomných maminek, která rovněž ráno vypravovala své dítě do školky, ji totiž natočila v sexy přiléhavém overalu a toto video následně sdílela na sociálních sítích. Jak to celé dopadlo?
Článek
Česká maminka upozorňuje na nebezpečí syndromu multisystémové zánětlivé odpovědi. Její 2letá dcerka je po prodělaném covidu-19 v nemocnici
Česká maminka upozorňuje na nebezpečí syndromu multisystémové zánětlivé odpovědi. Její 2letá dcerka je po prodělaném covidu-19 v nemocnici Nový koronavirus představuje velké nebezpečí také pro děti. Na tuto skutečnost upozorňuje česká maminka Lucie M., jejíž dvouletá dcerka Sofie se aktuálně nachází se syndromem multisystémové zánětlivé odpovědi (PIMS-TS) v nemocnici v pražské Motole. Tato žena veřejně apeluje na Facebooku, abychom koronavirus nepodceňovali ani nezlehčovali.
Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu Polsko-česká zpěvačka a dvojnásobná maminka Ewa Farna sdílela s příchodem roku 2024 na Instagramu novou fotku, ze které ostatním spadla brada. Zpěvačka přivítala nový rok ukázkovou postavou a už na první pohled je vidět, že výrazně zhubla.
Článek
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem K nejoblíbenějším podzimním plodům jednoznačně patří dýně hokaido. Nejen, že má příjemnou chuť a obsahuje značné množství vitamínů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek. Tento druh dýně má také různorodé využití. Máme pro vás ochutnávku zdravých receptů z dýně hokaido, které si doma můžete připravit i vy.
Článek
Štěpánka ze Svatby na první pohled má novou image. Podívejte se, jak jí to sluší
Štěpánka ze Svatby na první pohled má novou image. Podívejte se, jak jí to sluší Sympatická Štěpánka Hadenová se díky televizní reality show Svatba na první pohled proměnila v celebritu. Tato nejoblíbenější televizní nevěsta všechny dostala svým jedinečným smyslem pro humor, otevřeností a nadhledem. Štěpánka ze Svatby na první pohled nyní překvapila i na svém Instagramu. Výrazně totiž změnila svou image.