Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zuzana Belohorcová otevřeně o estetických zákrocích. Prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled
Zuzana Belohorcová otevřeně o estetických zákrocích. Prozradila, jak si udržuje mladistvý vzhled Influencerka, playmate a moderátorka Zuzana Belohorcová vypadá na svých 46 let opravdu neskutečně. Nejen, že cvičí a zdravě se stravuje. Netají se rovněž tím, že pravidelně podstupuje estetické zákroky. Během své nedávné návštěvy Slovenska podstoupila celkem tři úpravy svého těla. O těchto zákrocích se detailněji rozepsala na svém Instagramu.
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020 Ohrnuté nebo zkrácené kalhoty, nízké ponožky a holá kůže. Stejně jako v předchozích letech bude také letošnímu jaru vévodit móda odhalených kotníků neboli flanking. Víte ovšem, jak holé kotníky nosit a s jakými modely je kombinovat?
Článek
10 zajímavostí o ochlupení v intimních partiích. Tohle jste jistě netušily
10 zajímavostí o ochlupení v intimních partiích. Tohle jste jistě netušily Všechny jej máme a téměř všechny si jej nejrůznějšími způsoby odstraňujeme – řeč není o ničem jiném než o ochlupení v intimních partiích. Ačkoliv je to naprosto běžná věc, je to pořád téma, o kterém se lidé neradi baví.
Článek
Vyhazujete vláknité části na banánu? Odteď už to neuděláte
Vyhazujete vláknité části na banánu? Odteď už to neuděláte Banán je pro většinu z nás velmi oblíbeným ovocem a v mnoha případech to bývá to první, co malé miminko začne jíst, když přechází na normální stravu. Svou oblíbenost si získal především kvůli své sladké chuti, jednoduchému skladování a především kvůli svým zdravotním výhodám.
Článek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek Jižní Francií hýbe incident, ke kterému došlo minulý týden na pláži města Sainte-Marie-la-mer. Dvě ženy se zde opalovaly nahoře bez. Následně k nim přistoupili policisté s tím, aby se na žádost jiných rekreantů zahalily. Celá záležitost vyvolala velkou kritiku na sociálních sítích. Žen se zastal i francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin.
Článek
Jak dlouho vařit houby: Dobu tepelné úpravy hub si hlídejte, předejdete tím zažívacím problémům
Jak dlouho vařit houby: Dobu tepelné úpravy hub si hlídejte, předejdete tím zažívacím problémům Vrátili jste se z lesa domů s košíkem plným hub? Pak si jistě nasbírané hřiby či bedly připravíte na různé způsoby. Ať už milujete houbovou omáčku nebo smaženici, kromě výsledné chuti se soustřeďte i na to, jak dlouho houby vaříte. I jedlé houby, které jsou nedostatečně tepelně upravené, vám totiž mohou způsobit zažívací potíže.
Článek
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky Slovenská playmate Lela Ceterová se na Instagramu pochlubila další estetickou úpravou svého zevnějšku. Snoubenka českého MMA zápasníka Karlose Vémoly, s nímž má dceru Lili, nepatří k zastánkyním přirozeného vzhledu. Svými úpravami se však netají. Co si na svém těle nechala vylepšit tentokrát?
Článek
Jak v létě vyzrát nad mykózou v intimních partiích? Nedejte kvasinkové infekci šanci
Jak v létě vyzrát nad mykózou v intimních partiích? Nedejte kvasinkové infekci šanci Vaginální mykóza neboli kvasinková infekce je nepříjemné onemocnění, se kterým bojujeme hlavně v létě. Jak se projevuje? Bolestivým pálením, svěděním, zarudnutím a bělavým výtokem. Abyste se v létě vaginální mykóze nadobro vyhnula, není od věci, když budete dodržovat následující preventivní opatření. Která to jsou především?
Článek
Co se skutečně děje s vaším tělem při intimních hrátkách?
Co se skutečně děje s vaším tělem při intimních hrátkách? Kdo by neměl rád sex? Je to nejen příjemný způsob, jak se uvolnit a zbavit se stresu. Sex dělá s naším tělem další neskutečné divy! Ptáte se, jaké? Čtěte dál a nepřestanete se divit!
Článek
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí?
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí? Poohlížíte se po novém podzimním či zimním dámském kabátu? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás tipy na trendy modely, které vám zaručeně sednou a ve kterých uděláte velkou parádu. Které dámské kabáty se tedy řadí k módním hitům podzimu 2021 a zimy 2021/2022?
Článek
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal Od hlavy až k patě v jednom kousku? V případě dámského overalu, proč ne. Už dávno totiž neplatí, že k létu patří jenom šaty. V posledních letech se drží na výsluní také overal, který si můžete obléct prakticky k jakékoliv příležitosti. Tento stylový kousek by neměl chybět ani ve vašem šatníku. Poradíme vám, jak jej nosit.