Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Ještěd – manšestrové oblouky už v 7:30
Ještěd – manšestrové oblouky už v 7:30 Hlavním letošním „esem v rukávu“ Ještědu je bezesporu sjezdovka Nová Skalka, která kromě moderních parametrů nabídne i neokoukatelný pohled na Liberec, a to nejen ve dne, ale i pod rouškou tmy při večerním lyžování. Na této sjezdovce se zároveň odehrává populární Fresh Track neboli první stopa na panenském manšestru.
Článek
Po výbuchu Černobylu se narodila s postižením. Americko-ukrajinská paralympionička Oksana Masters se stala hvězdou zimní paralympiády v Pekingu
Po výbuchu Černobylu se narodila s postižením. Americko-ukrajinská paralympionička Oksana Masters se stala hvězdou zimní paralympiády v Pekingu Přežila výbuch jaderné elektrárny Černobyl, skončila v sirotčinci, adoptovala ji americká univerzitní profesorka, v USA se začala věnovat sportu a na zimních paralympijských hrách v Pekingu 2022 nasbírala hned sedm medailí. Životní příběh americko-ukrajinské paralympioničky Oksany Masters nyní zaujal celý svět.
Článek
Scuol – carvingová nirvána s prázdnými svahy
Scuol – carvingová nirvána s prázdnými svahy Švýcarský Scuol leží v kantonu Graubünden, a tak patří mezi nám nejbližší švýcarská lyžařská střediska. Scuol zůstává tak trochu ve stínu slavnějších sousedů jako je vedlejší Samnaun, St. Moritz nebo italské Livigno, z toho ovšem plyne jedna velká výhoda, a tou jsou prázdné svahy, takže ranní manšestrové koberce patřily jen nám.
Článek
Jasná – slovenský ledovec drží!
Jasná – slovenský ledovec drží! Poslední únorový den jsme navštívili lyžařský areál Jasná ležící ve slovenském v regionu Liptov, na kterou si jaro zatím nedošláplo, a zatímco jiná česká a slovenská střediska už musela sezónu z důvodu nedostatku sněhu ukončit, slovenská jednička Jasná se i nadále chlubí takřka plným provozem.
Článek
Jungfrau Region – švýcarské highlighty na jednom místě
Jungfrau Region – švýcarské highlighty na jednom místě Švýcarský Jungfrau Ski region představuje jednu velkou, přes dvě údolí sahající lyžařskou oblast, která se rozprostírá přímo pod věhlasnou trojicí hor Eigerem, Mönchem a Jungfrau.
Článek
Rhétské dráhy – vlakem za přírodními skvosty i technickými unikáty
Rhétské dráhy – vlakem za přírodními skvosty i technickými unikáty Tentokrát jsme se za švýcarskými panoramaty vydali s vlaky Rhétských drah, tedy typicky červenými švýcarským vláčky, které tu nejsou jen dopravním prostředkem, ale i zážitkem samotným o sobě. Na vlastní kůži jsme si vyzkoušeli jízdu legendárním Ledovcovým Expressem a projeli se na sáňkách skrz slavné Albula viadukty.
Článek
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR Víte, co dělat, když dostanete smyk? Pokud jste na tuto otázku odpověděli záporně, měli byste si osvěžit své řidičské znalosti. Zimní měsíce s sebou totiž přinášejí vyšší riziko, že na namrzlé či zasněžené silnici dostane vaše auto smyk. Právě proto byste měli přesně vědět, jak se při smyku správně zachovat.
Článek
Otevírací doba 5. 7. a 6. 7. 2022: Budou otevřené obchody?
Otevírací doba 5. 7. a 6. 7. 2022: Budou otevřené obchody? Zajímá vás, jak budou otevřené obchody o červencových svátcích? V roce 2022 vychází Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje (5. 7.) na úterý a Den upálení Mistra Jana Husa (6. 7.) na středu. Pokud se v tyto dny chystáte na nákupy, měli byste dopředu znát otevírací dobu obchodů. Co tedy v těchto dnech platí?
Článek
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku V Česku si tradičně 5. 7. připomínáme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje a 6. 7. Den upálení Mistra Jana Husa. Tyto červencové dny však můžeme prožít i jinak, protože přejí lásce a zamilovanosti. Na 5. 7. totiž spadá Mezinárodní den objetí zdarma a na 6. 7. pak Světový den polibku.