Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak odstranit umělé nehty rychle a bezbolestně? Zkuste trik s mýdlovou vodou a arganovým olejem
Jak odstranit umělé nehty rychle a bezbolestně? Zkuste trik s mýdlovou vodou a arganovým olejem Chybí vám služby salonů krásy, které zavřela coronavirové krize? Bohužel vám nezbývá nic jiného než si poradit svépomocí. Zvlášť pokud máte udrůstající umělé nehty, jistě přemýšlíte, jak je rychle a bezbolestně odstranit. Máme pro vás jednoduchý tip jak na to.
Článek
Jak odstranit vosk z ubrusu, oblečení nebo koberce: Pomůže žehlička i mrazák
Jak odstranit vosk z ubrusu, oblečení nebo koberce: Pomůže žehlička i mrazák Během vánočních svátků ve vaší rodině určitě proběhlo několik menších, či větších nehod, s jejichž následky se potýkáte až dosud. Velmi častým povánočním problémem je vosk ze svíčky nakapaný na ubruse nebo koberci. Víte, jakým způsobem tyto skvrny co nejlépe odstranit?
Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Jak se zbavit skvrn na matracích bez praní? Známe jednoduché, ale účinné řešení
Jak se zbavit skvrn na matracích bez praní? Známe jednoduché, ale účinné řešení Máte doma malé dítě, anebo chlupatého domácího mazlíčka? V tom případě jistě víte, o čem je řeč. Sem tam se stane menší nehoda a vy pak skvrny na matracích řešíte mnohem častěji, než byste chtěli. Pokud nechcete pokaždé, když si třeba vaše dítě nedopatřením "ucvrnkne", dávat celý potah matrace do pračky, zkuste tuto jednoduchou vychytávku!
Článek
Výchovná poradkyně z české ZŠ dala žákovi 9. třídy za výběr povolání pětku. Na její přístup upozornil Líný učitel
Výchovná poradkyně z české ZŠ dala žákovi 9. třídy za výběr povolání pětku. Na její přístup upozornil Líný učitel Žák 9. třídy nejmenované české základní školy dostal se svými spolužáky za úkol, aby do sešitu napsal, jakou profesi chce v budoucnu vykonávat. Za tuto aktivitu týkající se výběru povolání mu však výchovná poradkyně dala pětku, i když má chlapec ADHD a snažil se pracovat, jak nejlépe umí. Na tuto kauzu upozornil Líný učitel. Jaký je váš názor?
Článek
Nejlepší houbová směs na topinky: Zavařte si tuto dobrotu na zimu a neprohloupíte
Nejlepší houbová směs na topinky: Zavařte si tuto dobrotu na zimu a neprohloupíte Řešíte v tuto chvíli, jak nejlépe zpracovat houby? Pokud jste již přejedení houbových řízků a smaženic, zavařte si nalezené houby na zimu. Nemusíte je však nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyzkoušejte báječnou houbovou směs na topinky. Pokud si tuto dobrotu zavaříte na zimu, zaručujeme, že rozhodně neprohloupíte.
Článek
Váš šatník není nafukovací. Zkuste jej efektivně vytřídit ve čtyř krocích
Váš šatník není nafukovací. Zkuste jej efektivně vytřídit ve čtyř krocích Nakoupila jste si nové oblečení na léto a přijde vám, že váš šatník doslova praská? Abyste se vyznala ve věcech, které v šatníku máte, nastává nejvyšší čas na jeho vytřídění. Šatník zkrátka není nafukovací. Vyzkoušejte proto několik fíglů díky kterým se zbavíte přebytečného oblečení, které už nikdy nebudete nosit.
Článek
Klíšťová encefalitida je zrádná nemoc. Všímejte si varovných příznaků tohoto onemocnění
Klíšťová encefalitida je zrádná nemoc. Všímejte si varovných příznaků tohoto onemocnění Sezona klíšťat je opět v plném proudu. Tito malí parazité patří k přenašečům některých vážných onemocnění. Bohužel i klíšťové encefalitidy, která může na lidském zdraví zanechat fatální následky. Podle kterých příznaků tuto nemoc poznáte a jak se před ní můžete co nejlépe ochránit?
