Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020 Ohrnuté nebo zkrácené kalhoty, nízké ponožky a holá kůže. Stejně jako v předchozích letech bude také letošnímu jaru vévodit móda odhalených kotníků neboli flanking. Víte ovšem, jak holé kotníky nosit a s jakými modely je kombinovat?
Článek
Nové příznaky koronaviru: Zbystřete při ztrátě čichu nebo chuti
Nové příznaky koronaviru: Zbystřete při ztrátě čichu nebo chuti Pokud se nakazíte onemocněním COVID-19, nemusíte mít pouze horečku, kašel či celkovou slabost těla. Stále více nakažených lidí, kteří jsou v domácí karanténě, si stěžuje na to, že ztratili čich a chuť. V některých případech jde dokonce o jediný příznak nákazy novým koronavirem.
Článek
Lucie Benešová má po plastické operaci horních víček. Neskutečně omládla
Lucie Benešová má po plastické operaci horních víček. Neskutečně omládla Herečka Lucie Benešová v polovině ledna absolvovala plastickou operaci horních víček. Na svém instagramovém profilu sdílela fotky předtím a po a nelze si nevšimnout, že rozdíl je opravdu znatelný. Jak podotýkají hereččini fanoušci, Lucie Benešová díky operaci horních víček neboli blefaroplastice neskutečně omládla.
Článek
Covidový jazyk v podobě vředů na jazyku: Jeden z příznaků covidu-19
Covidový jazyk v podobě vředů na jazyku: Jeden z příznaků covidu-19 V souvislosti s koronavirovou mutací delta britský epidemiolog Tim Spector dlouhodobě upozorňuje na další příznak covidu-19. Jde o covidový jazyk neboli přechodnou lingvální papilitidu, která se vyznačuje zvětšenými papily na jazyku připomínající vředy.
Článek
Nejlepší řízky z pýchavky: Do trojobalu přidejte strouhaný sýr
Nejlepší řízky z pýchavky: Do trojobalu přidejte strouhaný sýr Našli jste obří pýchavku neboli vatovec obrovský? Nejlepší z této houby, která patří k největším v ČR, jsou jednoznačně řízky. Přinášíme recept na řízky z pýchavky, který jste ještě nejedli a které rozhodně stojí za ochutnání. Do směsi, v níž budete pýchavku obalovat, totiž přidejte ještě strouhaný sýr.
Článek
Vylečte zánět dutin za pomoci jablečného octa. Domácí lék, který pomůže okamžitě
Vylečte zánět dutin za pomoci jablečného octa. Domácí lék, který pomůže okamžitě Sinusitida neboli zánět vedlejších dutin nosních je běžná infekce, která jen ve Spojených státech amerických postihne každoročně 30 milionů lidí. Tento jev je charakteristický bolestí hlavy a zubů, horečkami, otoky a hustým hlenem, který způsobuje neprůchodnost nosní sliznice.
Článek
Smažené minikoblížky zvané myší ocásky neboli myši vás vrátí do dětství. Připravte si je během masopustu
Smažené minikoblížky zvané myší ocásky neboli myši vás vrátí do dětství. Připravte si je během masopustu K období masopustu nepatří pouze masopustní koblihy. Dělala vaše maminka nebo babička, když jste byli malí, také sladké smažené koblížky zvané myší ocásky neboli myši, které se posléze obalovaly v moučkovém cukru? Pojďte si s námi tento tradiční recept připomenout.
Článek
Druhy pokojových orchidejí, které zvládne doma pěstovat každý. Za péči se vám odvděčí neskutečnou krásou
Druhy pokojových orchidejí, které zvládne doma pěstovat každý. Za péči se vám odvděčí neskutečnou krásou Pokojové orchideje patří k nádherným ozdobám interiéru. Doma můžete pěstovat například můrovec, cymbidie, denrobie, oncidie nebo miltonie, jejichž květy vynikají rozmanitými tvary a barvami. S těmito exostickými pokojovkami vás seznámíme blíže a přeneseme tipy, jak je úspěšně pěstovat v pohodlí domova.
Článek
Jihokorejská tatérka Abii vytváří tetování inspirované malbou na porcelán. Místo štětce používá jehlu
Jihokorejská tatérka Abii vytváří tetování inspirované malbou na porcelán. Místo štětce používá jehlu Pod rukama jihokorejské umělkyně Abii vznikají nádherná tetování, která připomínají obrázky malované na porcelán. Tatérka, která žije a pracuje v Bucheonu v Jižní Koreji, dlouhé roky studovala umění, akvarelovou techniku, design i malbu na porcelán. Nyní pomocí tatérské jehly maluje barevným inkoustem přímo na lidské tělo.
Článek
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití
Barva roku 2024 Pantone: Peach Fuzz neboli sametově broskvová má opravdu široké využití Barvou roku 2024 podle společnosti Pantone je Peach Fuzz, tedy světlý odstín broskvové, který připomíná sametově jemnou broskev. Zajímá vás, v jakých oblastech najde tento hřejivý a svěží odstín uplatnění? Inspirujte se následujícím přehledem.
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
Bršlice kozí noha: Chutná jarní bylinka, která je mylně považována za plevel
Bršlice kozí noha: Chutná jarní bylinka, která je mylně považována za plevel Majitelé zahrad bršlici kozí nohu neboli kerhák, kerhátek či husí packu velmi důvěrně znají. Rostlina, která je v očích zahrádkářů nezničitelným plevelem, ovšem patří k těm nejchutnějším jarním bylinkám. Jaké části bršlice kozí nohy na jaře sbírat a jaké recepty si z nich můžete připravit?
Článek
Proč nesušit babky neboli hřiby žlutomasé? Vystavujete se zdravotnímu riziku
Proč nesušit babky neboli hřiby žlutomasé? Vystavujete se zdravotnímu riziku Narazili jste při houbaření na babky neboli hřiby žlutomasé? Zvláště na mladých hlavičkách si pochutnáte v polévce nebo houbovém guláši. Můžete si je také usmažit v trojobalu, ale rozhodně je nesušte. Přesně z jakého důvodu byste babky neboli hřiby žlutomasé neměli rozhodně sušit? V ohrožení může být vaše zdraví.
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Proč si dávat kaštany pod polštář? Načerpejte jejich zázračnou sílu
Proč si dávat kaštany pod polštář? Načerpejte jejich zázračnou sílu Pokud jste si stihli nasbírat kaštany a nevyužili jste je třeba na výrobu podzimního věnce, máte vyhráno. Už naše babičky a prababičky totiž říkaly, že v kaštanech se ukrývá zázračná síla, která vám dodá tolik potřebnou energii. A zvlášť během následujících měsíců bude léčivá schopnost kaštanů k nezaplacení. Jak na to? Dejte si je pod polštář!
Článek
Pátek třináctého: Proč nás tak děsí a co se k této pověře váže
Pátek třináctého: Proč nás tak děsí a co se k této pověře váže Říká se, že se nemůže stát nic horšího, než když nám v pátek třináctého přeběhne přes cestu černá kočka. Proč tento den považujeme za nešťastný a proč se jej tolik děsíme? Základ této pověry, která se váže k pátku třináctého, bychom našli v Bibli. Tato pověra se však vztahuje i k zániku rytířského řádu templářů.