Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu Snad každá dívka a žena sní o tom, až se oblékne do nádherných svatebních šatů a řekne muži svého života ANO. My ženy máme o svatebních šatech jasno. Skoro žádná z nás se ale nezeptala svého partnera, v jakém modelu by nás nejraději viděl v den D on sám. Tuto otázku však mužům položila jedna australská oděvní značka.
Článek
Svatba, jaká se nevidí: Nevěsta Dalton Mort měla po celý obřad v šátku na zádech svou malou dcerku
Svatba, jaká se nevidí: Nevěsta Dalton Mort měla po celý obřad v šátku na zádech svou malou dcerku Každá nastávající nevěsta si představuje svůj ideální svatební den jinak. Dalton Mort z amerického Ohia se rozhodla, že nedílnou součástí jejího svatebního dne bude i její dvou a půlletá dcerka Ellory. To, co si tato žena vysnila, se jí povedlo na jedničku. Po celou dobu obřadu totiž měla svou dcerku v šátku na zádech.
Článek
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa Každá žena sní o tom, že bude na svůj den D vypadat jako princezna. Tradice říká, že nevěsta by měla mít sněhově bílé šaty. Co když se ovšem chcete vymykat a být výjimečná? Potom vám jistě do oka padnou svatební šaty kreativní umělkyně Taylor Ann Linko, která z nich metodou ombré vytváří nadpozemsky krásné kousky.
Článek
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen Fotograf z australského Sydney James Day jednoho dne fotil svatbu, na níž se vdávala zcela slepá nevěsta. Tento svatební fotograf si lámal hlavu tím, že přece není možné, aby tato žena fotky ze své svatby nikdy neviděla. A přišel s geniálním řešením, díky kterému si jak ženich, tak nevěsta uchovají ze své svatby naprosto nádherné vzpomínky!
Článek
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy Rumunská fotografka Mihaela Noroc procestovala v posledních pěti letech více než šedesátku zemí. V každém koutě světa hledala nádherné ženy, jejichž krásu zachytila na unikátních portrétních fotografiích. Mihaelu v její úsilí nezastavilo ani narození dcerky, která ji doprovází na cestách.
Článek
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám?
Nejkrásnější podzimní šaty pro rok 2019: Které budou slušet i vám? I když je tu oficiálně podzim, neznamená to, že musíte přestat nosit šaty. Stačí, když z lehkých a vzdušných letních šatů přesedláte na podzimní šaty s krátkým či dlouhým rukávem, které jsou trendy a zároveň hřejivé. Jakými šaty tedy letos na podzim zaručeně ohromíte?
Článek
Z oplácané družičky sexy ženou: Kayla Hatcher zhubla za rok 50 kilogramů
Z oplácané družičky sexy ženou: Kayla Hatcher zhubla za rok 50 kilogramů Líbíte se sami sobě na fotkách? Pořádný šok zažila Američanka Kayla Hatcher, když se viděla na snímcích ze svatby svého bratrance, kterému šla za družičku. Právě tyto fotografie nastartovaly její radikální hubnutí. Za jeden rok shodila neuvěřitelných padesát kilogramů a proměnila se k nepoznání.
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Kontroverzní svatební pozvánka reaguje na pandemii koronaviru: Svatební hosty dělí dle důležitosti do tří skupin
Kontroverzní svatební pozvánka reaguje na pandemii koronaviru: Svatební hosty dělí dle důležitosti do tří skupin Pandemie koronaviru narušuje snad všechny aspekty našich životů. Výjimkou nejsou ani svatební obřady a hostiny konající se v uzavřeném prostoru, kterých se může zúčastnit pouze omezené množství lidí. V souvislosti s tímto nařízením na internetu koluje kontroverzní pozvánka na svatbu, která dělí svatební hosty hned do tří skupin.
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.