Článek
Angličanka Vanessa Fisher nechtěla rodit císařským řezem. Lékař pomocí techniky ECV obrátil dítě do správné polohy
Angličanka Vanessa Fisher nechtěla rodit císařským řezem. Lékař pomocí techniky ECV obrátil dítě do správné polohy Snad každá těhotná žena touží po tom, aby mohla rodit přirozeně. Mnohdy se jí ale její přání nesplní. Miminko se v děloze neotočí a až do 40. týdne zůstává v poloze koncem pánevním. Lékaři tak zpravidla musí volit císařský řez. Právě na tuto skutečnost nechtěla přistoupit Angličanka Vanessa Fisher, která podstoupila kontroverzní metodu ECV.
Článek
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků
Domácí mateřídouškový sirup: Vyzkoušejte recept za studena, který má na zdraví spoustu pozitivních účinků Milujete vůni a chuť mateřídoušky? Zkuste si tuto léčivou bylinku, která v létě hojně roste na loukách a stráních, vychutnat také doma. Připravte si domácí mateřídouškový sirup za studena, který nejen skvěle chutná, ale má i příznivé účinky na naše zdraví. Máme pro vás recept na mateřídouškový sirup, který stojí za to vyzkoušet.
Článek
Cukeťák, cuketový bác nebo dráteník: Tento slaný recept z cukety má spoustu názvů, ale jednu přípravu
Cukeťák, cuketový bác nebo dráteník: Tento slaný recept z cukety má spoustu názvů, ale jednu přípravu Také každým rokem řešíte, co s úrodou cuket? Pokud jste už letos pekli cuketový perník nebo cuketovou bábovku, zkuste si tuto zeleninu připravit také naslano. Velmi oblíbený je zejména cukeťák. Tento slaný recept z cukety je známý také pod názvem cuketový bác nebo dráteník. Připravte si jej podle našeho receptu a budete se oblizovat až za ušima.
Článek
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení Vzpomínáte na dobu, kdy jste byli malí a rodiče či prarodiče vám na dobrou noc připravovali vlažné mléko s medem, aby se vám lépe usínalo? Tento nápoj si zkuste pravidelně dopřávat i v dospělosti. Spojení medu a mléka totiž našemu zdraví přináší spoustu zdravotních benefitů.
Článek
Zrcadla ve zkušebních kabinkách zkreslují. Potvrzuje novinářka Amanda Platell, která si oblékla stejné šaty v kabinkách deseti módních řetězců
Zrcadla ve zkušebních kabinkách zkreslují. Potvrzuje novinářka Amanda Platell, která si oblékla stejné šaty v kabinkách deseti módních řetězců Máte za to, že zrcadla ve zkušebních kabinkách říkají pravdu? Určitě se vám už stalo, že jste v zrcadle daného obchodu vypadala skvěle, ale když jste si vybrané oblečení zkusila doma, vůbec vám nesedělo. Na tuto skutečnost si posvítila Amanda Platell, která se vyfotila ve stejných šatech hned v několika zkušebních kabinkách. Jak to dopadlo?
Článek
Marta Jandová o záchraně ježků na podzim: Zbytečně je nezachraňujte a nesbírejte jako houby
Marta Jandová o záchraně ježků na podzim: Zbytečně je nezachraňujte a nesbírejte jako houby Záchranné stanice živočichů v září a říjnu lidem každoročně vzkazují, aby jim nenosili ježky. Podle ochranářů není důvod tato pichlavá zvířátka zachraňovat, protože se ještě nezazimovala. Na nešvar lidí zachraňovat ježky, upozornila také Marta Jandová. Podle zpěvačky je lepší ježka nechat být a místo toho mu raději přilepšit kočičí konzervou.