Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost?
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost? Mezi nejčastější konzumenty marihuany patří nejen v České republice především muži v plodném věku. Pozornost vědců se tak často zaměřuje na to, jak moc takzvané „kouření trávy“ ovlivňuje jejich reprodukční možnosti – od kvality spermií a jejich schopnosti oplodnit ženské vajíčko až po případný vliv na ženino těhotenství.
Článek
Koronavirus snižuje u mužů plodnost, tvrdí izraelští vědci. Covid-19 podle nich neblaze ovlivňuje produkci spermií a jejich hybnost
Koronavirus snižuje u mužů plodnost, tvrdí izraelští vědci. Covid-19 podle nich neblaze ovlivňuje produkci spermií a jejich hybnost I mírná forma onemocnění novým koronavirem může mít podle vědců u mužů za následek neplodnost. Tuto skutečnost tvrdí výsledky izraelské studie vedené doktorem Danem Aderkou ze zdravotního institutu Sheba. Podle Aderky koronavirus poškozuje funkci varlat, způsobuje pokles počtu spermií a snižuje jejich hybnost.
Článek
Chlapec přišel ze školky s nalakovanými nehty. Reakce jeho rodičů vás zaskočí
Chlapec přišel ze školky s nalakovanými nehty. Reakce jeho rodičů vás zaskočí Malý předškolák se vrátil ze školky domů a přinesl s sebou nečekané překvapení. Jeho nehty byly nalakované výraznou barvou, z čehož měl velkou radost. Neváhal o tom okamžitě informovat své rodiče, aniž by tušil, co tím doma vyvolá.
Článek
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody
Januhairy 2020: Ženy předvádějí neoholené nohy a podpaží na sociálních sítích, zároveň tím apelují na ochranu přírody Muži mají v listopadu svůj Movember, ženy se zase v lednu zapojují do charitativní výzvy Januhairy. Tato akce je nabádá k tomu, aby po celý jeden měsíc odložily holítko a zůstaly tak, jak je příroda stvořila. Že je tato výzva populární, dokazují mnohé snímky na sociálních sítích. Už jste se také zapojila?
Článek
Jaký typ ženského zadečku nenechá muže chladnými? Čím vypouklejší, tím lepší
Jaký typ ženského zadečku nenechá muže chladnými? Čím vypouklejší, tím lepší Ženy bývají věčně nespokojené s tím, jak vypadají. Myslí si, že mají příliš řídké vlasy, malá prsa, špíčky na břichu nebo větší zadek. Muži však vůči ženskému tělu tolik kritičtí nejsou, ba naopak. Oceňují jiné kvality, k nimž patří právě i ženský zadeček. Jaký typ zadečku je v očích mužů ten nejideálnější? Vědci došli k zajímavému zjištění.
Článek
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu
Jak si muži představují nejkrásnější svatební šaty? Nejraději by nás viděli v tomto modelu Snad každá dívka a žena sní o tom, až se oblékne do nádherných svatebních šatů a řekne muži svého života ANO. My ženy máme o svatebních šatech jasno. Skoro žádná z nás se ale nezeptala svého partnera, v jakém modelu by nás nejraději viděl v den D on sám. Tuto otázku však mužům položila jedna australská oděvní značka.
Článek
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví Není nic lepšího, než se ponořit do vany s horkou vodou a alespoň na chvíli vypnout. Jestli si ale pravidelně lebedíte ve vodě, která má teplotu vyšší než 37 stupňů Celsia, navzdory příjemnému odpočinku sami sobě spíš ubližujete. Jaké zdravotní potíže vám tedy pobyt v horké vodě může způsobit?
Článek
Komentář lékařky: Má vysoký věk otce vliv na zdraví potomka?
Komentář lékařky: Má vysoký věk otce vliv na zdraví potomka? Plodnost žen po třicátém roce života začíná klesat. Co naopak vzrůstá, je míra rizika, ať už v podobě spontánního potratu, či onemocnění potomka. Současné ženy si toto obvykle velmi dobře uvědomují a vědí, jaký negativní dopad odkládání mateřství obnáší. Vliv vyššího věku otce si ale veřejnost zatím příliš nepřipouští.
Článek
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost?
Pomalé spermie i vyšší riziko potratu u partnerky. Jak kouření marihuany ovlivňuje mužovu plodnost? Mezi nejčastější konzumenty marihuany patří nejen v České republice především muži v plodném věku. Pozornost vědců se tak často zaměřuje na to, jak moc takzvané „kouření trávy“ ovlivňuje jejich reprodukční možnosti – od kvality spermií a jejich schopnosti oplodnit ženské vajíčko až po případný vliv na ženino těhotenství.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?
Článek
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás Každým rokem vyjdou v odborných časopisech miliony vědeckých článků, které se věnují psychologii. Najdou se mezi nimi velmi zajímavé poznatky, které využijete ve svém každodenním životě i vy. Následující překvapivá psychologická zjištění vám zlepší vztahy s ostatními lidmi a pomůžou vám žít plnohodnotnější život.
Článek
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život
4 zlozvyky, které negativně ovlivňují váš sexuální život Naše libido negativně neovlivňuje jen únava nebo bolest hlavy. Naše menší prohřešky, kterých se dopouštíme téměř denně, nejenže ovlivňují to, jak vypadáme, ale také to, jak moc na svého miláčka máme chuť.
Článek
Bublinková fólie původně nesloužila k balení předmětů: Kdo ji vymyslel a jak se používala?
Bublinková fólie původně nesloužila k balení předmětů: Kdo ji vymyslel a jak se používala? Bublinková fólie je nedílnou součástí našich životů. Také ji rádi praskáte? Tento průhledný plastový materiál s drobnými polštářky naplněnými vzduchem se v současnosti používá jako obalový materiál při přepravě nebo skladování různých předmětů. Původní využití bublinkové fólie však bylo úplně jiné. Zajímá vás jaké? Toto zjištění vás možná překvapí.
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Pití Coca-Coly nebo Pepsi zvětšuje varlata, tvrdí vědci. Mají se muži pustit do pravidelného pití colových nápojů?
Pití Coca-Coly nebo Pepsi zvětšuje varlata, tvrdí vědci. Mají se muži pustit do pravidelného pití colových nápojů? Pokud jste muž a rád pijete colové nápoje, máme pro vás dobrou zprávu. Nový vědecký výzkum, který provedli vědci z čínské Northwest Minzu University, totiž zjistil, že pravidelné pití Coca-Coly nebo Pepsi může vést k růstu mužské chlouby. Jak je to možné?