Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kosmetické produkty, které nepotřebujeme, ale přesto je kupujeme
Kosmetické produkty, které nepotřebujeme, ale přesto je kupujeme Někdy naše rozhodnutí ovlivní reklamy, někdy jen malé doporučení, což následně znamená, že nakupujeme spoustu zbytečných krémů, masek a sér, které slibují zázraky. Jenže jak to ve skutečnosti s tím marketingem je? Které z kosmetických produktů vlastně vůbec nepotřebujeme?
Článek
Šestiletý Bridger Walker zachránil svou mladší sestru před rozzuřeným psem. Nyní se stal nejmladším držitelem boxerského pásu WBC
Šestiletý Bridger Walker zachránil svou mladší sestru před rozzuřeným psem. Nyní se stal nejmladším držitelem boxerského pásu WBC Bridger Walker z amerického Wyomingu je malý-velký hrdina. Odvážně se postavil proti rozzuřenému psu, který chtěl pokousat jeho mladší sestřičku. K incidentu došlo 9. července. Bridger se od psa nechal úmyslně zranit, aby neublížil jeho sestře. Díky své odvaze je nyní nejmladším držitelem boxerského pásu WBC.
Článek
Kosmetické trendy roku 2020 zdůrazňují přirozenost: Boduje lesklá pleť a divoké obočí
Kosmetické trendy roku 2020 zdůrazňují přirozenost: Boduje lesklá pleť a divoké obočí Módní trendy přicházejí a odcházejí, a to i v oblasti krásy a líčení. Také rok 2020 přináší spoustu žhavých kosmetických novinek, které apelují na ženskou přirozenost. Některé z trendů vám budou velmi blízké, protože vás přenesou do dob dávno minulých.
Článek
Legíny nejsou jenom na doma: Abyste se vyhnula trapasu, musíte je umět nosit
Legíny nejsou jenom na doma: Abyste se vyhnula trapasu, musíte je umět nosit Jsou pohodlné, nikde nás neškrtí, skvěle se nosí a mají velmi snadnou údržbu. Řeč je o legínách, které jsou velmi oblíbeným módním kouskem českých žen. Je důležité si ale uvědomit, že se neoblékáme jenom samy pro sebe, ale i pro své okolí. Nošení legín má svá nepsaná pravidla, která se vyplatí dodržovat. Jedině tak se vyhnete pořádnému trapasu.
Článek
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit I když to tak možná nevypadá, za nedlouho nás vysoké venkovní teploty opět donutí k tomu, abychom si oblékly sukně, šaty nebo kraťasy. Jelikož si ženy odjakživa rády oblékají vše, co je momentálně v kurzu, do šatníku si i letos zařaďte šortky s vysokým pasem. Víte, jak tento trendy kousek „vynalezený“ v legendárních osmdesátkách nosit?
Článek
Proč se červenáme? Tato otázka byla dlouho zahalena tajemstvím
Proč se červenáme? Tato otázka byla dlouho zahalena tajemstvím Červenali jste se jako malí při zkoušení před tabulí? Míváte stále ruměnec ve tváři, když je vám trapně nebo když se stydíte? K červenání v obličeji nedochází jen tak. Jde v zásadě o reakci na jisté emocionální podněty. Na otázku, proč se červenáme a co tím chce naše tělo říct, se snaží lidé nalézt odpověď dlouhá staletí. Jak to tedy je?
Článek
Andrea Verešová pobavila videem z dovolené na Seychelách. Nevědomky se dopustila trapasu
Andrea Verešová pobavila videem z dovolené na Seychelách. Nevědomky se dopustila trapasu Podnikatelka, modelka a influencerka Andrea Verešová miluje cestování. Tentokrát se vydala na dovolenou na Seychely, odkud své instagramové sledující zásobuje příjemnou dávkou fotek a videí. Některým všímavým lidem však neušlo, že se Andrea Verešová v honbě za dokonalými záběry nevědomky dopustila menšího faux pas.
Článek
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem Věřte nebo ne, už za pár týdnů nás přivítá léto a s ním horké sluneční paprsky. Jestli nerada řešíte věci na poslední chvíli, nastává pro vás ideální doba, abyste se poohlédla po nových plavkách k bazénu nebo na pláž. Inspirujte se plavkovými trendy pro letošní rok. Věříme, že si mezi nimi vyberete i ten svůj kousek.
Článek
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu
Mrkváče, skinny a vysoký pas: Tyto střihy džínů budou kralovat letošnímu podzimu Vzpomínáte na mrkváče? Tyto mírně kontroverzní džíny se během následující podzimní sezony dostanou opět na výsluní. Jelikož se módní trendy v pravidelných cyklech vrací, právě tento střih dámských džínů zaznamenává obrovský comeback. A to stejně jako džíny s vysokým pasem. V jakých dalších typech kalhot nebudete letos zaručeně out?
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí!
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí! Dámy, sdělím vám nepříjemnou pravdu - umělé gelové nehty, kalhoty s vysokým pasem i šňůrkatá tanga muže naprosto odpuzují. Je to šok, že?
Článek
Prodloužení řas pomocí řasenky a obyčejné vaty: Vyzkoušejte trik známé Hudy Kattan
Prodloužení řas pomocí řasenky a obyčejné vaty: Vyzkoušejte trik známé Hudy Kattan Chcete mít oči jako mrkací panenka? Jestli si myslíte, že tohoto efektu nedosáhnete klasickými řasenkami, umělé nalepovací řasy se vám příčí a prodloužení řas v kosmetickém salonu je pro vás příliš drahé, máme pro vás alternativu. Vyzkoušejte trik YouTube vloggerky Hudy Kattan, která k prodloužení řas použila kromě řasenky naprosto obyčejnou vatu!