Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu Vzpomínáte na mrkváče? Tyto mírně kontroverzní džíny se během následující podzimní sezony dostanou opět na výsluní. Jelikož se módní trendy v pravidelných cyklech vrací, právě tento střih dámských džínů zaznamenává obrovský comeback. A to stejně jako džíny s vysokým pasem. V jakých dalších typech kalhot nebudete letos zaručeně out?
Článek
Pastelově žlutá a citronově žlutá jako trendy barvy podzimu 2021 a zimy 2022: Jak je nosit, aby vám slušely?
Pastelově žlutá a citronově žlutá jako trendy barvy podzimu 2021 a zimy 2022: Jak je nosit, aby vám slušely? Pokud sledujete módní trendy, jistě vám neuniklo, že letošnímu podzimu vévodí pastelově žlutá a citronově žlutá. V těchto optimistických barvách budete šik i během nadcházející zimy 2022. Chcete vědět, jak pastelově žlutou či citronovou žlutou nosit, aby vám prozářily den? Máme pro vás několik módních tipů.
Článek
Porod do vody, vertikální porod nebo kontroverzní lotosový porod: I takto dnes rodí moderní maminky
Porod do vody, vertikální porod nebo kontroverzní lotosový porod: I takto dnes rodí moderní maminky Nastávající maminky stále častěji přemýšlejí nad způsobem, jakým přivedou na svět své vytoužené dítě. Většina z nich se rozhodne pro klasický porod v porodnici. Dnešní ženy se však uchylují i k alternativnějším formám. Oblíbený je u nich zvláště porod do vody, aktivní porod či vertikální porod. Zda je to jenom móda, ukáže čas.
Článek
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas Každá žena by měla vlastnit alespoň jeden pár obuvi na různé příležitosti - mokasíny a dámské tenisky na čas s přáteli, lodičky nebo dámské polobotky na plesy nebo sandálky a pantofle do horkých letních dnů. Nezapomeňte však ani na zateplené dámské kotníkové boty nebo kozačky do mrazivé zimy.
Článek
Šaty na Vánoce, se kterými uděláte parádu: Soustřeďte se na barvu, materiál i střih
Šaty na Vánoce, se kterými uděláte parádu: Soustřeďte se na barvu, materiál i střih Vánoce opět klepou na dveře. Jistě už nakupujete dárky nebo pečete cukroví. Přemýšlela jste ale nad tím, co si vezmete na Štědrý večer tentokrát na sebe? 24. prosinec je skvělou příležitostí k tomu, abyste si oblékla stylové šaty. Se kterými uděláte jednoznačně parádu pod stromečkem?
Článek
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší
Americká filmová hvězda John Malkovich přijede 26. července do Kroměříže. V rozhovoru prozradil, jak se těší Slavný hollywoodský herec John Malkovich se 26. července představí v Podzámecké zahradě v Kroměříži. A to v rámci divadelního představení The Music Critic, se kterým již na jiném místě Česka nevystoupí. John Malkovich nám v rozhovoru přiblížil nejen tento divadelní projekt. Svěřil se také, jaký osobní vztah má k Brnu či Karlovým Varům.
Článek
Džínová bunda je základem dámského podzimního šatníku: Víte, jak ji nosit?
Džínová bunda je základem dámského podzimního šatníku: Víte, jak ji nosit? Džínová bunda je „must have“ kouskem, který bychom měly pořádně provětrat každou podzimní sezonu. Tento praktický a zároveň univerzální svršek z rifloviny se nikdy neokouká. Slušet vám bude, ať už je vám dvacet, nebo vám táhne na padesát. Džínovou bundu můžete nosit prakticky k čemukoli. Pro inspiraci vám přinášíme několik tipů.
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití Barvou roku 2024 podle společnosti Pantone je Peach Fuzz, tedy světlý odstín broskvové, který připomíná sametově jemnou broskev. Zajímá vás, v jakých oblastech najde tento hřejivý a svěží odstín uplatnění? Inspirujte se následujícím přehledem.
Článek
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit I když to tak možná nevypadá, za nedlouho nás vysoké venkovní teploty opět donutí k tomu, abychom si oblékly sukně, šaty nebo kraťasy. Jelikož si ženy odjakživa rády oblékají vše, co je momentálně v kurzu, do šatníku si i letos zařaďte šortky s vysokým pasem. Víte, jak tento trendy kousek „vynalezený“ v legendárních osmdesátkách nosit?
Článek
Jarní MINT Market v Olomouci
Jarní MINT Market v Olomouci MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, konečně opět zamíří do Olomouce, tentokrát poprvé do areálu Letního kina. V sobotu 22. května tam od 10 do 17 hodin potkáte šedesát nezávislých prodejců. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér.
Článek
Jak často měnit a prát podprsenku: Spousta žen dělá s používáním tohoto spodního prádla chybu
Jak často měnit a prát podprsenku: Spousta žen dělá s používáním tohoto spodního prádla chybu Měnit si každý den spodní kalhotky je pro každou ženu nepsaným pravidlem. Jak je to ovšem s dalším spodním prádlem, kterým je dámská podprsenka? Přečtěte si, jak často byste měla měnit a prát podprsenku. Spousta žen v tom totiž dělá velkou chybu.
Článek
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X Víte, co je Genesis X? Je to první automatizovaná prodejna pomalé módy na světě a najdete ji v Brně na Josefské 19! Ty nejlepší, doslova X-etrémní kousky z celé nabídky Genesis, najdete jedině v této prodejně budoucnosti!
Článek
Přibírání během menstruace: Proč během svých dnů máme až o dvě kila navíc?
Přibírání během menstruace: Proč během svých dnů máme až o dvě kila navíc? Vypozorovala jste, že během svých dnů často bojujete se zapínáním džínsů a i ostatní kousky oblečení jsou vám těsnější nežli obvykle? Ne, opravdu to není jenom ve vaší hlavě, podle lékařů během menstruace přibíráme na váze až o dva kilogramy! Za nárůst váhy přitom nemůžou jenom hormony, ale i další faktory, na které se podíváme zblízka.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!