Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře Chorvatsko patří k nejoblíbenějším destinacím, v níž statisíce Čechů každoročně tráví svou letní dovolenou. Ani letošní rok není výjimkou. Vzhledem ke koronavirové krizi to má však několik háčků. Plánujete letos cestu do Chorvatska autem? Máme pro vás přehled podmínek, které musíte při vstupu do tohoto jihoevropského státu splnit.
Článek
Sázení rajčat si musíte správně načasovat a dodržet při něm několik zásad. Jedině tak budete mít bohatou úrodu
Sázení rajčat si musíte správně načasovat a dodržet při něm několik zásad. Jedině tak budete mít bohatou úrodu Rajčata patří mezi nejoblíbenější zeleninu. Jestli máte zahrádku, tyto červené plody si na ní určitě pěstujete každým rokem. Právě v druhé polovině května, tedy po zmrzlých, nastává správný čas, abyste si koupili sazenice rajčat a následně je vysadili na své zahradě. Sázení rajčat má však několik zásad, jež se vyplatí dodržovat. Které to jsou?
Článek
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem Věřte nebo ne, už za pár týdnů nás přivítá léto a s ním horké sluneční paprsky. Jestli nerada řešíte věci na poslední chvíli, nastává pro vás ideální doba, abyste se poohlédla po nových plavkách k bazénu nebo na pláž. Inspirujte se plavkovými trendy pro letošní rok. Věříme, že si mezi nimi vyberete i ten svůj kousek.
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky Anglosaský svátek Halloween v posledních letech výrazně boduje také v Česku. Dokazují to i čerstvé instagramové příspěvky, ve kterých se české celebrity pochlubily hrůzostrašným líčením a originálními kostýmy. Komu to v halloweenském převleku seklo nejvíc?
Článek
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám Když si vybíráme nové boty přes internet, nikdy předem nevíme, zda nám sednou a budou nám slušet. Výběr té správné dámské obuvi je zkrátka náročnou záležitostí. Právě proto vám přijde vhod geniální vychytávka Novozélanďanky Megan Papas, kterou se momentálně baví celý internet.
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Pečení vánočky si můžete zjednodušit. Připravte si těsto na vánočku v domácí pekárně a upleťte ji z devíti pramenů
Pečení vánočky si můžete zjednodušit. Připravte si těsto na vánočku v domácí pekárně a upleťte ji z devíti pramenů Pletení a pečení vánočky je pro řadu z nás velká věda. V prvé řadě musíte mít po ruce osvědčený recept na vánočku, která dobře chutná a správně vykyne. Poté byste měli mít v malíku správný postup pletení vánočky a v neposlední řadě nesmíte udělat zásadní chybu ani při jejím pečení. Jak tedy na správnou přípravu vánočky?
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?
Článek
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka?
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka? Mít dítě je možná ta největší změna, kterou člověk ve svém životě zažije. Tímto rozhodnutím vkročíte do říše neznáma, ve které se všemu musíte učit téměř od základů. Pochopitelně, že všechny tyto nástrahy a novinky budou stát za to, vždyť za pár měsíců se narodí malý človíček, kterého budete bezmezně milovat po celý život.