Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Simona Krainová napsala, jak by se měly oblékat ženy po čtyřicítce. Podle mnohých se trefila do černého
Simona Krainová napsala, jak by se měly oblékat ženy po čtyřicítce. Podle mnohých se trefila do černého Ženy po čtyřicítce by měly zapomenout na minisukně, hluboké výstřihy nebo vyzývavé oblečení. Toto všeobecně rozšířené tvrzení dokazuje, že i 21. století je plné stereotypů, které se spoustě lidem příčí. Také modelka Simona Krainová na svém Instagramu otevřeně napsala, co by měly nosit ženy po čtyřicítce. Spousta žen s ní 100procentně souhlasí.
Článek
Z evangelického kněze sexy modelem: Clint Hayslett odložil kněžské roucho a stal se hvězdou internetu
Z evangelického kněze sexy modelem: Clint Hayslett odložil kněžské roucho a stal se hvězdou internetu Když jsme mladí, myslíme si, že nám leží svět u nohou a v životě už nic lepšího nezažijeme. A to zvlášť, když se náš věk přehoupne přes 40 let. Že nás může život v lecčem překvapit a nasměrovat úplně jinam, dokazuje příběh amerického pastora Clinta Haysletta, který se ve svých 45 letech stal uznávaným modelem. Co ně něj říkáte?
Článek
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody Muži mají v listopadu svůj Movember, ženy se zase v lednu zapojují do charitativní výzvy Januhairy. Tato akce je nabádá k tomu, aby po celý jeden měsíc odložily holítko a zůstaly tak, jak je příroda stvořila. Že je tato výzva populární, dokazují mnohé snímky na sociálních sítích. Už jste se také zapojila?
Článek
Magnetické řasy: Jak je použít, aby vypadaly opravdu přirozeně?
Magnetické řasy: Jak je použít, aby vypadaly opravdu přirozeně? Ženy chtějí mít odjakživa oči jako mrkací panenka. Proto si některé z nich zakládají na prodloužených řasách, jako jednorázové řešení pak sáhnou po nalepovacích či magnetických řasách. Právě magnetické umělé řasy jsou hitem posledních let. Už jste je vyzkoušely? Známe finty, jak dosáhnout toho, aby na vás vypadaly opravdu přirozeně!
Článek
Porod do vody, vertikální porod nebo kontroverzní lotosový porod: I takto dnes rodí moderní maminky
Porod do vody, vertikální porod nebo kontroverzní lotosový porod: I takto dnes rodí moderní maminky Nastávající maminky stále častěji přemýšlejí nad způsobem, jakým přivedou na svět své vytoužené dítě. Většina z nich se rozhodne pro klasický porod v porodnici. Dnešní ženy se však uchylují i k alternativnějším formám. Oblíbený je u nich zvláště porod do vody, aktivní porod či vertikální porod. Zda je to jenom móda, ukáže čas.
Článek
Bizarní trend 2023: Ženy si lepí falešné pupíky, aby si opticky prodloužily nohy
Bizarní trend 2023: Ženy si lepí falešné pupíky, aby si opticky prodloužily nohy Módní trendy bývají různé. Některé vás osloví, nad některými budete možná nechápavě kroutit hlavou. Bizarně působí také módní hit, který se aktuálně šíří sociálními sítěmi. Ženy si konkrétně nalepují na břicho falešný pupík, aby si opticky prodloužily nohy. Co na tento nápad říkáte?
Článek
Riflová košile je nestárnoucí klasika. Jak ji nosit a s čím kombinovat, aby vám slušela
Riflová košile je nestárnoucí klasika. Jak ji nosit a s čím kombinovat, aby vám slušela Dámská džínová košile patří mezi základní kousky šatníku snad každé ženy. Tato nestárnoucí klasika neomrzí ani v současnosti. Pokud budete vědět, jak riflovou košili nosit a s čím kombinovat, budete vypadat naprosto fantasticky. Máme pro vás několik tipů na stylové outfity s džínovou košilí, kterými se můžete kdykoliv inspirovat.
Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám Když si vybíráme nové boty přes internet, nikdy předem nevíme, zda nám sednou a budou nám slušet. Výběr té správné dámské obuvi je zkrátka náročnou záležitostí. Právě proto vám přijde vhod geniální vychytávka Novozélanďanky Megan Papas, kterou se momentálně baví celý internet.
Článek
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory Upravené nehty patří k neodmyslitelné součásti každé ženy. Jelikož se trendy v manikúře každou sezonu mění, jistě vás bude zajímat, jaké nehty patří k největším hitům zimy 2023/2024. Jakou manikúrou tedy letošní zimu zaručeně ohromíte?
Článek
Červené plesové šaty jsou nadčasovou záležitostí: Oblékněte se hned do několika odstínů
Červené plesové šaty jsou nadčasovou záležitostí: Oblékněte se hned do několika odstínů Červená barva je nesmrtelná a ví o tom zejména ženy. Pokud aktuálně vybíráte šaty na ples, oblékněte se právě do této barvy, v níž budete nepřehlédnutelná. Červená barva však zahrnuje několik odstínů, a to od zemitějších až po ty výrazné. Pro který z nich se rozhodnete vy?
Článek
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru?
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru? Barbiemánie zachvátila celý svět. Některé ženy se oblékají a malují ve stylu panenky Barbie, jiné jdou ještě dál. Tak jako dánská influencerka Gitte Von G, která podstoupila plastickou operaci, díky které získala přirození ve stylu panenky Barbie. Co si pod tímto úkonem vůbec představit?
Článek
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu Snad každá dívka a žena sní o tom, až se oblékne do nádherných svatebních šatů a řekne muži svého života ANO. My ženy máme o svatebních šatech jasno. Skoro žádná z nás se ale nezeptala svého partnera, v jakém modelu by nás nejraději viděl v den D on sám. Tuto otázku však mužům položila jedna australská oděvní značka.
Článek
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit I když to tak možná nevypadá, za nedlouho nás vysoké venkovní teploty opět donutí k tomu, abychom si oblékly sukně, šaty nebo kraťasy. Jelikož si ženy odjakživa rády oblékají vše, co je momentálně v kurzu, do šatníku si i letos zařaďte šortky s vysokým pasem. Víte, jak tento trendy kousek „vynalezený“ v legendárních osmdesátkách nosit?