Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal Od hlavy až k patě v jednom kousku? V případě dámského overalu, proč ne. Už dávno totiž neplatí, že k létu patří jenom šaty. V posledních letech se drží na výsluní také overal, který si můžete obléct prakticky k jakékoliv příležitosti. Tento stylový kousek by neměl chybět ani ve vašem šatníku. Poradíme vám, jak jej nosit.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Partner ji kritizuje, že se obléká otřesně. Z Instagramu, kde Olivia Jackson sdílí své outfity, je módní hit
Partner ji kritizuje, že se obléká otřesně. Z Instagramu, kde Olivia Jackson sdílí své outfity, je módní hit Pěkně jste se oblékla a při pohledu do zrcadla jste měla pocit, že vám to moc sluší. Když jste se ale ve vybraném oblečení ukázala partnerovi, tak měl naprosto jiný názor. Nezoufejte, tuto situaci zažila snad každá z nás. Včetně úspěšné instagramerky Olivie Jackson z Londýna, která se stala populární díky účtu “Clothes My Boyfriend Hates”.
Článek
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet?
Účes Posh bob inspirovaný Victorií Beckham hlásí návrat. Bude vám tento vlasový hit slušet? O vlasových trendech se říká, že se rády vrací. A je to pravda. Velký comeback v současnosti zažívá účes Posh bob inspirovaný mikádem Victorie Beckham, který nosila v devadesátkách v době své největší slávy se Spice Girls. Co na tento ikonický účes říkáte?
Článek
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu
Letní šaty, které ovládnou letošní sezonu: S balónovými rukávy a v baby pink odstínu Stále teplejší počasí nás láká k tomu, abychom se oblékly do letních šatů. Jenže, které vybrat? Jestli jste i vy na vážkách, pořiďte si takové šaty, které budou velkým hitem nadcházející letní sezony. Letošnímu létu budou konkrétně vévodit šaty v jemné růžové barvě s nadýchanými balónovými rukávy. Co na ně říkáte?
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Květinové šaty, ve kterých vám to bude letos slušet: Inspirujte se nejnovějšími trendy
Květinové šaty, ve kterých vám to bude letos slušet: Inspirujte se nejnovějšími trendy Poohlížíte se po nových letních šatech? V tom případě nezapomeňte na šaty s květinovým potiskem. Květiny jsou totiž i v roce 2020 stále v kurzu. Vybrali jsme pro vás trendy květinové šaty, které v letošním roce rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku.
Článek
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019 Není to tak dávno, kdy jsme nosily oblečení v barvách zvýrazňovačů. Tento trend hlásí v roce 2019 velký návrat, neonové barvy jsou opět in. O těchto křiklavých odstínech by se dalo říct, že rozdělují ženy do dvou skupin: Jedny je milují a druhé nenávidí. Pokud se vám neonové barvy líbí, jakým způsobem byste je měla nosit, aby to nebylo příliš?
Článek
Rybízová, třešňová a jahodová bublanina jsou hity léta: Vyzkoušejte klasický recept, kterému neodoláte
Rybízová, třešňová a jahodová bublanina jsou hity léta: Vyzkoušejte klasický recept, kterému neodoláte Bublanina s ovocem patří k evergreenům každého léta. Také na tento skvělý a zároveň jednoduchý moučník nedáte dopustit? Bublanina je skvělá s jahodami, třešněmi, rybízem nebo švestkami. Máme pro vás klasický recept na bublaninu s ovocem, jehož chuť si zkrátka zamilujete.
Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory
Trendy v manikúře na zimu 2023/2024. Hitem jsou třpytky, geometrické obrazce i zvířecí vzory Upravené nehty patří k neodmyslitelné součásti každé ženy. Jelikož se trendy v manikúře každou sezonu mění, jistě vás bude zajímat, jaké nehty patří k největším hitům zimy 2023/2024. Jakou manikúrou tedy letošní zimu zaručeně ohromíte?
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Baggy jeans jsou hitem podzimu 2023. Ne každé ženě se však tyto džíny volného střihu líbí
Baggy jeans jsou hitem podzimu 2023. Ne každé ženě se však tyto džíny volného střihu líbí Jedna skupina žen je miluje a druhá nenávidí. Řeč je o baggy džínách, které patří k velkým módním hitům letošního podzimu. Baggy jeans prezentují stylovost i ležérnost a zároveň se velmi pohodlně nosí. Jak se vám tento žhavý módní hit roku 2023 líbí?
Článek
Jarní manikúra se sedmikráskami jako nejnovější trend. Boduje zvláště na Instagramu
Jarní manikúra se sedmikráskami jako nejnovější trend. Boduje zvláště na Instagramu Přemýšlíte, že dáte svým nehtům jarní nádech? Inspirujte se nejnovějším hitem Instagramu, kterým je jarní manikúra se sedmikráskami. Jelikož jsou nehtová studia aktuálně zavřená, velkou výhodou je, že tuto jednoduchou manikúru zvládnete s přehledem i doma.
Článek
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně Zajímá vás, jaké módní trendy budou vévodit letošnímu roku 2022? Největší hity v oblasti módy se rozhodně nebudou držet při zemi. Ve hře je extravagance, zábavný styl i návrat starých trendy kousků. Které módní trendy roku 2022 by tedy neměly chybět ani ve vašem šatníku?