Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič Může se to stát každému. Vyrazíte se svými dětmi do nákupního centra, zábavního parku, na trhy nebo do centra města. Najednou se ohlédnete a zjistíte, že se váš potomek ztratil. Co uděláte? Influencerka Jess Martini na základě vlastní zkušenosti tvrdí hlavně nepanikařit. Rodičům naopak radí tzv. techniku hlasitého hledání, která se jí osvědčila.
Článek
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena Příchod nového života na svět je pro matku nádherný, a zároveň velmi těžký zážitek, na který nikdy nezapomene. Všechno začíná v ten moment, kdy se nastávající maminka dozví, že ve svém břiše nosí miminko a končí to porodem. Jenže některé ženy si bohužel nemohou vybrat způsob, jakým své dítě přivedou na svět.
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá Jednou za měsíc nás ženy navštíví nepříjemné období, které se snažíme přežít co nejpohodlněji. Ano, myslíte správně, je to menstruace. Některé ženy však toto období sotva zaznamenají, jiné se naopak svíjejí bolestí od prvního dne. A proč tomu tak je? To bohužel nikdo neví. My ale víme, které věci během tohoto období dělat a naopak i nedělat!
Článek
Proč máme škytavku a jak se jí účinně zbavit? Na tyto otázky by měl znát odpověď každý
Proč máme škytavku a jak se jí účinně zbavit? Na tyto otázky by měl znát odpověď každý Z jakého důvodu škytáme? Tato otázka napadla snad každého z nás. Čas od času škytají miminka, větší děti i dospělí lidé. Řekneme vám, proč škytavka vzniká a jak se jí co nejrychleji zbavíte.
Článek
Nová pravidla silničního provozu, která by měl znát každý řidič: Jaké změny přináší rok 2022?
Nová pravidla silničního provozu, která by měl znát každý řidič: Jaké změny přináší rok 2022? S příchodem nového roku 2022 vešlo v Česku platnost hned několik novinek týkajících se dopravy. Znalost těchto nových pravidel silničního provozu je v zájmu každého řidiče, v opačném případě mu jejich porušení přijde pořádně draho. Může dostat pokutu, přijít o body, řidičský průkaz a nově také o registrační značku svého vozu.
Článek
Jací jsou Býci v lásce a partnerských vztazích? Tuto nemilou pravdu by měl znát každý
Jací jsou Býci v lásce a partnerských vztazích? Tuto nemilou pravdu by měl znát každý Lidé narozené ve znamení Býka horoskop považuje za trpělivé a pracovité, ovšem i majetnické a tvrdohlavé. Tyto vlastnosti se odrážejí také v jejich partnerských vztazích. Chodíte s Býkem, nebo jste se vy sami narodili v tomto znamení zvěrokruhu? Potom byste měli přijmout několik nemilých pravd o tom, jak to Býci ve skutečnosti mají na poli lásky.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.